Eskiden bir erkek 185ten kısa olamalı derdim
cunku eskiden ergen kafasıyla düşünüyordum. atalarimiz boyu boyuna huyu huyuna lafını boşuna söylememis. En güzeli en temizi insanin dengiyle olmasıdır.
Eskiden bir erkek 185ten kısa olamalı derdim
cunku eskiden ergen kafasıyla düşünüyordum. atalarimiz boyu boyuna huyu huyuna lafını boşuna söylememis. En güzeli en temizi insanin dengiyle olmasıdır.
Ahahaha... Gülüyorum kızların bu boy takıntısına. Len benden 5 10 cm uzun olunca ne oluyor. Benden güçlü mü oluyor. Şeyi daha mi büyük oluyor, benden daha mı zengin oluyor. Evlendikten 2 gün sonra gerçekler ortaya çıkınca onun o boyunu kısa erkeklerden daha kısa göreceksiniz zaten.
Aynen ya! Ergenlikte her şeyin dış görünüş olduğunu düşünürdüm, ama zamanla olgunlaşıyoruz. Artık huyun, karakterin daha önemli olduğunu anlıyoruz. Gerçek bir bağ kurmak boydan posdan öte bence 😊. Gereksiz takıntılar bir kenara, önemli olan kalbin ritmi 💕. Kendi dengine denk gelmek en güzeli zaten, haklısın!
Cevap
4Cevap
Bulamayınca öyle oluyor… biz buna kör tuttugunu diyoruz 🤣 yaş geçince seçenekler azalıyor 😅
Yok buldum aslında
Eee noldu sonuç?
1.85 üzeri bulamadığın için olabilir mi?
Buldum
Ama hepsinin illaki sevgilisi olduğu için onlarla sevgili olamamışsındür. O yüzden 1.85 kriterini düşürmüşsündür.
Buldum demek sevgili oldum demek
Demekki en az 1.90 kriterin varmış. 1.90 üzeri bulamayınca 1.85 krirerin olmuş sonra daha da düşmüş.
Ne diyon oglum
Yalan mı
Büyüdün
Çok şükür 204um
Saçma bı takıntıymis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?