bundan 1 hafta önce sevgilim foto atmıştı ben de "çok tatlısın ısırcam" diyip ardından facebook dayılarının yorumlu fotolarından gönderdim
birinde "sen çim ol ben inek yiyem seni ham ham" diyordu, diğerinde "işimiz şamata gücümüz gırgır gel çukulatam bir ısırık ver" falan yazıyordu
bunları gülüp eğlenelim diye ona gönderdim sonra olay iyice büyüdü, ben hiçbir şeyi umursamıyormuşum, şaka yapılacak yer varmış yapılmayacak yer varmış, bana inanmıyormuş güvenmiyormuş falan saydı da saydı
yani çok incindim içime oturdu söyledikleri, ben basit bir şakaya güler geçeriz diye düşündüm bu kadar uzayacağını zannetmiyordum
o günden sonra yine konuştuk şimdi de devam ediyoruz ama ben artık ona eskisi gibi yakın davranamıyorum. zaten il dışında şu an, sadece telefonla konuşuyoruz. o normal eskisi gibi ama ben artık şaka yapmak istemiyorum. konuşurken hep düşünüyorum "şunu desem mi demesem mi" diye. eskisi gibi bir şeyler anlatmak da gelmiyor içimden. yani her hareketimi ölçerek adım atıyorum. kendimi hep denetliyorum artık. bir kavga daha çıkmasına gücüm kalmadı. yorgunum. hâlâ da kırgınım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer