1 ay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u29 gü
Yüreğimde biri varsa, yanımda kimse yoktur. Yanımda biri varsa, yüreğimde kimse yoktur. Her halükarda yüreğimdeki kimse, kim kaldıysa o değerlidir.
17 Yorumla- 29 gü
Yüreğimde biri varsa, yanımda kimse yoktur. Yanımda biri varsa, o zaten yüreğimde olandır. Her halükarda yüreğimdeki kimse, kim kaldıysa o değerlidir.
Böyle düzeltebilir miyiz? - 29 gü
Ne fark ediyor? Yüreğimde biri varsa, yanımda başkası yoktur. Yanımda biri varsa, yüreğimdeki de odur. Son cümle değişmemiş :D
- 29 gü
Genel anlatmak istediğini beğendim. Ancak cümle içinde uyumsuzluk vardı. Fark oydu onu düzeltelim istedim. Bence sende farkındasın:)
Yanımda biri varsa, yüreğimde kimse yoktur. - 29 gü
Önemli olan anlatılmak istenenin anlaşılması 😬
- 29 gü
Tamam şimdi hemfikir olduk.
- 29 gü
Teşekkür ederim 😌🎈
- 29 gü
Rica ederim 🙂
En İyi Cevaplar
Zihnimde yer edinmeden önce bir hiçti onlar ve yoktu varlığının bir değeri hatta kanıtı. Sonra denk düştük ve ben bürüdüm onları nasıl görmek istediğim haline ve yükledim bendeki anlamını. Bir anda doğurdum ve yücelttim; aynı zamanda yok ettim. Sen söyle abi, değerli miydi gerçekten onlar, yoksa değer'miydi bir toz tanesine inci değeri katmaya?
11 Yorumla- 1 ay
Zihnimizde var ettiklerimizi, gerçeğe dönüştüremediğimizde her düşünce yok olmaya mahkum değil mi zaten? Var ettiklerimiz değerli, var edemediklerimiz değersiz olarak kalır bende. Fikirler sadece kitaba yazılırsa ekonomik kazanç elde etmek olur gerçek amaç. Sadece kitabı alıp okuyan ve oradan kendine yeni bi doğuş hikayesi yaratırsa, o zaman değerli sayabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
4Cevap
- m1 ay
Yüreğimde olanın yanımda olması önemli.. Yüreğimde olmayıp yanımda olsa ne olur ki baktığımda içimi titretmedikten sonra.. Yüreğimde olup baktığımda heyecan duymalıyım..
10 Yorumla - m1 ay
Yanımda olan diyorum. Yüreğimde ki kişi yanımda yoksa o saatten sonra yüreğimde de olmasının bir anlamı yok.
10 Yorumla - 1 ay
Nasılsa var diye değerini bilmedikleri
Ve her zaman aynı yerde duruyor diye gözlerinin görmedikleri var insanların..
Değer bilmek için kaybetmek mi gerek?
Yoklukları sevmeye alışmışız zaten nankörlüğüyle hiç etmesine dahi razı gelmişiz sebepsizce.
En kıymetlim yanımda olandır benim için her zaman.18 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum bazen o yanılgılara düşenler var. Başarabildiysen ne mutlu sana.
- 1 ay
Mutlu olmanın tek yolu bu.
- 1 ay
Yoo değil.
- 1 ay
Neden?
- 1 ay
Mutlu olmanın tek bir yolu yok. Bir çok yolu var.
- 1 ay
Bu sorunun cevabı için geçerliydi o tek yol.
genel anlamda elbette ki değişkenlik gösterir. - 1 ay
O zaman anlaşmadığımız konu kalmadı.
- 1 ay
🙂
- m1 ay
Yanimda başkası varken yüreğimde kimseyi barındırmam. Yanimdakine bunu yapmaya hakkım yok
11 Yorumla- 1 ay
ya da tam tersi. Yüreğinde ki yanında değilse, yüreğinden onu çıkarana kadar, yanına birini almazsın.
- 1 ay
Yüreğimde olmayan hiçbir zaman yanımda olmadı, olamaz. İçim almaz zaten. Bu ikisinin bir olmadığı senaryoda kendime yabancılaşırım, özsaygımı tüketirim.
10 Yorumla - 1 ay
Yanımda olamasa bile yüreğimde sevgisini hissettiğim, aklımdan çıkaramadığım ve onun da yüreğinde yer ettiğim kişi, benim için değerli olandır 🤍
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Yanımd olan... Yüreğimde olan değseydi yanımda olurdu🤷♀️😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yakınında olamasada yanında kalan değerlidir.
10 Yorumla- 1 ay
Yürekte niye kalsın kalacak kişi zaten yanında olurdu o yüzden gerekli değil
10 Yorumla Yanımda olan kıymetlidir yüreğimdekini söker atarım
31 Yorumla- 1 ay
👏👏👏
- 1 ay
Yüreğimde olan daha değerli nerde olursa olsun. Yanımda gibi hissedebirilirim.
10 Yorumla Yürekte biri kalmışsa yanında biri olsa ne olmasa ne
10 Yorumla- 1 ay
Yanımdaki yüreğimde olur
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Yüreğimde ki.. şartlar bazen ayrı yerlerde olmayı gerektirsede yanımdakinden çok yüreğimde ki değerlidir
10 Yorumla - u1 ay
Yanımda olan yüreğimde de olur zaten.
20 Yorumla - 1 ay
Yüreğimde olanın her zaman yeri farklı olur
20 Yorumla - 1 ay
Yüreğindekiyle yaşar
Yanındakiyle ölürsün20 Yorumla Değeri olmaz kimsenin
20 Yorumla- 27 gü
Yüreğimde olanın yanımda olması gerekir.
10 Yorumla - 29 gü
İkiside değerli değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hissedebiliyorsam yüreğimdeki.
10 Yorumla- 1 ay
Yüregimdeyken yanımda olan değerli olur
10 Yorumla - 1 ay
Yüregimdede kalmadı yanımdada olmadı
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Ahhh yanımda olmasını ne çok isterdim ama maalesef başkasının yanında yani onun değerlisi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yanımda olan değerli olur gerçekten yanımda ise
10 YorumlaYüreğimdeki yanımda olan zaten en degerlimmm❤❤
20 Yorumla- 1 ay
Değerli olsaydı yanımda olurdu
20 Yorumla - 1 ay
Ölülerin hükmü yoktur artık, yanımda kalan.
10 Yorumla - 1 ay
Yanımda olan tabiki
10 Yorumla - 1 ay
Sence?
01 Yorumla- 1 ay
Önce ben sordum.
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi