Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılevli aşık olmaz.. anca karaktersiz olup aldatır kullanır atar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 
.
00 YorumlaSakın bunlara inanma 2 gün eğlenir bırakır sana söyleyeceği yalan evliliğim çok kötü çok mutsuzum keşke karım senin gibi olsa zaten boşanıp seninle evlenecem
Kendini oyuncak etme
Tabi ki karar sizin siz kendinizi neye inandırırsanız05 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım işten, aramızda bir şey olmadı, geçmedi üç sene, uzaktan sevdim sadece. Bu süreçte altı yedi kere istifa verdim, konuştu, ikna etti ya da odasına kapandı. En son bir ay önce birden çıkıp gittim, hemen ilan koydu, yarına yerime biri gelmişti, istifa kağıdımı da imzalamıştım. Birkaç gün sonra yeniden gittim, bir şey imzaladım, brüt ödeme vs. yazıyordu fakat SGK durmuş görünüyor ama çıkışımı yapmamışlar. Patronum da bana açık kapı bıraktı, onuncu ayın sonunda iş ara, bulmaya çalış, git konuş, kaçma, bulamazsan gel dedi. Gelmemi isteyen neden iş bul desin ki ya da gitmemi isteyen neden çıkışımı yapmasın?
Soran+1 yılUzaktan sevdim hep ve artık en son ayrildim onu beni birakmak istememesi beni oraya bağlıyor oradan ayrildigim süre içinde de çok özledim geri dönmek isterim ama görmek için yine uzaktan severim görmeden çok zor oldu bana
Soran+1 yıl3 sene sahip çıktım, uzak durdum, içimden sevdim, hayran oldum ama şunu fark ettim ki bana onu görmek, sesini duymak fazla fazla yetiyormuş.
+1 yılkolay kolay aşık olunacağını sanmıyorum en fazla cinsellik olur
02 Yorumla
Soran+1 yılOlursa ne yaparlar genelde nasıl davranırlar özlemlermi
- +1 yıl
bu yaşıma kadar aşık olmadım sadece sevdim. aşk dediğim konunun tamamlayıcıdır. içeriğini bilmiyorum
Yok ya aşık olsana bırakmaz esini
013 Yorumla
Soran+1 yılBu kisi patronum. Pwki bu kisi isten ayrilmama ragmen neden cikisimi yapmiyor sgk dan yani durdurulmuş ama çıkış tarihimi gözükmüyor ve bana sürekli açık kapı bıraktılar
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl27 ben 35 o
Soran+1 yılElini elime bilerek dokunduruyordu 6 7 kere istifa ettigimde konusuyordu en son ayrildigimda herkes kovardi yine benimle iyi konustu ve cikisimi yapmamış banada sürekli 10 ayin sonunda gel iş bulamazsan dedi
Soran+1 yılHayır, üç sene çalıştığım yerdi. İlk başta ilgim yoktu ama ilk iş görüşmesine kendi geldi odaya telefonla konuşarak girdi. Göz göze geldik ve o an o kişiyi tanıyormuşum hissine kapıldım. Bir yerden gördüm, tanıyorum ama nereden diye düşündürdü. Sonra müdürüm ile kendisi rekabet etmeye başladılar. Müdürümle ne zaman konuşsam beni arıyordu, kameradan görüyordu, müdürüme küfür ediyordu. Sonra benimle konuşurken yere bakarak çekinerek konuşuyordu. Sonra bana, "Seninle mesai saati dışında görüşmüyoruz tabii ama gibi" bir cümle kurmuştu. Elinden alyans yoktu. Zamanla bu ilgisi hoşuma gitti ve ben de ona karşı heyecanlanmaya başladım. Bu çok fazla olmaya başlayınca patronum anladı ve duvar ördü. Sonrasında ben duygularımı söyleyeceğim zaman evli olduğunu öğrendim, uzak durdum. O da aynı şekilde ama beni kıskanıyordu, bazen izliyordu. Yedi kere istifa etmemde koymadı, alttan aldı. Genel olarak da yüzüme bakmamaya çalışıyordu. Beni rahatsız eden biri vardı, tektaş yüzük takmıştım, gözü ona takılmıştı ve morali çok bozulup benimle konuşmamaya başlamıştı, hatta kötü davranmaya başlamıştı, kıskanıyordu. Misafirlerine benim yanımda eşiyle ilgili babam evlenmemi istedi bende evlendim şimdi hanımın dizinin dibindeyiz yoksa canım evleniyim demisti. Eşi 3 sene sonra ofise gelmisti beni görmezden geldi selam dahi vermemisti herkesle konuşup bana yandan bakıyordu suzuyordu ama konusmuyordu patronumda ikimizi yan yana görünce tedirgin olup gerilmisti
Soran+1 yılOyle beklentimde yok sadece görmek bile yetiyor bana uzaktan sevmek suç değil bence
+1 yılSonu nerede biter belli
020 Yorumla
Soran+1 yılŞunu merak ediyorum eşi var eşini seviyorsa aşıksa başka birine aşık olabilirmi ki
Soran+1 yılbu kişi kaybetmekten korkuyorsa, özlüyor, alttan alıyorsa, dokunmaya çalışıyorsa aşk mıdır?
- +1 yıl
İnsan aynı anda iki kişiyi sevemez
- +1 yıl
Ama başka şey yapar
Soran+1 yılEvet onu söylüyorum işw
Soran+1 yılBu kişi patronum ve işten 6 7. kere cikmak istediğimde konuşup kalmama ikna etmisti 1 ay önce birden ciktim hemen ilan koyup yerime birini aldı ama cikisimida yapmadi acik kapı bıraktı
- +1 yıl
Genelde sıkıntılı personel için kullanılan bir yöntem. Çünkü sende biryerde baslayamazsin SGK li
Soran+1 yılNeden bu yöntem kullanılıyor
Soran+1 yılEvet işte hem bana iş bul iş ara bulamazsan gel diyiyor hem cikisimi yapmiyorlar
- +1 yıl
Personelle kötü ayrılınca SGK yatmıyor ücret yansimiyor
Soran+1 yılHem sıkıntıliysam neden direkt cikisimi yapmiyor sıkıntiliyim bu arada sürekli cikicam muhabbeti yapiyordum konuşup vazgeciriyordu
Soran+1 yılBiliyorum ama çıkış tarihim yok
- +1 yıl
Kolayı var noterden ihtar çektir ayrıldim diye bitti gitti onun gönlüne degil
Soran+1 yılBana bir kağıt imzalattilar oda beni benden habersiz izne çıkardıkları fikrini getirdi aklıma cunku patronum ayrılmadan önce izne cikarmak istemişti beni ruhen yorgun goruyordu
- +1 yıl
Ne imzaladığını bilmiyor musun
Soran+1 yılGüvendim hiç okumadım mudurum alt kısmı imzallatti bürüt felan yazıyordu onun öncesinde istifami verdigimi tarihli kağıdı zatwn imzalamistim
Soran+1 yılSonra beni yeniden cagirip bir kağıt imzallatmislardi o sırada patronumda geldi ve benimle cok guzel konuşup bakarsın 2 3 ay sonra gelirsin felan axik kapı bırakarak konusmustu
- +1 yıl
Kıdem tazminatından vazgecmissin anladığım
Soran+1 yılZaten istifa edince vazgeçmiyor muyum
Soran+1 yıl3 sene çalıştım ben ayrıldığım için verilmiyor benden bunu biliyordum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPek aşık olamz genelde heyecan arar
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu kişi kaybetmekten korkuyorsa, özlüyor, alttan alıyorsa, dokunmaya çalışıyorsa aşk mıdır?
- +1 yıl
Zannetmiyorum iiçimde ihanet olan bi adam aşık olamaz
Soran+1 yılPeki bu kişi ayrılmama rağmen neden çıkışımı yapmıyor SGK'dan? Yani durdurulmuş ama çıkış tarihim gözükmüyor ve bana sürekli açık kapı bıraktılar.
- +1 yıl
Beklenti
Soran+1 yılNe gibi beklentisi iş anlamındaysa yerime biri gelmisti başka anlamdaysa 3 sene boyunca olurdu
- +1 yıl
Senden ışık görememiş demekki
Soran+1 yılAslında vardı hatta uzak duruyordu istemsizce hwyecanlaniyordum belli ediyordum
+1 yılEvli erkek karısına aşık olur
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu kişi kaybetmekten korkuyorsa, özlüyor, alttan alıyorsa, dokunmaya çalışıyorsa aşk mıdır?
- +1 yıl
Bilmem
Soran+1 yılBu kişi patronum ve işten 6 7. kere cikmak istediğimde konuşup kalmama ikna etmisti 1 ay önce birden ciktim hemen ilan koyup yerime birini aldı ama cikisimida yapmadi acik kapı bıraktı
- +1 yıl
Ne istiyor
Soran+1 yılBenim orada olmamı
- +1 yıl
Amaç ne yani orada olunca
Soran+1 yılPersonel olarak begeniyordu ama yerime gelende gayet iyiydi cikisimi vermemis durdurmuş sgk çıkış tarihi gozukmuyor
Aşkın kişisi olmaz ki seviyorsa tamam bu iş
01 Yorumla
Soran+1 yılüç sene çalıştığım yerdi. İlk başta patronuma ilgim yoktu ama ilk iş görüşmesine kendi geldi odaya telefonla konuşarak girdi. Göz göze geldik ve o an o kişiyi tanıyormuşum hissine kapıldım. Bir yerden gördüm, tanıyorum ama nereden diye düşündürdü. Sonra müdürüm ile kendisi rekabet etmeye başladılar. Müdürümle ne zaman konuşsam beni arıyordu, kameradan görüyordu, müdürüme küfür ediyordu. Sonra benimle konuşurken yere bakarak çekinerek konuşuyordu. Sonra bana, "Seninle mesai saati dışında görüşmüyoruz tabii ama gibi" bir cümle kurmuştu. Elinden alyans yoktu. Zamanla bu ilgisi hoşuma gitti ve ben de ona karşı heyecanlanmaya başladım. Bu çok fazla olmaya başlayınca patronum anladı ve duvar ördü. Sonrasında ben duygularımı söyleyeceğim zaman evli olduğunu öğrendim, uzak durdum. O da aynı şekilde ama beni kıskanıyordu, bazen izliyordu. Yedi kere istifa etmemde koymadı, alttan aldı. Genel olarak da yüzüme bakmamaya çalışıyordu. Beni rahatsız eden biri vardı, tektaş yüzük takmıştım, gözü ona takılmıştı ve morali çok bozulup benimle konuşmamaya başlamıştı, hatta kötü davranmaya başlamıştı, kıskanıyordu. Misafirlerine benim yanımda eşiyle ilgili babam evlenmemi istedi bende evlendim şimdi hanımın dizinin dibindeyiz yoksa canım evleniyim demisti. Eşi 3 sene sonra ofise gelmisti beni görmezden geldi selam dahi vermemisti herkesle konuşup bana yandan bakıyordu suzuyordu ama konusmuyordu patronumda ikimizi yan yana görünce tedirgin olup gerilmisti
+1 yılO personelde sen nesin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen personel
- +1 yıl
Heee o ney müdürmğ
- +1 yıl
Ü
+1 yılOlmasına olur da sana mı aşık olmasını istiyorsun
018 Yorumla
Soran+1 yılHayir merak ediyorum asik olan biri nasıl davranır özler mi
- +1 yıl
Özler tabiki neden özlemesin
- +1 yıl
Senin kalmanı mı istiyor
Soran+1 yılEvet gittigimde bile cikisimi yapmadi ve açık kapı bıraktı ama bir yandan bana herkesin içinde iş bul iş ara git görüş bulamazsan gel dwsi
- +1 yıl
Evli bir adamın böyle davranması çok yanlış
Soran+1 yılAma patron gibide davraniuor olabilir yani bu yuzden anlamadığım için sordum. personel olarakta begeniyordu
- +1 yıl
Yani bir personeline bu kadar yakın davranması çok normal değil
Soran+1 yılYakın değil mesafeli arada elini dokunduruyordu ama yuzume bakmamaya calisip uzak durup mesafesini korumaya calisiyordu
- +1 yıl
Elini mi dokunduruyordu
Soran+1 yılParmağını bir kağıt uzatırken oda o sırada parmağını elime dokunduruyordu
- +1 yıl
Yapmaması gerek
Soran+1 yılAyrildim zaten 1 ay oldu ama sgk cikisim olmamis durmuş ama çıkış tarihi yok
- +1 yıl
Ayrıl boş ver
Soran+1 yılOnun ayin sonunda benden bir karar bekliyor iş bul ara kafani topla bulamazsan gel felan diyiyor donmemi istese böyle neden söylesenki
- +1 yıl
Dönmeni istiyor zaten
Soran+1 yıl6 7 kere surkli cikicam muhabbeti yaptım birden çıkıp gittim sorunlu oldum onlara ve buna rağmen beni gerçekten orada istedigindenmidir yoksa gönlüm kırılmasın diye nezaketenmi axik kapı birakmistir
- +1 yıl
Her şey olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerirsen aşık olmaz bağlanır seks için sadece
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alaka aşk awmk erkekler kerhanede kızlara esc kizlarada aynısını yapıyor amaç seks bedava seninle yoksa esc gitse para vercek enayi bulursa bedavaya yapcak
Cevap sahibi+1 yılSende evlenip boşanmış birisin dogrumu
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılGuzelmisin sen
Soran+1 yılEvet ama asiri duygusal hassas asosyal hayatında sevgilisi hiç olmamış biriyim 27 yasindayim
Soran+1 yılPwki bu kisi ayrilmama ragmen neden cikisimi yapmiyor sgk dan yani durdurulmuş ama çıkış tarihimi gözükmüyor ve bana sürekli açık kapı bıraktılar
Cevap sahibi+1 yılZengin işte ne biliyim ne için parası var işte bazı şeyler yapıyor gücü oluyor
Cevap sahibi+1 yılSen harbiden hem güzelsin hemde hiç sevgilin olmadı oylemi
Soran+1 yılOlmadı
Cevap sahibi+1 yılNerelisin sen
Soran+1 yılTrabzon
Cevap sahibi+1 yılLaz kızı
Cevap sahibi+1 yılAklını başına al
Soran+1 yılUzaktan seviyordum ayrildim sonrasinda ayrildim zaten ama yapamadım enazindan görüyordum diyr düşünüyordum gormek için gitmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl27 yaşında tertemiz bir kızsın bundan sonra evlen öyle yap anladın sen
Soran+1 yılEvlilik umrumda değil benimde niyetim onunla yakınlaşmak değil o aklimda kalbimdesin birini zatwn almam hayatıma
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli biri en fazla diker hoşlanmaz
010 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım işten, aramızda bir şey olmadı, geçmedi üç sene, uzaktan sevdim sadece. Bu süreçte altı yedi kere istifa verdim, konuştu, ikna etti ya da odasına kapandı. En son bir ay önce birden çıkıp gittim, hemen ilan koydu, yarına yerime biri gelmişti, istifa kağıdımı da imzalamıştım. Birkaç gün sonra yeniden gittim, bir şey imzaladım, brüt ödeme vs. yazıyordu fakat SGK durmuş görünüyor ama çıkışımı yapmamışlar. Patronum da bana açık kapı bıraktı, onuncu ayın sonunda iş ara, bulmaya çalış, git konuş, kaçma, bulamazsan gel dedi. Gelmemi isteyen neden iş bul desin ki ya da gitmemi isteyen neden çıkışımı yapmasın?
Cevap sahibi+1 yılTama yaşı kaç patronun senin yaşın kaç
Soran+1 yıl35 o 27 ben
Cevap sahibi+1 yılEvli olduğu için kafası karışık sen yeteri kadar yanaşamıyorsun
Soran+1 yılIlgimi ister istemez anliyorfu cunku ona karşı çok heyecan yapiyordum mudurum bile anliyordu yani biliyordu ilgimi
Cevap sahibi+1 yılAnlıyordu ise neden kafası karışık eşi biliyor mu yasda eşinden korkuyordu
Soran+1 yılBaşından anlatıyım üç sene çalıştığım yerdi. İlk başta ilgim yoktu ama ilk iş görüşmesine kendi geldi odaya telefonla konuşarak girdi. Göz göze geldik ve o an o kişiyi tanıyormuşum hissine kapıldım. Bir yerden gördüm, tanıyorum ama nereden diye düşündürdü. Sonra müdürüm ile kendisi rekabet etmeye başladılar. Müdürümle ne zaman konuşsam beni arıyordu, kameradan görüyordu, müdürüme küfür ediyordu. Sonra benimle konuşurken yere bakarak çekinerek konuşuyordu. Sonra bana, "Seninle mesai saati dışında görüşmüyoruz tabii ama gibi" bir cümle kurmuştu. Elinden alyans yoktu. Zamanla bu ilgisi hoşuma gitti ve ben de ona karşı heyecanlanmaya başladım. Bu çok fazla olmaya başlayınca patronum anladı ve duvar ördü. Sonrasında ben duygularımı söyleyeceğim zaman evli olduğunu öğrendim, uzak durdum. O da aynı şekilde ama beni kıskanıyordu, bazen izliyordu. Yedi kere istifa etmemde koymadı, alttan aldı. Genel olarak da yüzüme bakmamaya çalışıyordu. Beni rahatsız eden biri vardı, tektaş yüzük takmıştım, gözü ona takılmıştı ve morali çok bozulup benimle konuşmamaya başlamıştı, hatta kötü davranmaya başlamıştı, kıskanıyordu. Misafirlerine benim yanımda eşiyle ilgili babam evlenmemi istedi bende evlendim şimdi hanımın dizinin dibindeyiz yoksa canım evleniyim demisti. Eşi 3 sene sonra ofise gelmisti beni görmezden geldi selam dahi vermemisti herkesle konuşup bana yandan bakıyordu suzuyordu ama konusmuyordu patronumda ikimizi yan yana görünce tedirgin olup gerilmisti
Cevap sahibi+1 yılEşiyle mutlu değil isteyerek evlenmemiş
Soran+1 yılAma güzeldi
Cevap sahibi+1 yılDiyorsun müdürün de ilgisi var mı sana
Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. cıldırır
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olur kanka
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, yasak aşk mevzuları bayağı karışık! Evli birinin aşık olması imkansız değil, ama olması gereken bir durum da değil tabii. Personelinden birine aşık olması durumu daha da çetrefilli hale getirir. Böyle bir durumda duygularını kontrol etmek en mantıklısı. Sonuçta iş yerinde drama istemezsin, değil mi? 😅💔 ama unutma ki her aşk masum değildir ve bazı şeyler riske değmeyebilir. 🌟