Karşılıksız sever misin..
Aşk bazen iki beceriksizin işidir. Biri sevemez, diğeri unutamaz..

Karşılıksız sever misin..
Aşk bazen iki beceriksizin işidir. Biri sevemez, diğeri unutamaz..

Aşık olduysam bile bana değer vermeyen önemsemeyen birine uzun süre aşık kalamam aşkımdan vazgeçer aşkı bitiririm ama sevginin zararı yoksa sevebilirim diğer tüm sevdiklerim gibi mantıklı bir şekilde, beni yıpratmayacak üzmeyecek şekilde.. zamana bırakmak en iyisi hayat zaten onu doğru yere yerleştirir
Yani sen elmayı seviyorsun diye elmanında seni sevmesi şart mı demis nazım hikmet
Tahirle Zühre MeselesiTahir olmak da ayıp değil Zühre olmak dahattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil, bütün iş Tahirle Zühre olabilmekteyani yürekte. Meselâ bir barikatta dövüşerekmeselâ kuzey kutbunu keşfe giderkenmeselâ denerken damarlarında bir serumu ölmek ayıp olur mu? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak dahattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Seversin dünyayı doludizginama o bunun farkında değildirayrılmak istemezsin dünyadanama o senden ayrılacakyani sen elmayı seviyorsun diyeelmanın da seni sevmesi şart mı? Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artıkyahut hiç sevmeseydiTahir ne kaybederdi Tahirliğinden? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak dahattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil
Açmayalım hiç konusunu, inan özlüyor insan kokusunu.. 😌çok severim.
Yani Aşk karşılıklı olursa güzel diğer türlüsü biraz işkenceye dönüyor. Aşık olduğun kişinin başkasına aşık olabilme ihtimali vs. Bende işler tersinden işliyor sanırım, tanıdıkça ve bir şeyler paylaştıkça aşık oluyorum o süreçte karşılıksız kalmıyor, karşımdaki de bana tutulmuş oluyor.
Teşekkür ederim 🙂
Rica ediyorum 🙂
İnsanın doğasında vardır verdiğini almayı beklemek, illa ki bekler herkes bence
Rica ediyorum.
Aşk karşılıklı olmalı bence, tek taraflı aşk insanı yıpratır 🤷♀️. Evet, bazen sevgisiz olan sevemez, diğeri unutamaz ve işte orada işler karışır. Ama sonuçta herkes mutlu olmayı hak ediyor, değil mi? 🥰✨ Karşılıklı sevgi, birbirini anlamak, empati kurabilmek aşkı daha da güzelleştirir. Bence iki kişi de aynı yoğunlukta sevgi hissetmeli. ❤️🔥
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Evet beklerim, eskiden kendi kendime severdim uzaktan! 😅
Evlenecek maddi imkanım olmadığı için, uzaktan kendi kendime ama şimdi hayır! 😅
Karşılık olmayan bir aşkta durmam
Evet tabi ki de şak dediğimiz zaten karşılıklı olan bir şeydir
Beklenir beklerim tabi. Zaten kim kimi karşılıksız sevmiş ki? Herkesin sevgisi bir beklenti ve karşılık üzerine. Anamiz babamız bile çocukları olduğumuz için değil "onlari mutlu edecek ölçüde başarılı zeki güzel" olduğumuz için severler. Zamanla karşılıksiz sevmeyi öğreniyor bazı insanlar.
Onun beni sevmesi için sevmiyorum ki. Gönül iste. Konuyor bir yerlere. Detay tamda bizi anlatmış;
Sen sevemedim, ben unutamadim.
Ama geçti gitti. Sen karşıma çık maliyeci kalbini sokecem
Karşılık için çabalamak bencillik sayılmaz mı?
Karşılık yoksa çabaya gerek kalmaz. Sevmek için sebebe gerek var mı?
Karşılıklı olmazsa zaten onun adı aşk değildir. O yüzden bir "aşk" yaşıyorsam karşılık olacağını bilirim ve ayrı bir şekilde beklemem zaten gelir :d Tabii aşk ise.. Yoksa zaten bunun adı aşk değildir.
Karşılık bulamadığım için aşık olmayı düşünmüyorum kimsenin yüzüne gözüne bakmıyorum kimseyi sevmeyim diye
Beklerim elbette. Karşılıksız olursa platonik kalır. Platonik aşık olmadım hiç.
Biri bana aşık olmamışsa ve aşkıyla gelmemişse kendiliğimden aşık olduğumu hatırlamıyorum. Demekki karşılık beklemişim.
karşılıksız aşk belli zaman sonra anı olarak kalır
karşılıklı aşk hayal kırıklığı yaşatır ders çıkartır
Aşık olmuşsam karşılığını alırım. Uyumlu duygularım var ne yapacaklarını biliyorlar 😃
Elimizde olan bişey değil bu bazen karşılıksız da olabiliyo maalesef
Karşılıksız sevmek çok yorar yıpratır istemem.
Karşılıksız sevemiyorum ben. Beni seven kişi dikkatimi çekiyor öyle hoşlanma falan başlıyor bende.
Beklerim, isterim elbet ama karşılık olmazsa da öylece vazgeçilmiyor hissedilen gerçekten aşk ise.
Karşılık yoksa ben de yokum. Bi huyum var bana gelindiği kadar gidiyorum
beklerim tabikide ben karşı tarafı seviyorsam oda beni sevmezse ne anlamı var bu işin
karsiliksiz sevmem, karsiligi olmayacaksa duygularimi hak etmiyordur
Maksimum üç ay hatta üç aydan daha az bir süre tek taraflı yani platonik olabilirim ama eğer üç ay karşılık göremiyorsam kusura bakma senin ben de değerin yok
Karşılıksız sevilmez acı çekersin ne gerek var
Aşk karşılık gözetmez, sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil ☺️
Karışıklık sız hiç bir şey olmuyormusuz onu anladık
Hanımefendiler beni sevmezler ben de onlara saygı duyarım. Ölünce gideceğim yere göre huriler ve dişi zebaniler de beni sevmeyebilirler onlara da saygı duyacağım.
Karşılıksız severim karşılık beklemem sevgi dışında aşkımın karşılığı yoksa anlamı da yok.
Çok güzel yazmissin. Aynen o tarz yaşadım sevmeyi bilmek de, unutmak da büyük meziyet.
Karşılıksız olacaksa napayım o sevgiyi.
Aşkta da değil sadece yaşam da her şey karşılıklı değil midir zaten?
Katılıyorum
Aşkta tabi karşılık olacak örneğin sen değer verirsin senin verdiğin değeri o vermesse o ilişki yürümez
Karşılıklı olmayınca platonik oluyor heralde:) platonik oldu , imkansız aşklar yaşadım;)
Mutlaka bir ilgi, bir sevgi beklerim
Karşılıksız olmaz. O da beni sevmeli
Karşılıksız aşka zaten platonik denir.
Beklerim karşılıklı olunca anlamı oluyor çünkü
Karşılıksız beklemeden seviyorum.
Karşılık bulursa güzelleşir aşk
Olabilir benim işim belli olmaz.
Aşk dediğin karşılıksız olmalı...
Tabiki yoksa neden devam edeyim
Evet beklerim
Beklerim. Karşılıksız olan hicbir şeyde yokum.
Elbette o da beni sevsin yani
Karşılıksız olursa hayatın cehenneme döner
Karşılıksız sevmem. O kadar gurursuz değilim
Karşılıksızsa vazgeçilmeli
Bu yaştan sonra hiç çekemem
Kavuşamayınca aşk olur esas.
Kavuşunca adı ne oluyor?
Hayal kırıklığı 🤷🏻♀️
Kavuşunca nasıl hayal kırıklığı oluyor?
Kavuşmak en iyisi değil mi zaten?
Karşılıksız olan aşk değildir istek arzu platonik halidir karıştırmayalım lütfen
6 yıl bekledim, hâlâ bekliyorum
Evet tek tarafli olmaz
Karşılıksız beklemeden seviyorum.
Direk sevmem
Beklerim tabi
Beklerim😊
Karşılıksız sevdikçe köpek yerine koyuluyorsun
Aşka inanmıyorum
Karşılıksız aşk acıdan başka bir şey değildir
Çok tanıdık geldi
Teşekkürler. Tanıdık gelen neydi?
bejleniyo