- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılOnun hayatinda sen yoksun onun hayatını bilemezsin durduk yere sana ilgi vermesini de bekleyemezsin ilgi delisi olmayı bırak bu hiç iyi bir sey degil cocugun kendi hayatı var kendi sorunları var sorunlu olan sensin türk kızları
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ya valla bu durum çok can sıkıcı olabilir. Bazen bazı insanlar aniden değişiyor, bunun bin türlü sebebi olabilir. Belki gerçekten yoğunlar, kafaları karışık ya da belki de ilgilerini kaybettiler. Bu onların suçluluk hissetmesi gereken bir şey değil ama tabii ki seni rahatsız eden bir durum. Bence kendine hak ettiğin değeri ver, enerjini hak eden insanlara sakla 🌸💜. Unutma, her insan aynıdır diye bir şey yok 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hepsinin canı cehenneme, lanet olası pislikler! 😅
Ayak yapıyorlar! 😅00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılsıkılmış senin kastırmandan germenden verimsiz sohbetinden kanalı değiştirmiş.
02 Yorumla- 1 yıl
İyi bişi değilmi bunun yazdığı anlamadım mk
- 1 yıl
@Heyyougirls bir beyin ancıklaması durumu var gibi anlık olarak bana da öyle hissettirdi.
1 yılŞimdi sen o adama sapık desen adamın hayatı kayacak ondandır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılKnk şimdi ben şurda cola sigara keyfi yapıyorum beni neden genellemenin içine alıyorsun aw.
Sen denk geldiğin hanzoları sorgula016 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
Üzdün :(
Soran1 yılvalla insanı kanser edersiniz
- 1 yıl
Ederler de sen ona, bak genellemeye devam ediyorsun tekmeyi her an ağzına yiyebilirsin.
Soran1 yılOfffff ama hemcinslerin gerçekten sorunlu aw
- 1 yıl
Gelip benden ders alsınlar aw
Soran1 yılAynen aw
- 1 yıl
Yollayın gelsin aw
Soran1 yılHemen aw
Soran1 yılHahahahahhshahah
- 1 yıl
Bekliyorum aw
Soran1 yılTamamdır aw😂😂
- 1 yıl
ASFDKJDFHSKJDHFSKJDHFS
- 1 yıl
Taam knk çok fazla şeapmayalım
Soran1 yılBence de knkam 😂😂
- 1 yıl
DFSKJHFSDK
1 yılAhahah aynısı bende de oluyor bir ara veriyorum trip yiyorum hep de bu sitede oluyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKurban oldugum Allah boyle yaratmıs idere edicez artık bu yaratıkları
0163 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi1 yılGülme kız öyle bunlara laf anlatamıyorsun hemen küfür etmeye başlıyorlar yaptıkları baska bişey yok he de gec 🤠🤠
Soran1 yılAyyy aşırı sinir bozucular valla aniden değişmeleri falan insanı sinir eder 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılMeziyetleri yok başta benim kocam takma yoklar gibi davran bunlardan bişey olmaz bide biz turk kadınlarına laf ederler pislikler
Soran1 yılAyyyy dimiiii dimiiiiii iğrenç pislikler valla Allah'ından bulsunlar inşallah bize yaptıklarını yaşasınlar inşallah
- 1 yıl
Hopp hoop noluyor noluyor, neden laf ettiniz cümle alemin arasına atıp kıvılcımı atıp beni de yaktınız aralarında, haksızlık bu geneli boyle diye düzeltin🤌🙄😂😂
Soran1 yılHayır asla düzeltmeyizzzzz böylesiniz çünkü 😡😡😡😡😡
- 1 yıl
Banane arkadaş ben hakkımı savunucam son kale olsam da direnisteyim, hakkım bu genelleme yazacaksınız bananee valla taşlarım kaçarım 🙄😂😂
Soran1 yılHahahahahahhaahhaah 😂😂😂
- 1 yıl
Düzelticeksiniz sabaha kadar burdayım beklicem valla Tarık Mengüçü çağırırım olay yaratırız hee 🙄😂😂
Soran1 yılBeklemeeee düzeltmicez çünküüüü
- 1 yıl
Görürsün senn Tarık Mengüç, Tarkan, Mustafa sandal bu ekibi toplayıp gelicem gorursun sen jdndmdmdld
Soran1 yılHahahahahahahahahahahahaha Allah seni napmasınnnnnn 😂😂😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılÖylesiniz belli bi sure sonra içinizden bişeyler cıkıyor
- 1 yıl
Şakşuka, banyo ve toz fırlatma dansına dayanamayacak kadın yok , fikrinizi degistireceksiniz buraya gelip ozur dilenecekk bendenn , valla dagitirim burayı gömleğimi yirtarim 🙄😂
- 1 yıl
40 dan sonra tebeşir pakleyen tipler tamam 50 den sonra hadım etme fikrine tamam ona da okey ama herkes degil herkeşler degil,%5 lik kısım olarak ben hala burada sağlam duruyorum ama size hak veriyorum sizde bana vereceksinizz🙄🙄😂
Soran1 yılhaaayyıııırrrr hepiniz aynısınızzzzz değilsinizzz 😂😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Sen adresini ver kozlarımı kullanıcaz ve camdan aşağıya bak gor senn kacaman gurtulaman bee 🙄🙄🙄😂
Cevap sahibi1 yılKimse senden özür dilemez bekleme bosuna
Soran1 yılÖzür mözür yooookkkk siz erkekler gram değer hak etmiyorsunuz aslaaaaaaa
- 1 yıl
İkinizde tamam ya seni ve bazılarınızı tenzi ediyorum demeniz gerekiyor , enistenin yedigi bok yüzünden ya da senin götü boklu flörtün recep yüzünden benim niye basım yaniyorr, ben size hak verdiysem sizde vereceksinizz
Zaten ben sizi savunuyorum🙄🙄😂
Soran1 yılErkek sussssss susssssss 😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılErko ssstt 🤫🤫🤫
- 1 yıl
Susmucam susmucam ulan sizi de savunuyorum kendimi de savunuyorum o flört sümüklü recebini döverim, enisteyle de oturur kendine ceki düzen ver ulan derim. Sizin yüzünüzden iki kadının lafından bende yamamam der hakkımı söke söke alırım 😌😌😂😂
- 1 yıl
Enişteyi de o recebi de susturması kolay hadi gelin asıl adamla kozlarınızı paylaşın hadii😌😂😂
Cevap sahibi1 yılErko kişisi bartınlı mısın
- 1 yıl
Yok Bir tutam Akdeniz yöresi bir tutam İç Anadolu yöresinden gelmeyim, tahminlerinin çok tersinde bir yerden geliyorum ve buralı da değilim kafa çok bambaşka, zihniyette öyle 😅
Soran1 yılkonuşma tarzın inanılmaz iyi
- 1 yıl
Her ikinizi de saygısızlık etmeden ve aksine saygılı ve esprili bir dille tamam onlar bir tamam olabilir ama ben öyle degilim benim hakkımı yiyemezsiniz diye savunmak ve iki kadına karşı bence iyi yolda gidiyorum başarabilir miyimm hehh 😌😂😂
Soran1 yılValla çok başarılı ilerliyorsun sen onlar gibi olma tamam mıı cptainblckk 😏😏
Soran1 yılYanlış emojiii olduuu
Soran1 yılTamam mı arkadaşım 🥺🥺
Cevap sahibi1 yılŞöyle bişeyde var 100 kişiden biri iyi diye herkeste iyi diyemeyizki hem cinslerin cok kötü ve vurdumduymazlar
- 1 yıl
Ben iki senedir yalnız ve kendime vakit ayırdığım için ve birazcık okuma ile modernize olma imkanı olup kadın ruhunu anlamaya başladığın an , öküz moddan normal moda geçişi yaptım istesem de yapamam ancak taklit etmiş olurum 🙄😂😂
Soran1 yılYa sen şaka mısın çok mükemmel cevaplar veriyorsunnnnn
Cevap sahibi1 yılİşte kitap okumanın faydası
- 1 yıl
Kurunun yanında yaşı da yakmanız işte bu genel ön yargılara benim haykırmam , ben hemcinslerimi savunmuyorum aksine düşmanım ve %70 lik kısmı yakıp yüzde 10 luk kısmı sadece çalıştırma diğer kısmı ile de düzgün bir nesil için kullanmak lazım, size düşman olsam burada düşmanca bir dil takınırım, maalesef size de üzülüyorum çünkü o 20 lik kısımdan ikinize de denk gelmemiş 🙃
Soran1 yılEvet evetttt diksiyon falan kelime seçimleri harikaaaaaaa
Soran1 yılYaaaaaaaaaaaaaaa nasıl bu kadar iyi olabiliyorsuuunnnn
- 1 yıl
Valla sadece iki kitap bile etki eder en azından lan noluyoruz bir yaşam ve hayat var olurlar ama yine anlamak mümkün olmaz çünkü okuyan aptalları da çok fazla ki cinsiyetci olanları görürsün kitap okusa da mal olan
Cevap sahibi1 yılOkumak var okumak var
Soran1 yılSen bir dahi falan mısın nesin çünkü gerçekten çok farklısın asla bu kadar güzel konuşamam
Cevap sahibi1 yılKız sende cok sey yapma dibin düştü haaa
- 1 yıl
Valla hepi topu oturup ulan bu hayat böyle boş olamaz biraz anlam yüklemek ve nasıl düzen işliyor bu dünya nasıl insanlar nasıl cinsiyetler nasıl ne şekilde yanaşmak ne şekilde davranmak ki gerçi insanın bir nebze içinde olması gerekiyor. Okumadan öncesi de pek bir farkım yoktu ama fikirlerim çok aptalca olabiliyordu ama kitaba biraz yönelince yazacağım kelimeleri beynimde analiz etmeden göndermiyorum buradan avantajlı ve bir insanla bir kadınla ortak noktayı bulup güzel iletişimi sağlıyorsun
Soran1 yılYok yok valla ben abim olarak görüyorum ama gerçekten konuşması falan iyi çünkü 😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Ve en büyük eksiklik şu bir kadınla gerçekten arkadas olması gerekiyor her erkeğin bu da avantaj sağlıyor
- 1 yıl
Tabi okuyup anlayan tayfa diger insanlar tarafından dikkat çekiyor ve cinsiyetci olsa bile bir kadın haklısın dedirtebiliyor
Soran1 yılsizi kocaman tebrik ediyorum valla 😂😂 yani abi helal olsun sana
- 1 yıl
Size farklı olduğumu söyleyip ve savunmam gereken bir hak sahibi olduğumu gelmeden önce esprili bir dille gelip söyledim şimdi normal bir iletisime geçtim birazdan da yetmezse bilimsel boyutuna gecicem 🙃😂
- 1 yıl
Abi mi ben sana şimdi 70 lik kusur gibi iğrenç bir kalem kullansam ne kadar hoş, deminden beri neler dedim emeğe saygı azicikk abi dedi hürmete döndürdü biraz daha konussam dede diyip el öpücek. Alındım gucendimmm. Sizi kınıyorum kın kın kın Cüneyt Arkınnn
Soran1 yılYaaaaaaaaaaaaaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂kaç yaşındasınız kiiiiii
- 1 yıl
26 ve hala genç hala çok kendine bakan ve yaşını asla göstermeyen jön ve jintılmenm bir efendiyim 🤌🙃😂
Soran1 yılVaaoooowwwww iltifatlar da edermişsinizzzzzzz 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılBenim sayemde tanıştınız 😂😂
Soran1 yılNeeeeeeeeeeee tanıştık mııııııııı 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Her ikinizle de sohbet ediyorum ama sormadan etmeden buraya dalıp daha fazla rahatsız etmek istemiyorum eger ikinizden birine bile rahatsızlık veriyorsam daha çok rahatsız etmeden ben bir yorum yapıp oradan konuşmak isteyen sohbet etmek isteyen o yorumuma yorum yapsa daha hoş bir davranış olur
Soran1 yılYooo ne rahatsızlığı 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Yok tanışmadık her ikinize de herhangi bir yaklaşım veya rahatsızlık vermedim aksine düşünüp bir yorumda bulundum, bir yere çekip kimsin necisin demedim 🙃😂😂
- 1 yıl
Sen olmayabilirsin de cevap yazan arkadaş tamam çok kafamı ağrıdı rahatsız oluyorum demeyecek kadar kibar saygılı olup bize katlanıyor olabilir, diğer tarafı da düşünmek gerek dimi dimii
Soran1 yılValla demediniz bence sizin harika bir kişiliğiniz var ve bunu yansıttınız valla şey özel değilse şu an okuyor musunuz yoksa mesleğiniz var mı sadece merak
- 1 yıl
Hakkımı savunuyorsam eğer kendime baktığım içinde hem iltifat eder hem de yaşlı denilmesini şiddetle reddederim, yani şey derim taş atmakla yine tehdit ederim ama cama atar kaçarım 🙃😂
Soran1 yılEvetttt cptainblckk
Cevap sahibi1 yılBenden olmaz zaten evliyim ve ablan sayılırım... Ama kız kardesım olur abi dedı sana ama ben laf edınce demek zorunda kaldı 😂😂
Soran1 yılYok ya ne yaşlısı ben saygıdan abi demek istemiştim lütfen yanlış anlamayın
Soran1 yılYaaaaaaaaaaaaaaa şu annnnn çok utanıyorummmmm 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
İkinci üniversite okuyorum ve şu an hazırlandığım bir meslek var ona yakında yonelicem olursa bu sene artık, o da burada söylemesem daha hoş olur yanlış anlaşılmazsam eğer, herkesin görmesine gerek yok diye ondan dolayı böyle
Cevap sahibi1 yılÇok tatlısınız 😂😂😂
Soran1 yılValla tebrik ederiiimmmm siziiiii çok başarılı bir yapınız var helall beeeeee
Soran1 yılDimiiiii çok tatlııııı ve çok efendiiii
- 1 yıl
Ben sana abla demedim hurmet bile edecek olsam bunu demeye hakkım yok kadınlar yaslanmaz sadece yaş alır ve sarap gibi olur bu bir ikincisi ben yine buradan senin yorumun üzerinden yazdığım için biz soru sahibi ile ne kadar memnunsak muhabbetten yine de senin yorumun üzerinden sana sorup rahatsız olup olmadığını öğrenmek daha iyi 😌😅
- 1 yıl
Ne icin evet denildi 😂
- 1 yıl
Evet abi denildi şimdi de ben onunla birleşip seni kinicaz neden böyle bir şey denilip beni kırdın söyler misin, utanmana gerek yok ama hoş mu 🙄😂😂
Soran1 yılYa siz ne kadar kibarsınız böyle şaka mııııı ama sonunuz diğer erkolar gibi olmasın sizi de kaybetmeyelim
Soran1 yılYaaaaaaaaaaaaaaa çok özür dileriiiimmmmmmmm 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Cevap sahibi1 yılYok sorun yapmam benim için sıkıntı değil takılın sız
- 1 yıl
Teşekkür ederim yanlış anlaşılmamam aksine seni düşünüp rahatsız olup olmadığını sormak bir nezaket hareketi bu bir ikincisi bir daha abla ve yaşlı dersen kendine karşında ağır savunucu bir manyağı bulursun. Yaş sayılardan ibaret kadında ise tamamen olgunluk ve daha çok güzellik katar bunu bill 😌😂
- 1 yıl
Ben simdi utanmaya başladım bu kadar iltifata ve vir şey yapmadım sadece olunması gereken kişi oldum o kadar 😶😶
Soran1 yılyaaaaaaaaaaaaaaa 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Cevap sahibi1 yılKardesımle yasıtsın ondan dedım cptain yoksa sorun yapmam
Soran1 yılValla inşallah diğer erkolar gibi olmazsanız harikasınızzzzzzzzz
Soran1 yılValla biz üçümüz çok iyi olmadık mı yaaaaaaaa 😂😂😂😂😂😂😂🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
- 1 yıl
Yok sabit fikirli olunduğu sürece başka kişilerin müdahalesi ile degismez ama sadece rol yapıp değersiz hak etmeyen insanlara bambaşka bir insan gibi görünmek beni o tip insanlardan zarar gelmeden korunmami sağlar ama siz ikiniz de muhteşem insanlarınız ikinizinde tercih ve kaderiniz karşınıza çıkan tipler çürükmüş ama olsun kendinize daima dikkat edip bakın ben size dilediğiniz kadar saygı sevgi hürmet ve iltifat ederim 😌😅😅
Soran1 yılMuhteşem olan sizsinizzzzzzz
- 1 yıl
Tamam kardeşin yaşında olabilirsin ama ben sana ne abla dedim ne de senden ablam diye çağırmanı istedim , yaşın 30-40-50 diye böyle gitse bile kadın dedigim gibi yaslanmaz biz bakıma muhtaç olur çürürüz ama onlar siyah gül gibi nadir ve asla yıpranmaz o kadar sıkıntı cekseniz bilee😌😂
- 1 yıl
Bu üçlü kaçıp gidelim Trabzon yaylalarina en azından tertsiz tasasız ve temiz refah bir yaşam yaşar, ben eker bicerim siz keyfinize bakın yemek ev işleri bendee😌😂
Soran1 yılVaaaayyyyyy beeeeeeeeeeee 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
- 1 yıl
Diğer erkekler gibi olsaydım buraya isyan etmek için gelmezdim ama iltifatı ben değil ben size etmeye geldimm siz hak ediyorusnuzzz👐😌😂
Soran1 yılYaaaaaaaaaaaaaaa siz süpersiniiiiz
Soran1 yılSiiiiiiiiiizzzzzzzzz deeeeee hak ediyorsunuz tabii ki
- 1 yıl
İkinizi de alıp kurtaricam mükemmel bir hava mükemmel sessiz sakin bir doga ile iç içe yaşam bak ilgi alakayı görüyorsunuz yemek ev işleri bende diyorum, ben ekip bicerim de dedim daha iyi bir teklifle gelemem en fazla bunu teklif ederim bu da zaten en muhtesem teklif diyebilirm 😌😂
Soran1 yılBir şey söyleyebilir miyim çok merakçı bir kişiliğim var da özelden acaba hangi üniversitede okuduğunuzu yazabilir misiniz
- 1 yıl
Ben size iki kişi olduğunuz için siz diyorum ben burada tek kişiyim sen diye yazsan daha hoş olur , o kadar samimi ve sıcak yakınlığı hak ettim diye düşünüyorum ya 😶😂
Soran1 yılTabiiiiiii kiiiiiiii ennnnnnn güzel tekliiif
Soran1 yılYaaaaaaaaaaaaaaa tabii kiii 😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Ve hayır sizden iltifat beklemiyorum size benim burada seranet ve güzel sözleri sergilemem gerekiyor gerçi buna gerek yok , güzel olan her şey her iki şey burada 😌😌😂
- 1 yıl
Maalesef seviyem yok yazarsan eğer memnuniyetle soylebilirim
Soran1 yılMuhteşem kişiliğe sahip olan kişi de burada 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Soran1 yılValla ben de yazamıyorum Instagramınız var mı oradan yazayım
- 1 yıl
O zaman ikinizde kuşluk vakti hazır olun eşyaya gerek yok kaçırıyorum sizi , beyaz atlı premss 😂
Soran1 yılBeyaz atlı prensimizzzz
- 1 yıl
Buradan paylaşmak istemiyorum lütfen mazur gör burada ki diğer kişilerin gormesine gerek duymuyorum , seviye kasinca artık istek atın bana seviyemiz olunca yazarsınız oradan söylerim
- 1 yıl
şu an seviyem bir ama artık kasmaya çalışıp gereksiz tonla insanın saçma yorumlarına yazmak zorunda kalicam 😅
Soran1 yılAyyyyyyyyyyy bir dakika bekler misin yazabilirsem yazmaya çalışacağım sana
- 1 yıl
Dünden hazır olduğunuzu biliyordum ama güzel teklifle geldim kaçırmayın bu teklifimi 😌😂
- 1 yıl
Tamam bekliyorum
Soran1 yılYaaaaaaaaaaaaaaa çok iyi olurrrrrr
- 1 yıl
Seviyen iki maalesef üç olması gerekiyor
- 1 yıl
Tamam güçlüyüm ama umarım tutabilirim atlayın kaçıyoruz 😂😂
Soran1 yılYaaaaaa yazamıyorum maaleseff
Soran1 yılBen sana fake hesabımı vereyim oradan da kişisel hesabıma yazarsın olur mu
- 1 yıl
Evet sadece bir seviye eksik artık kastığın yazarsın, tabi burada ki insanlara tahammül edebilirsem burayı silmezsem iyi bir şey beklerimm
Soran1 yılAlikaynarca99 şöyle yaz istersen dönerim sana
- 1 yıl
Bence en iyisi buradan biraz daha konuşup tanışıp bunları paylaşmak o yüzden seviye olduğu zaman yazman ve konuşup paylaşmak daha doğru, belki de pişman olacağın bir tıp veya kafa yapım var hesabını verdin diye ve bende kalıp pisman olmaktan daha iyi
Soran1 yılHayır hayır sadece hangi üniversitede okuduğunu yazman yeterli valla güvenebilirsin
Cevap sahibi1 yıl2 dkka yanlıx bıraktım kız naptın sen takıplesin 2/3 gun sonra sevıyenız yukselir zaten
- 1 yıl
Dedigimi yapsak daha doğru olur bence beni yanlış anlama seninle konuşmak istemiyorum gibi algılama lütfen
Soran1 yılYanlış anlaşılma yok zorlamıyorum tamam
- 1 yıl
İşte bende ondan dolayı diyorum burada tanışıp belki de uygun biri değilim, kişisel hesabını verip bende kalmasından rahatsiz olmasın diye buradan konuşmak daha doğru
- 1 yıl
Ama bölümüm iç mimarlık bunu soruyorsan eğer
- 1 yıl
Hayır hayır bak lütfen beni yanlış anlama ben yine seni düşünerek hareket ediyorum benim burada seni istemiyorum veya yok ya konuşmayalım görmek istemiyor gibi algilanmak istemiyorum öyle olsa burada bu kadar konusmam
Soran1 yılKusura bakmayın kötü bir anlam falan taşımıyorum çok teşekkür ederim sohbetiniz için kendinize iyi bakın hoşça kalın
- 1 yıl
Ben neden şimdi yanlış anlaşıldım ki , lütfen yorum yapan kişi adınızı bilmiyorum ama ben yanlış bir şey yapmadım aksine daha doğru bir yaklaşım değil mi bu
Soran1 yılYanlış bir şey yapmadınız ki zaten sadece teşekkür etmek istedim
Cevap sahibi1 yılKız neye kustun cptaın haklı tanımadan kendi instagramjnı neden veriyorsun. Kız seni cok üzerler vallaha bak
- 1 yıl
Hayır anladın o yüzden sohbeti bırakıp gitmeyi tercih ettin ama ben burada tamamen seni düşünüp senin kişisel hesabını belki hiç anlasamayip bende kalması seni rahatsız edecek buradan tanışıp bilip tamamen ikimizin de olabilir eklemek daha doğru dersek uygun olur
Soran1 yılKendi Instagramımı vermedim ki fake olan hesabı vermiştim sohbetiniz için ikinize de çok teşekkür ederim iyi geceler harika insanlarsınız
- 1 yıl
Yanlış bir şey söylemedim veya seni kırmak veya amacım seninle konuşmak istemiyorum demek degil düşüncesiz hareketlenip senin kişisel hesabını bilmek belki pisman olucaksin bunu en baştan ben engellemis oldum
Soran1 yılTeşekkürler cptainblckk
- 1 yıl
Ama ben neden yanlış anlaşıldım şimdi, oradan da kendi hesabımı vermiş olucaktim evet ama sahte bir hesapla da bana yazılması bana saygısızlık olucakti burada bir seviye kasıp beklemek konuşup anlaşıp oraya gecmek ikimiz içinde en sağlıklı olanı
- 1 yıl
Cevap veren kişi lütfen söyler misin ben neden yanlış anlaşıldım şimdi
Soran1 yılLütfen üzülmeyin olur mu gerçekten her şey için çok teşekkür ederim çok tatlı bir kişiliğiniz var tekrardan iyi geceler
- 1 yıl
Neden böyle yapıyorsun şimdi bir seviye sonrası tanışıp anlaşıp eklemek istedim ben istemiyorum gibi bir şey söylemedim, bir anlık şeye gelerek kişisel bilgilerini vermek veya alman pervasızca dedim
Cevap sahibi1 yılYanlıs anlasılmadın da sadece aceleci davrandı ve sende ret edince üzüldü
Soran1 yılYaaaa çok kibar ve çok naifsiniz bir sorun yok gerçekten tatlı sohbetiniz için tekrardan sağ olun yanlış anlaşılma gibi bir durum yok ☺️☺️
Soran1 yılYemin ederim ki sadece hangi üniversitede okuduğunuzu merak etmiştim çok çok afedersiniz size yakınlaşma bir durum söz konusu değil vallahi
- 1 yıl
Ama ben reddetmedim ki aksine aceleci olması belki de onun zararına olucak belki çok bağımsız ona hitap etmeyen bir insan cikicam ve kişisel bir hesabını bilmiş olucam ben onu düşünerek harekette bulundum ama kırdım gibi özür dilerim
Soran1 yılLütfen özür dilemeyin özür dilemenizi gerektirecek bir şey yok
- 1 yıl
İç mimarlık okuyorum bu ikinci üniversitem
- 1 yıl
Buradan sorun hepsini cevaplayım ama ben gidiyorum tamam red yedim olayı olmasına gerek yok lütfen
Soran1 yılTebrik ediyorum başarılar diliyorum çok mükemmel bir karaktere sahipsiniz tekrardan ikinize de çok teşekkür ederim
Soran1 yılCptainblckk bu kadar iyi olma 😂
- 1 yıl
Peki yine de özür dilerim ben reddetmedim aksine seni düşünerek hareket ettim tamamen yanlışım bu ve yanlış değildi, çok ince düşünmem red gibi anlaşıldı o
Soran1 yılYaaaaaa valla çok tatlısınız çok sağ olun ama özür dilemeyin 😂
- 1 yıl
Hesabım açık sende cevap sahibi de ekleyip istedigniz zaman sohbet edebiliriz, ben buradan biraz daha devam ederiz diye beklemiştim ama zorlamak artık rahatsızlığa girer, zorlamak istemiyorim
Soran1 yılSaçmalamayın zorlamıyorsunuz tabii ki ben düşüncesizlik yapıp size saygı göstermediğim için özür dilerim kibar oluşunuz için de çok teşekkürler
Soran1 yılAyrıca çok yumuşak bir kalbiniz var onu da belirtip asıl ben size rahatsızlık vermeden gideyim kusura bakmayın tekrardan
- 1 yıl
Bir anda çek git ulan beni beğenmedi bir de terbiyesiz reddetti gibi algılanmasın ama , sizin ikinizinde istek gönder al hesabım dese hava da kapacak tonla kişi var ama ben önceden bir istersen düşün buradan anonim bir öğren bilgi al dedim 🙄😅😅
Cevap sahibi1 yılRed ettin derken onun acısından söyledim senin dusuncen dogru takipleşin seviyeniz yetınce yanısırsınız zaten
- 1 yıl
Bak sohbet edip bir anda gitme kararı aldığın için evet kırılma var bende bunu istemiyorum hayır
Soran1 yılYaaaaaaaaa hahahahhshshshs iyi geceler😂😂😂
Soran1 yılHayııırrrr lütfen takmayın bile üzmeyin kendinizi valla duygulanıp anlayabilirim yoksa 😂😂
Soran1 yılAğlayabilirim*
- 1 yıl
Evet öyle anlaşıldı ama ben daha doğru olduğunu düşündüğüm için bu şekilde bir teklif de bulundum, ikinizinde buradan hesabınızı eklemek hatta Instagramı almak bana büyük lütuf ama beni once bilsin tanısın öyle versin 🙃
- 1 yıl
Uykunuz var diye gitmek istiyorsanız tutmam ama kırılıp gidiyorsaniz, bırakmaamm.
Soran1 yıl😂😂 siz en iyisini düşündünüz anlayışla karşılamam gerekiyor
Soran1 yılYaaaaaaaaaaaaaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 uykum yok ama sohbetiniz için teşekkür ederim
- 1 yıl
Uykun yoksa neden sohbeti terk ediyorsun o zaman bu hoş mu şimdi hehh 😏😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim sonunda anlaşılmak ne güzel, kırılma olsaydı valla uyuyamazdım
Soran1 yılYaaaaaaaaaaaa çok tatlı sohbetiniz var ve gerçekten çok naifsiniz ama ben daha fazla saçmalamadan kaçayım özelinize girdiysem çok özür dilerim anlayışsız karşıladım sizi
- 1 yıl
şu an sohbeti terk ettigin için seni ikimizde kınımak için hazırlanıyoruz ve ekibimizi terk etmeni linçlicez, yuhlucaz şimdi
Soran1 yılYaaaaaaaaaaaaaaa nazik davranışınız için çok teşekkür ederim 😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Neyse zorlamak hoş değil her ikinize de iyi geceler tatlı rüyalar, ikinizde ekleyebilir dileğiniz zaman yazabilirsiniz. Ben dizi izlemeye geciyim iyi uykularr 👐
Soran1 yılSiz de istediğiniz zaman yazın olur mu sohbetiniz için tekrardan çok teşekkür ediyorum ve siz hayatımda en gördüğüm harika bir insansınız ☺️
Sen erkeğe denk gelmemişsin
00 Yorumla
1 yılGayet normal
Hayat senin etrafında dönmüyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNude atmamışsınıdır jdjd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSall gitsin ya
110 Yorumla
Soran1 yılDimiii böylelerini takmamak lazım valla amannnn
Cevap sahibi1 yılAynen öyle
Cevap sahibi1 yılGizliden çıksam yazarmısın iki laflayalım
Cevap sahibi1 yılGecedeyim bugün