Aşık olmak sizi korkutur mu? Ya da hali hazırda aşık mısınız?

Aşık olmak sizi korkutur mu? Ya da hali hazırda aşık mısınız?

Cevap
37Cevap
Aşk meşk işlerini yaşadım ve o defterleri kapattım...
Ben daha ileri level takılıyorum, babaanne olmak falan filan gibi...
Hali hazırda aşığım zaten.. @o-m iyi ki hayatımdasın.. ❤️🥰
@oɿƚꙅɘɒm bende beyefendi bende.. ❤️
Yok aman benden uzak isteyen herkese direkt olsun tövbeler tövbesi
Hayır hem hali hazırda hala aşığım sanırım
Tabi bayram hep sen mi manit yapcan kdjdjdj
Çok sıcak, hiç aşık olasım gelmiyor..
Aşk anamızı ağlattı bu kadarı kafi..
Hayır aşık olmak istemem şu an.. zaten şu an aşka da inancım yok günün birinde beni aşka inandıracak kadar seven bir kadın çıkar o zaman bakarız.. ama şu sıra bana kimsenin aşkı da sevgisi de gerçek gelmiyor.. çoğu çıkar için seviyor.. ya da çoğu ilişki bir süre sonra bitiyor toksik olup.. ama sevmek sevilmek isterdim bende.. yanımda tüm dertlerimi anlattığım seven bir sevgilim olsun..
Ben hiç aşık olmak istemiyorum. Çok aptal bir şey oluyorum. Kendimden çok taviz veriyorum. Çok fedakarlık yaliyorum. Enayi gibi görünüyorum bu sebepten.
Yok şu sıralar istemiyorum kafam rahat çünkü böyle gayet iyi harikayım, Eğer mümkünse olmasın gerek yok.
Korkutur. Kaçarım. Uzaktan uzaktan hayal kırıklığı yaşamadan sevmek en iyisi. Zaten aşk diye bir şey yok...
Kandırmaca o. Aşk yok sevgi var. Karşılıklı anlayış ve hoşgörü var. Ama aşk yok 🤣
Aşk çok kıymetli ve güçlü, güzel bir duygu benim için. Evet, aşık olmak isterim. Aşk beni hiçbir zaman korkutmamıştır, korkutmaz.
Hali hazırda aşığım , kendisi beni her yönüyle krallar gibi hissettiriyor. Onu çok seviyorum @TatlıKızzzz34 ruhum benim 💙❤️
Böyle bir kralın kraliçesi olmak da çok güzel.. 🩷🩵👑
Bir kere oldum yeter zırt pırt aşık olacak değiliz ya aaa
Çokk bileeğ
Aşık değilim ama aşık olmak istiyorum, yaşım kaç olursa olsun
istemiyorum, olacaksam mutlaka hak eden birine olurum umarim
Şu anda hazır değilim
Yaaa fotoğraf çok güzel 😅😅Koreli mi onlar acaba
Aşık olmak istemiyorum, sonuç hayal kırıklığa neden olur.
Aşık değilim, olmak istemem. Aşık gibi rol kesenler de çok şükür gözümü boyayamıyor artık 🥳
bi keresinde aşık olmuştum bence hiç iyi bişey değil sürekli midende kelebekler şuursuz hareketler sevmemistim o halimi ama sana aşık olan birilerinin olması güzel 😀
şu an öyle birisi yok ama olsun çok isterdim çünkü ben aşka aşık bir kadınım ❤️ ❤️ ❤️ çok güzel bir duygudur aşk yaşayabilene yaşatabilene insanın hayatına renk katar
Yok istemiyorum yalnız çok daha iyiyim kimsenin sevgisine inanmıyorum zaten kimsenin sevgisinede ihtiyacım yok
Artık o bana olsun. Benim senelerdir çok aşık olduğun yetti gayri. Böyle peşimden koşsun istiyorum ama nasıl olcak iş bilemiyorum.
Aşık olmak insanın kendine yapabileceği en büyük kotuluklerden biri. Aklı olan love işlerinden uzak durur
Aşık olup aptal biri olmak istemiyorum. şu an gayet akıllı bir insanım ve aklımı kaybetmek istemiyorum.
Bağlanmak aşırı kolay benim için çabuk bağlanıyorum ama aşk boyutu bilmiyorum aşk ne bilmiyorum valla. Bağlanmak çok güzel onu biliyorum yaşadım hissettim.
O da bana aşık olacaksa isterim yaa
☺️zaten gönlümü birine verdim bir kez daha istemem
Yavrum aşka inanmıyorum valla ben. Sevgiye inanıyorum sadece
Zamansız gelen paranın da aşkında hiç gereği yok.
İsterim hemde cok birinin kalbinde olmk istiyorum
Bu isteyince elde edilecek bir durum değil zamana bağlı.
Zamanında oldum yetti. teşekkürler hayat, ben almayayım
Olmak isterdim ama karşılıksız hiçbirşeyi istemiyorum da arrık
Özel olarak böyle bir isteğim yok.. ama korkutmuyor da
Hayatta tek evleneceğim kişi o ise seve seve isterdim
Aklımın yerinde olmasını seviyorum. Yok kalsın sağol
Karşılıksız hiçbir şey istemiyorum. Tek taraflı aşık olmak istemem
Ben son 5 yıl önce aşıktım, o da çok kısa sürdü -bir kaç ay-
Doğru kişi olursa elbette, öbür türlü hayır ama :d
Olmak isterdim değecek ve karşılığı olan bir aşk hayatımdaki her şeye bedel
Aşk güzel de olduğum kişi istemiyor unutmaya çalışıyorum
Öyle bir talebim yok …. Sevgi saygı önemli olan
İstemem. Olmayacağım bu yüzden.
Şu anda gerek yok aşk meşk durumlarına.
şu saatten sonra aşk meşk istemem , uğraşacak vaktim ve enerjim yok. direkt sonuca giderim çoluk çocuk yuva
Aşk diye bir şey mi var kaptan? 😑
Nerede? 🤔
Aşk mı çay yokmu çay? 🤤
Aşık olmaktan çok korkuyorum ve aşık olduğum biri var kurtulmaya çalışıyorum ama olmuyor 6 yıldır platonik aşığım
2 mizde birbirimize aşıksak isterim
Aşığım ve tavsiye ediyorum :)
İsterim çünkü rahatlık batıyor
Aman şimdi sırası değil beklesin
İsterim ama doğru zamanda doğru kişiye.
Âşığım diyeyim âşık olayım sdfsdf 😃
Çiçekler kendine aşıktır
Dur şimdi birde onu çıkartma :|
Aşık değilim olabilirim, yüzde 50 sevebilirim😁😜
Hazırım gelsin aşk bekliyorum
Oo aşk adamıyım zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşık olmak bence hayatın en güzel duygularından biri! 💖 Evet, korkutucu diyebilirim, çünkü kalbini birine açmak büyük cesaret ister. Ama şu an ben aşık ve çok mutluyum. 🤗 Aşk her şeyi daha renkli ve anlamlı kılar. Eğer sen de bu hisleri yaşamak istemiyorsan, hak veririm; ama denemeye değer! 🌟💬