Flört aşamasını geçemiyorum?

Selam başlıktada yazdığı gibi flört evresinin devamı yok herkes takılmalık bi ilişki arıyor normal ilişkilere noldu? Hani benim bildiğim bi flört evresi vardır sonra bakarsın uyumlusunuz sevgili olursun bu evrede iki taraf da daha sık buluşur konuşur birbirlerine ilgi, özen verir. Şimdi ise hani birisiyle her konuştuğumda o kişinin başkalarıyla da konuştuğuna size yemin edebilirim ama kanıtlayamam ve insanlar kendini toksik biri olarak tarif etmeyi karşı tarafı etkileyen bir şey olarak görüyorlar veya iyi tarif etseler de davranışları bariz ortada bu playboy havası moda falan mı? Saçmasapan terimler çıkmış lovebombing ghosting ya harbiden diyalog kurulmuyor ya en son ilk okulda havalı gözükmek için geç bakardık mesajlara şimdi yine moda olmuş böyle olunca da karşı tarafla konuşasım da gelmiyor abi bizdeki de sabır yani sonra konuşmak istemeyince niye böyle davranıyorsun lafları sonra eğer tekrar prim verirsen de ya ben ciddi ilişki istemiyoruma kadar gidiyor bu çıldırıcam arkadaşlar bende mi problem var çünkü ilişki isteyen de yapıyor görüyorum çevrede ya bide saçma sapan dişillik cilve modası çıktı şimdi milletin dişillik anlayışı da bi garip cilve desen o da garip ya millet manita değil obje arıyor kendine yemin ederim çok ayarım arkadaşlar problem bende mi lütfen biri söylesin çünkü sağda solda görüyorum insanlar harbi sevgili de olabiliyor
Flört aşamasını geçemiyorum?