Hayat tercihlerin bedelini ödemekten ibaret, her şeyin bir bedeli var!
2 yıl bu ya ben gece mi gündüzüme kattım o hanımefendi resmen atanamazsınız diyordu bize
Benim bir arkadaşım var atanamadı baktı olmuyor evlendi ben 3 yıl canıma dişime takıp mücadele ettim şimdi tarihi öğretmeni olarak atandım doğal olarak da bir güzel paramı harcıyorum 😀😀 tatiller çantalar kıyafetler ayakkabılar en son 15 günlük tatilde bileklik hariç 35.000 harcamışım bugün işte 20.000 TL'ye aldım bilekliği gösteriyorum başladı zırlamaya 😀😀 Yok neymiş o böyle bir hediyeyle evlendiğinde ne çocuk doğurduğunda almamış çocuk doğurduğunda ona kocası hiçbir şey almamış bana ne arkadaş niye bana ağlayıp sızlıyorsun ben ne yaptım herkes kendi tercihlerinin bedelini öder Ben Can hıraş sınav çalışırken hanımefendi nişanlısıyla akşam yemeklerini alışverişlere gidiyordu ben o zaman hiç ağlamadım bu niye ağlıyor
40 bin lira maaş alıyon 35 ini yedim diye sevinip Bi de arkadaşına nispet yapıyorsun Bi de öğretmenim diyorsun. Nereden tutsan elinde kalır eğitimin kötü olma sebebi senin gibi vasat öğretmenler
Ha ha ha kendi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş seninki de o hesap
Evet vasat öğretmenler var belli seni yetiştirip buraya kadar getirmişler
Rehberlik öğretmeni bitirdim geçen senenin sinavında derecedeyim mülakatı da geçtim. Ki bunları geçtim bir süredir askeriyede psikolojik danışman subay olarak çalışıyorum senden daha fazla şeye ulasmisimdir emin ol. Maaş kısmına girmiyorum hava atmayı doğru bulmuyorum. Farkımız olsun : )
Güzel hayal dünyasında yaşıyorsun da neyse hadi bakalım sana iyi hayaller 😀😀
Öncelikle tebrikler canım! Senin azmin ve emeklerin kesinlikle takdiri hak ediyor. 🌟 Herkesin hayatta farklı öncelikleri ve seçimleri var. Kimisi kariyerine odaklanıp başarıyı orada bulurken, kimisi kendini evlilikte mutlu hissedebilir. Ancak kıyaslama yapmak bu tarz durumlardaki tatsızlıkları doğurabiliyor. Arkadaşına karşı anlayışlı ol, ama senin de emeklerini küçümsemek doğru değil. 💖 Hayat tercihlerin bedelini ödemekten ibaret, her şeyin bir bedeli var!
Cevap
5Cevap
O öyle tercih etmiş.
Aldıklarını gözüne sokarak görgüsüzlüğün dibine vurmuşsun
Evet görgüsüzce olduğunu kabul ediyorum ama zamanında O da bize yapıyordu kanalı yerde bırakamam
Olsun yine de böyle davranmaman gerekirdi.
Ya ama o da sürekli bizde çocuğu desen durmuyor Benim de kafa dinlemeye ihtiyacım var
Hanımefendi o zaman uygun bir dil ile uyarabilirsiniz.
Siz bir eğitimcisiniz yazdığınıza göre. Planınız olduğunu başka bir misafirinizin geleceğini ya da dışarı çıkmanız gerektiğini söylerseniz o zataen anlar. Kırmak olmaz, insanız kınamamak gerekir.
Peki
-_-
Tamamda boş boş ne yapmasını bekliyorsunki erkeklerde atanamayınca asker oluyor.
İyi de o zaman benim alışverişime de bu satmasın yok bunlar gereksiz yok bu çantalar pahalı olmuş böyle koparı veririm dilini
Aile evine geldim Temmuz'da neredeyse her gün bizde çocuğun omuzlayıp geliyor yani ister istemez aldıklarımı da görüyor
Mantıklı
Herkes ektigini biçer tebrikler
Teşekkür ederim
Rica ederim ama yinede gosteris yapmasan iyi
Ya öyle bir mızıldıyor ki dayanamıyor insan 😀😀 stanley termosları seviyorum ben 😀 Benim 12 tane var ay diyor ne gerek var bu kadar sonra diyor Benim bir tane bile yok 😀
Haklısın. sen otobüs şoförünü buldun mu
Aayy ismini buldum ekledim ama cevap gelmedi
Yoldadır 😄
Vallahi ya 😀😀
Bir daha bin otobuse
Aynısını denk geleceğini bilsem 😀
Belki daha iyisi denk gelir 😄
Ben onu istiyorum ama çok tatlıydı 😀😀
Mutlaka döner evli de olsa merak etme 😂
Evli değildir ya çok gençti hem parmağında yüzük de yoktu 😀
Olsa da boş ver 😄😂
😀😀😀
Otobüsle kapına geliyor muş😁
Agahsgs 😀😀😀 Bu otobüs seferleri neden bu kadar karizmatik oluyor
Şoförleri
Bazıları ata bazıları motora binenleri çekici buluyor sende de otobüs demekki 🤔
Ha bazıları da uçak pilotlari
Ahdjdhd 😀😀😀 Senin mesleğin neydi
Hiç bir şey kullanamıyorum ben🤔
😀😀😀.
Kullansam da onun o direksiyon çevirişi falan demi imkansız 😁😄
Ahshs yani 😀😀
Bu saatten sonra araba değil el arabası bile kullanamam baksana adama ya😁
Kıyamam ya 😀
😁😄😭😭
Cevap geldi mi 😄
Yok gelmedi 😀
Üzüldüm sana😄
😓😓...
Üzülme şoförler cemiyeti geceleri falan var onlara katılırsın 😄😂
😀😀 orada bulur muyum
Bulamazsan alternatif bulursun belki
Bana ne ben onu istiyorum
Eldekilerle idare edersin olmaz mı
Öğretmen din sanırım okul açılıyor zaten kendini işine ver unut
Evet ya okul açılıyor
Ne zaman başlıyor sun sen
Eylül başı Antalya'ya geçerim
Otobüsle mi😂😄
Eveeeeeett😀
Şoföre dikkat et Antalya çok sıcak ama
😀😀 yapacak bir şey yok
Evet klima altında hissetmiyorsun en azından
Aynen Antalya'da her taraf klima çok şükür 😀
Senin evde kaç tane var
2
İyi benim 1 bozulursa gelirim 😄
Ahahahs 2 tane taktırsana ya bir klimanın eline bakılır mı hiç
Ev eşyalı ondan
İşte sen varsın bozulursa
Benim de ev eşyalı ama 2 kliması var gerçi biraz sararmış ama idare ediyorum
Benim eşyalar o kadar eski değil ama kültürde yeri güzel önü açık
Benim de eşyalar eski değil de klimalar biraz sararmış
Rengi beyaz ya ondan dır hangi mahallede
YeşiltepeYeşiltepe
Okul yakın mı ondan mı
Yani eh işte muhitini beğendim
Buradan baya yazmışız
😀😀 aynen
Yaz özelden
Yok özel kullanmıyorum pek En azından sorulardan muhabbet dönüyor özelde sıkıcı oluyor
Olur sen bilirsin
Ama millet aç 😀😁😂😂
Ahshs 😀😀😀 Ben ne yapayım canım boşan kocandan Ben bakayım mı diyeyim
Demek istediğim şu ki kimse aç değil sukursuz doyumsuz herkes. Eskiden öğretmenler pazarda çorap satardı bugün tatile yurt dışına gidemeyince caz yapıyorlar
Ne alaka ben hiçbir öğretmenimin ek iş yaptığını görmedim
Akp hükümetinden önce yapıyorlardı pazarda çorap sanıyorlardı. Bunu siyasi amaçla söylemiyorum. Araştır istersen.
Peki
Keyfine bak bu konuda kimse bir şey diyemez yalnız eskiden çok iyiydi diyen gereksizlere aldanma. Çok iyi hatırlıyorum cocuklugumda ogretmenlerimi pazarda görüyordum corap satarken
Yazık ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?