Kıskanırım
Kıskanmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çok kıskanırım. O ünlüden nefret ederim. Ama sevgilime/eşimi tepkili davranmam. Ne denli kıskandığımı belli etmem.. Sakin ve soğukkanlı ve akılcı davranırım.
Bunu herkes şakaya alıyor fakat bence şakaya alınacak bir konu değil.
Sırf o ünlüye ulaşımı yok diye onu beğenebileceği anlamına gelmiyor. Bu ne demek biliyor musun?
Gelip teklif etse, gider yani bırakır gider aklı kayar demek.
Sevdiğim kişiden başkasını beğenEmemeli insan. Beğenebiliyorsa sevgisini sorgulasın. Ben yapamam.
Kıskanırım ama aşırı değil.
Cevap
12Cevap
Hayır ben kıskanmam. ünlü sonuçta. gerçek de ki birisi değil görüştüğü
Ahahaha hayır tabi kiii. Hatta gördüğüm en yakışıklı adam Tom Cruse 2. de sensin derim ona 😀
Brad Pitt filan de bari Tom Cruise estetikli bildiğim kadarıyla😄
kıskanmam ağzının suyu aka aka tarif ediyor ise ağzını sil bana kaldığını hatırlatırım sana derim 😂😂
Kıskanmam.
Bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Kıskananlara da s alak gözüyle bakarım.
Arkadaşın ünlü mesela ve sevgilin onu beğenen birisi. Böyle düşün bir de.
Eline geçse onunla sevgili olacak heralde derim
Ünlü olması karşı cins olduğu gerçeğini değiştirmez. Benden başkasını beğeniyorsa yolu açık olsun kapı orada😄
Hayır kıskanmam, bende bazı ünlüleri beğenir geçerim yani bu ilgi duyduğum etkilendiğim anlamına gelmiyor
Herkesin beğendiği vardır beğenmesi mesele değil ifade ediş şekli önemli, şöyle böyle güzel diye ballandıra ballandıra anlatırsa ağzını kırarım
Yani yakışıklı adam diyebilir. Ama çok seksi ya offf. Vücudu da çok iyi harika bir adam ya diye içlenecekse eski sevgilim olur.
Beğenebilir normal. Kıskanmam. Ama sürekli şöyle güzel, böyle güzel falan diye abarta abarta anlatırsa o zaman sorun tabi
Kıskanmam ama sürekli bahsediyor kıyas falan yapıyorsa Allah yarattı demem
Beğenebilir ama ileri boyutta takıntılı derecede ise no no
Bir bozulurum yani yanımda niye söylüyor ki sinir etmek için mi
Yok daha neler. O kadar da kıskanç değilim. Ünlülere duyduğu hayranlık beni rahatsız etmez.
😂😂eğer sabah sabah yürek yiyip geldiyse olabilir 😅😅
Gevşek yüssüz sülükk gibi kadınlar musallat olunca kıskanıyorum ben
Abartırsa şöyle güzel böyle güzel diye aynı duyguyu bende ona yaşatırım nasılmış öğrenir kendisi
merhaba. sizi cok iyi anliyorum zira benim sevgilim karsi cins degil, ayni cinsten erkeklere bile yavsiyor ve birazck beni uzmuyor degil bu durum. anlamiyorum, cogu yavsadigi kisi de bizimle ayni yurtta yasiyor. arkadasiz diyor ama insan arkadasina yavsar mi? boyle bisey olamaz. ben sizi cok iyi anliyorum allah bize sabir versin. iyi geceler.
Şimdi Bradd pitt , Leonardo di caprio ya da Kıvanç Tatlıtuğu beğeniyor diyelim. Bunları kıskansam elime ne geçecek. Adamlar yakışıklı
Evet kıskanırım, sadece beni beğensin
Benden başka kimseyi beğenemez efendim
Kıskanmam yersiz olur..
Biraz ama anlayış gösteririm. Ama ben beğendiğim bir ünlüyü söyleyince kıymet kopmuştu. 😄😄😄😄
Neden ünlü gelip hemen onami yürüyecek
Şöyle mesela. Yakışıklı olduğu için beğenir. Güzel hoş der. Onun gibi.
Ya bunlar nasıl sualler arkadaş:)
Yok bir tane daha seç eşantiyon olsun diyecek halimiz yok ya.
Hayır önce erissin sonra bakarız aasddfgn
Ayır kıskanmam ünlüleri herkeş beğeniy😱
Çok abartmadığı sürece beğenmeyi kıslanmam
nasıl olsa ulaşamıcak niye kıskanayım 🤣🤣
Hayır kıskanmam zaten bakmaz sana o dwrim
abartiyosa artik surekli surekli, kiskanirim
Öyle bir şey söylersen ağzına çarparım
Kıskanırım inadına kıskandırırım teşekkürler
Hayr sadece beni begenebilir hıh
Evet jdkdhd
kıskanırım tabikide
Kıskanmam ben sadece onu hadım ederim.