Kız/Erkek fark etmez aylık geliriniz 300 Bin ama sadece birinizin diğeri züğürt... Bu para ile aşkım dediğin insan ile ne yaparsın ya da o kadar kazanıyorken neden aşk ile uğraşayım mı dersin?
Valla Biz her 2 ayda bir başka bir tatile gidiyoz sırada Tasigo var İnşallah :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Cok kazanan biriyle muhabbet etmiştim ne kadar kazaniyo rakamsal bilmiyorum tabi ama rahat yaşadığıni anlayabiliyodum evlenecegini felan soyluyodu dedim sen kafayi yedin neden rahatini bozuyosun zaten yeterince iyi bi hayatin var halbuki o kadar berbat bi karakterde ki kimse kendini onla cezalandirmasin diye öyle demistim o da kendini bisey sanmisti 🤣🤣
Zengin ve evleniriz masalı asla şaşmaz istisnasız sonradan görme zengin olanların hepsinde var bu hikaye :D :D :D
Evlenecegi kafa dengi insan cikmiyomus karşısına sbwjxjsj keşke tanisan sende 2 günde tüm hayatini anlattı sormadan böyle biriyle insan değil evlenmek arkadas bile olmaz
Sormadan her şeyini anlatanlar mı kalsın ben almıyayım... Dünyanın en uyuz varlıkları açık ara
Ana babasinin gençlik resimlerine varasiya kadar atti bende topu kendimden cekmek için artık boş ver evliligi felan dedim shwjxjsj
Şunu dedin mi "SORDUK MU" şunu demediysen cidden çok büyük bir şey kaçırmışsın
Onu demedim de tüm bunları bana ne demeye anlattin şimdi dedim sadece tanisiyoruz dedi nasılsın dedigimde bana nasilsin diye geri sormamisti düşün olayı böyle insan bi de hayatinda birini istiyo
bayılıyorum şu yüzsüzlüklere ya :D hani böyle ısrarla kendilerini rezil etmeye devam ediyorlar ya bide üstüne :D
Bi de bulusma teklifini reddettigim yere kendi gidip selfie paylasip reddeilmekle ilgili bi soz paylasti shwjxjsj asiri cringe biri üstelik 30 yaşında
30 yaşında kısmından sonrasını düşünmeye gerek yok zaten erkek de olsa evde kalma psikolojisine girmiş yazık ya :D
Sorma ya sanki bunu ben evde bıraktım bi de nisanlisi Nisan atmış ondanda morali bozukmus aradan yillar gecmis hala kizin aldığı sehrin en pahali elbisesini bile anlatıyo shwxjwj
o elbisenin yer bezi olduğu gerçeğini ne zaman öğrenecek acaba :D
İşte bi de kendini övmesi yok mu neymis prime dönemiymis hem iyi kazaniyomus hem işinde iyi olduğu dönemmis hem yakisikliymis populermis sgsixhsjdh ya bırak bi mütevazi ol karşındaki napsın kendini öveni düşün yani öyle gıcık bi tip iyi ki bi yakinim felan değil allah korusun ya kardesim olsaydi nasil katlancak insan
al şu aynayı git ötede övün kendi kendine --------> şu tarafa doğru si*tir git kısaca :D
Sen manitinle tatillere mi gidiyosun benim yerime peruya da gidin machu picchu ya 4 yıla gidilemiycek bak ada yavaş yavas batıyo
liseden beri birlikteyiz tam 12 yıl oldu birlikte olalı :D öncesinde gitmek istediğimiz bir sürü yer var ama artık vize almak bile eziyet oldu 3 saat sorguya çektiler beni havalimanında ingiltere'de sırf Türkiyeden geliyoz diye... yurt dışı için pek heves kalmadı içimizde :(
Ne kadar güzel umarım mutlulugunuz daim olur bu günlerde geçer diye ümit ediyoruz Türkiye yi bu hale düşürenler utansin
Çok Teşekkür Ederim :) Tamam devamını getirme anladım ben devamını zaten kimsenin başı ağrımasın boş yere :D burada gizli olmakta kurtarmıyor sonra :D :D :D
Silivri soğuktur yoldasim bizi bu yazin çöl sicaginda arap fareleri disardayken tikarlar mahzenlere
konuşmanın ucu bom b*k bir noktaya gidiyor :D :D :D istersen özelden de yazabilirsin merak etme kafa dengi insanımdır yoldaşımın da arkasında dururum gerekirse :D
O kadar parayi nasil kazaniyonuz ne iş yapiyonuz
Borsa, Yatırım, Mevduat, Temettü ve gayrimenkul :) geri kalanı da özel :D
Zaten mantıken baktığında çok muhteşem bir doktor değilsen böyle alanında tek falan hangi meslek verebilir ki o parayı
Özel derken ne mesela birde 20 yasindayim da bana ne tavsiye verebilirsinizzz bu konularda ve hangi alanlarda kendimi geliştireyimmm
Adı üstünde özel hanımefendi ☺️ onları herkese anlatacak olsam ortalık milyoner kaynardı zaten 😂😂 bende 20 yaşında başladım 25 te milyoner olmuştum bile sana tavsiyem şu git yatır olmaz asla bunu söyleyen birine güvenme ve inanma… bu işe gireceksen sıfırdan kendi çabanla girmen hem belki benim dahi görmediğim bir şeyler görür beni bile geçersin kim bilir dimi ☺️☺️
Okeyyy teşekkürler
Hiçbir şey