Esim erkek kardesinin pat diye odama daldigini bu nedenle benim uygunsuz sekilde gordugunu bildigi halde bir sey yapmadi arkadasi ile birliktelerken yolda karsilastik arkadasi beni ilk kez gormustu esime sizin bir kiziniz olursa cok tatli olur demis ve bu normal bir sey gibi esim bana soyledi telefon onun elindeyken uzaktan bir erkek tanidiktan mesaj geldi sadece ifadesi degisti mesaji acip bakmadi banada sormadi birinin bana baktigini fark etsede gormezden gelir bunun gibi seyler...
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılbunlar biraz fazla kardeşde olsa kim olursa olsun uyarması gerekir orası sizin mahreminiz.
vede arkadaş muhabbetide yanlıs daha hiç tanımadıgın biri samimiyet kurmadıgın biriside öyle demesi vede eşinin uyarmaması ya da başka bir tepki vermemeside olmamış.
vede sana gelen mesaja bakmamasıda hayret edici kim ne diye mesaj atar diye adam merak etmez mi sormaz mı yaa cok genis ya da cok güveniyor diycemde oda pek içimden gelmiyor :D çek bir konuş senin derdine bunlar senin hiçmi umrunda değil. arınızda sevgi saygı güven duygusu ne derece onu bir tartmak lazım ya da bu adam cinsel yönden bir obje olarak kullanıp gerisini pek umursamıyormu :))01 Yorumla
Soran+1 yılheralde
En İyi Cevaplar
+1 yılkıyamet alameti öyle bir erkek kardeşim olacak eşimin odasına dalacak Allahuekber diyip onun kemiklerini kırarım dayak atmak ne kelime onu linç ederim evvelallah.
94 Yorumla
Soran+1 yıliste oyle olacak oyle olmasi gerek
- +1 yıl
@birilebir niye delikanlı cesur erkekler sizin zorunuza gidiyor ben anlamıyorum ben yapıcağımı söyledim beni tanıyormusun da böyle konusuyorsun bir işinize bakın ya
- +1 yıl
şu eksileyenler demekki siz karınızın başkası tarafından taciz edilmesine sözlü ve ya laflı razı olacaksınız ve bu kadar miğdeniz geniş öylemi? ve karılarınızda buna razı gelicek öylemi? hay sizin ben...
Arkadaşı seni güzel bulduğu için çocuğunuz guzrl olur demiş bunda çok art niyet yok.
Ama şu kardeş meselesi büyük sıkıntı.
Ne işi var senin yatak odan da.
Ben evli olduğum zaman kendi annemi, eşimin ailesini kimseyi sokmazdım odama.
Hiçte sevmem bu olayı gayet katıydım.
Sende koy ağırlığını.
O laf etmiyorsa sen et.04 Yorumla
Soran+1 yılkaynimla konustum bana kzidi bagirdi sen beni neyle sucluyon abim duysa ne olur biliyonmu sen dedi
- +1 yıl
Bence eşinin ailesi bir arada olduğu zaman aç bu konuyu.
Yani de ki, benim odam benim özelim kimse giremez eşim ve benim dışında.
Koy tavrını. Göze alman gerek bunları.
Çünkü anladığım kadarıyla yine bu şekil bir olay olur ise yanlış ve ya kasıtlı eşin kardeşine laf etmez kötü olan sen olursun.
Soran+1 yılgorumceme soyledim ben onunla konusurum dusunememistir dedi kaynanamda onlar kardes diyo kaynimla benim icin. bu konuyu acarsam beni azarlar kaynanam kizarlar eminim buna
Ilk basta basligi gorunce aksi seyler yazip sana oyle gelmistir demeyi hedefliyordum ki okuduklarim hic normal degil. Sevmiyo olsa dahi insan kiskanir neticede es namustur heleki bir erkek icin Allah yardim etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılamin. Ya ben anlamiyorum 22 yasinda kazik kadar adam yatak odasinin mahrem oldugunu dusunemezmi ilkinde gecenin biriydi agostosun sicagi daginik yatariz sicakatan bir sey dicekmis ikincisindede sabaha karsi aydinlikti ve yine yazdi sicaklarda
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
99Cevap
+1 yılyuh beee öyle saçmalık mı olur arkadş 22 yaşında erkek benim eşim odasındayken uyunsuz haldeyken birde odaya dalıyo insan bir kapıyı çalar en azından hem eşimle bana ait bir oda da başkasının ne halt işi olabilir anlamıyorum ki benim kardeşim öyle yapamaz yaptığı an da onu pişman ederim eşin nasıl kayıtsız kalabiliyo hiç mi kıskanmaz hiç mi eşini düşünmez hiç mi namus bilmez sana güveni tam diyecem ama yine de kardeşiyle konuşması falan gerekirdi en azından allah korusun sana saldırsa bişey etse namusuna leke sürse o zman ne olacak sana olcak olan
06 Yorumla
Soran+1 yılMalesef bana olur olan ben suclu olurum yine :(
- +1 yıl
yani suçlu sen olursun ona göre eşinle falan konuşmalısın bence
Soran+1 yılkonustum doviyimmi dio dusunememistir diyo
- +1 yıl
bundan sonra düşünsün o zaman de namusunum ben senin ona göre davran falan de
Soran+1 yılbenim kardesim senin namusunami bakyo der kizar leke atiyosun ne demek istiyon sen der eminim
- +1 yıl
hmmm sıkıntı o zaman kızma ama dar görüşlü kişilerin arasında kalmışsın sen allah yardımcın olsun
+1 yılSize sunu diyebilirim 30 yılda sevgili olsaniz bir insanla evlenmeden tanıyamassınız siz hem 2 ayda hemde görücü usulü ile evlenmişssiniz yazık etmissiniz cocugunuz kücük eğer gerçekten mutlu değilseniz hayatınızı karartmaya gerek yok yol yakınken vazgeçin çocukta kücük oldugu içi kısa sürede duruma ayak uydurur umarım doğru yolu bulursunuz...
01 Yorumla
Soran+1 yılcocugumdan ayrilmak istemiyorum ayrilirsam babam cocugumu kabul etmez yine aci cekerim oylede boylede
Umarım eşinin hakkına girmiyorumdur..
Tabi buradaki bir kaç ifade ile bunu net bir şekilde anlaşılmaz ancak eşinin sana karşı duyguları körelmiş. Olması gerektiği gibi sevgi ve hoşlantı yok gibi. Hayatında başka biri olma ihtimali yüksek. Peki bir sorum olacak, eşinle en son ne zaman birlikte oldun?02 Yorumla
Soran+1 yılEsim evlendigimizden beri boyle karakteri bu şu an dort yillik evliyiz gorucu usulu ile iki ay icinde evlendik
+1 yılnormal birsey degil bu en azından kızdıgını gormen lazımdı eviniz dingonun ahırımı be bizimde bacımız var mutfagın kapısı kapalı olsa bile kapıyı calar oyle gireriz esinin mezhebi genis yarın birgun aramıza baskasını alalım demese sasma normal degil. bayan
00 Yorumla
+1 yılbence sen esınle oturup konus rahatsız oldugunu soyle mıdesı genıs ben demek ıstemem sonucta o senın esın ve ancak sen onu yonlendırıp dogru yola sevkedebılırsın benım burada bır sey soylemem ben ce yanlıs olur kendı gorusum
03 Yorumla
Soran+1 yılKaynima laf soylettirmiyo bir sey deyince azarliyo kaynim 21 yasinda delikanli kucuk degil ama esim odama dalmasini dusunememistir sende dikkatli ol dio odamda bile
- +1 yıl
o zaman haklısın sen sonucta sen esısın onun once senı kollaması lazım demekkı bence esın senın bu konuların ne kadar hassas oldugunu cozemıyor
Soran+1 yıl35 yasinda adam cozmesi gerekir
+1 yılNe var bunda miğdesi genişlikten değil bu kendince biriktiriyor olabilir onun yanı sıra size ve kendine güveninden bu şekilde olması normal.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence uvenmek degilde korkaklik
- +1 yıl
Aranızda gecen olayları tam anlamı ile bilmiyorum severek mi evlendiniz? ve bunu eşinle konuşman daha doğru bence sosyal bir ortam da eşim dediğin insanı yargılamamalısın şahsi görüşüm budur. umarım herşey gönlünüzce olur.
valla benim küçük bir kaynim vardı 8 9 yaşlarında bikere odaya girdi , uygunduk bide. eşim kızdı bihada kapıyı çalmadan gitme dedi. iki büyük kaynimda vardı. kaç sene beraber oturduk onlar daha odami bile görmemiştir. esimde öyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılEsinden kaynaklaniyo bu iste
Soran+1 yılesin korkak ve pasif degil sanirim
Soran+1 yıliyi ne guzel Allah mutlu etsin bacim
+1 yılya iyi guzelde senin neden tepkin yok buna? maem bu kadar olay oluyor sende sessiz kaliyorusun o zaman?
05 Yorumla
Soran+1 yılesime kizdim kardesinle konus diye oda bana kizdi tartistik aileme soyledim sus kimseye anlatma suclu sen olursun diye kizdilar ben ne yapayim bu durumda
- +1 yıl
ben sana bisy anlatsam agzin acik kalir , inanmasi zor ama gercek bir olay.. esinle senin aranda bne bilemem ki. turkiyede bayanlar her zaman sucludur malesef bu boyle
Soran+1 yılevt malesef bir sey olsa bana degil kardrsine inanir esim iftiraci yalanci durumuna duserim.
- +1 yıl
konusmak dertlesmek istersen burdayim acik her zaman kapim
Soran+1 yılsgl Allah razi olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkide sen kafanda kuruyorsundur. Durumdan rahatsızdır fakat konuşamayacak kadar çekiniyordur senin vereceğin tepkiden. hemen gömmeyin adamı, herkesi ayrı dinlemek gerek bazı şeylerde.
Valla flash tv vakaları gibi yani.018 Yorumla
Soran+1 yılValla sacma sizinki ben olacam kardesime cok guvensemde benim mahremime ozel odama esim icerdeyken giremez bu kabul edilemez helede bir erkegin hic kabul etmemsi gerekir dusunememistir dedigi kisi 22 yasinda en deli zamaninda
- +1 yıl
esinin kardesi size neden gelmış aynı evdemı oturuyorsunuz bana mesaj at ıstersen
Cevap sahibi+1 yılYaw mevzuyu anlamadım ki adam yanlışlıkla girmedimi sonuçta. Evet abes bir durum ama adam napsın kardeşini öldürsünmü girdi diye.
Ayrıca sana bakıyorlarsa demekki giyimin tahrik edicidir. Kocan birşey diyeceğine adama anlayış gösterip daha uygun giyin o halde.
Mesaj konusunda ise zaten sen erkeklerle mesajlaşıyorsun, bunu kendin kendine kabullenmişsin yanlış olduğunu bildiğin halde. Adam napsın şimdi. Bazı insanlar suskundur, öylece kalırlar tepki veremezler benim öyle tanıdığım insanlar vardı. Yani adamın hoşuna gitmiyordur bu durum ama işte bunu dışa vuramıyor. Hemen adamı afedersin g*vat yapma.
Ohalde sende erkeklerin bakmayacağı şekilde giyinip erkeklerle mesajlaşma.
Soran+1 yılKaynimla ayni evde yasiyoruz ayrica bana bakiyolar demedim evin icindede pardesuyle gezilmio heralde kaynim hatlarimi goruyo dedim erkeklerle mesajlasiyorum demedim uzaktan tanidik bir erkek mesaj atmis dedim tanidik biri bir sey sormus olamazmi
Soran+1 yılBir bayan istedigi kadar dikkat etsin alimliysa degilse bile kocanin onu korumasi sahiplenmesi gerekir
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım. anlatımınız yetersiz olmuş o yüzden.
yani 22 yaşında kaynınız varsa artık ufaktan gitmesi gerek o yaşlarda zaten sıkıntılı yaşlar istemsizde olsa bakabilir gözü kayar falan. Mesaj olayını çok takmayın bence size güvendiğini gösterir. Kocanız hakkında kötü düşünmeyin, sonuçta ayan beyan ortada bir aldatma yok ve size olan güvenide çok sağlam olduğundan söz konusu dahi etmek istemiyor. Kimi kadınlar kendisine böyle bir ithamda bulunulsa kıyameti koparır. Sonuçta erkek kardeşi söz konusu. Onunla seni itham etmesi çok abes olur. Sizin düşünmediğiniz açılardan kocanız düşünüyordur.
Ama yanlız yaşamanız daha iyi. Sonuçta ev hali ve her erkek çocuğu kan bağı olmadığı her kadın ilgisini çeker.
Soran+1 yılEsimin benim yanimda eksisi cok fazla olmasindan dolayi sanirim bir gun beni aldatirsin diye endise ediyorum dedi bende seni aldatacagini dusundugun biri ile nasil evli kalabiliyosun dedim
Soran+1 yılBana benim kardesim seninde kardesin dedi bende tamam kardrsim olarak gorurum ama o benim aslinda kardesim degil yedi kat el dedim
Cevap sahibi+1 yılDurumun içinde olan sensin tabi. Ben anlattığın kadarını anlayıp yorumladım. Bu konuyu lisanı münasiple konuş bence vardır bir durum.
Soran+1 yılne diyim sizce nasil konuya giriyim.
Cevap sahibi+1 yılBiraz geyik yapma yoluyla deneyebilirsin mesela durduk yere "beni hiç kıskandın mı?" diye tebessümle araya sıkıştırabilirsin. Uygun olurmu bilmiyorum ama birde evde rahat edemediğini söyle kayınçondan dolayı. Rahat kıyafetlerle gezemediğini falan söyle. Tabi söz konusu kişiyi tanıyan sizsiniz bu yüzden en doğru şekli sizin bilmeniz gerek.
Soran+1 yılrahat edemedigimi rahat kiyafet giyemedigimi biliyo zaten
Cevap sahibi+1 yıleşinin kardeşinin kalacak başka yeri yok mu? Annesi babası ablası vs.
Valla ben de işsiz bir adamım Allah şükür Annemin evinde kalıyorum ama şahsen öyle bir durumda olsam yani abimin yanında kalacak olsa bir çaresine bakardım. Bekar adam sonuçta bir göz yerde de kalır.
Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılkiradaydik kaynanamlar koye tasindilar kaynim gelin dedi esimde israrla zorladi beni biz bu eve geldik
Cevap sahibi+1 yılUmarım durumu toparlayıp ayrı bir eve çıkma imkanı bulursunuz.
Soran+1 yılsagolun.
Soran+1 yılbaska bir evede ciksak kaynim tek yasamaz oda bizle gelir evlenene kadar bizimle yasayacak
Cevap sahibi+1 yılO halde görev sana düşüyor, bir kız bulabilirsin aslında :) birileriyle tanıştır falan
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSizi de anlamıyorum ki, adam tam tersini yapsa "hangi çağda yaşıyoruz" diye söylenirsiniz bu sefer de. Hayır adam sana gelen mesajı açmamış, mahremiyetine saygı göstermiş o bile kabahat olmuş.
13 Yorumla
Soran+1 yılacmadi ama yuz ifadesi degisti yanlis anladi leske sorsaydi bana kafasinda ne kurdu kim bilir? Ayrica kari koca arasinda mahremiyet yoktur
- +1 yıl
Eeee, az önce adama midesi geniş dedin şimdi de yüz ifadesi değişti kıskandı beni diyorsun. Bu neyin kafası? Karı koca arasında mahremiyet vardır yoktur tartışılır, senin görüşüne yoksa eşine de belirt bunu açıkça, ona göre yaşayın o zaman ne diyeyim.
Soran+1 yıloyle bir durumda sadece yuz ifadesinin degismesi yeterli degil iste orda vermesi gereken tepki sormasi gereken sorular olamiliydi
senin erkek arkadaşın veya eşin artık ne desem biraz afedersin ama dallamanın teki ulan insan öyle bişiyde arkadasının agzına yumrugu patlatır
03 Yorumla
Soran+1 yılen azindan erkek kardesine yatak odasi ozeldir birden iceri dalinmaz kapiya vurylur bile demedi
Soran+1 yılolmasi gereken o zaten
onda deyyusluk alametleri var deyyuslarda cennete giremez:))) öyle eşin ben ta ebesinin... na çakayımzavallı bir erkek müsvettesiymiş. yakında fantazi diye adam falanda getirirse şaşırmam.
03 Yorumla
Soran+1 yılDeyyus olayini bende biliyorum peki boyle bir erkekten bosanmak helalmi?
Soran+1 yılevt
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok artık anlayışlı diyecektim de bu resmen afedersinde korkak ya da geniş bende evliyim ve bırak mesajı öyle so davranışta yikarim ortalığı su an bile sinir oldum gidip tokatlayasim geldi durdu yere :) şaka tabi kac yıllık evlisin sen
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 yillik bir kizim var
Cevap sahibi+1 yılOkadar da çok olmamış aslına nerelisin doğulu mu
Soran+1 yılhyr anadolu
Cevap sahibi+1 yılİc anadolu dan böyle tipler pek çıkmaz aslında şaşırdım
Bu sorunu bize açmadan önce esinle konuştun mu ne dedi
01 Yorumla
Soran+1 yılevt konustum bir sey olmaz o dusunememistir dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılCok sinir bozucu, kardesini uyarmalıydı ve diger konularda da tepki gostermeliydi. Normal degil :s
01 Yorumla
Soran+1 yılEn azindam guzel bir uslupla konusmasi gerekirdi.
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Allah sabır versin. Ne tür bir belayı almışsın başına? Etek varsa ver ona lazım olur ileride
01 Yorumla
Soran+1 yılamin
+1 yılKiskanc olmayan bir adamla evlenmek... Hatta kiskancligi gectim midesiz hata sende bacim
01 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim ben alnindami yazio gorucu usulu ile iki ay icinde evlendik
Güvensizlik ne kadar kötüyse fazla güvenmekte o kadar rahatsız edici. İnsan garipsiyor, altında birşey arıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana cook guvenmedigine eminim
Her zaman dedigim gibi. Dinini bilen ve uygulayan birisi boyle seylerle karsilasmaz. Evlenecegin adamin once inanclarina bir bak inanclari gibi yasiyor mu. Benim kardesim boyle bir seye tenezzul etmez mesela edemez. Bizim sulale boyledir
03 Yorumla
Soran+1 yılailece dini seyleri cok umurdamazlar
Soran+1 yılBenim babam bizi evlendirirken namaz kiliyomu diye sormadi ne is yapar evi var mı ne maas aliyo diye sordu.
+1 yılBir iliskide kiskanclik yoksa sevgi adina birşey kalmamis demektir. demekki sen umrunda degilsin. baska seylerle ilgileniyor...
012 Yorumla
Soran+1 yılBana olay cikmasini istemiyor kotu seyler olmasindan korkuyor gibi geldi peki ttatsizlik olmasin die goz yummasi onu hakli cikarirmi?
- +1 yıl
Hayir hakli cikarmaz. tamam olay da cikarilmaz hemen anlamadan etmeden ama seni kendi basina birakmis gibi. insan sevdigiyle ilgilenmeli sorgulamali kiskanmali. eger sana buyuk bir guven duygusu tasimiyorsa sana olan ilgisi azalmış demektir. korkacak birsey yok bu durumda. sadece seni onemsemeli. o kadar...
Soran+1 yılyeni evliydi beni hic aramaz merak etmezdi naparim ne ederim nerdeyim hic sormazdi basi bostum
Soran+1 yılDedim beni cok basi bos birakiyon sen hicmi merak etmisun dedim simdide cok gezio oldum.
- +1 yıl
Baksana seni hic umursamiyor. merak etmiyor. deger vermiyor. seninle ilgilenmiyor bile. sonrada sucu sana atiyor. seninle neden evlenmis o zaman anlamadim. onu karsina alip ilişkinizde ortaya cikan problemleri ona soylemelisin. isteklerini acikca belirtmelisin. icinde az bir sevgi varsa sana karsi senin degerini bilecektir.
Soran+1 yıldenedim faydasi yok
- +1 yıl
Senden bagini koparmis o zaman. belkide baska biri mi var diye aklima gelmiyor degil. senin durum nasil ona karsi.
Soran+1 yılbiriyle ilsiki yasayacak kadar yakisiklida değil acikgozde
Soran+1 yılrahat edemedigimi rahat kiyafet giyemedigimi biliyo zaten
Soran+1 yılpardon yanlis oldu
- +1 yıl
Demkki onda sana karsi olan hicbirsey kalmamis. arkadaş gibi olmuşsunuz. senin icin zor bir durum. cocuk varsa daha da zor olur. Boyle nasil hayat yasayacaksin...
Soran+1 yılbilmiyorum
Sızın cocugunuz olsa tatlı olur demıs bunun neresi normal degıl, bir erkekten mesaj gelmiş bu mesajın sana gelmesine sen izin verdıkten sonra esın napsın, burada geniş olan sensin
09 Yorumla
Soran+1 yılbir erkekten degil iyi okuyun bir tanidiktan tanidik birinden bir mesaj gelemezmi
Soran+1 yılya sahsen ben olsam esime tanidikta olsa mesaj gelince merak edrim acar bakarim cok kisi bunu yapar
- +1 yıl
Belki bir erkekten geldiğini bilmiyordur bu konuları eşinle konusman gerek burdan sen takıntılı bırı olarak tanınıyosun ve esine kötü yorumlar alıyorsun esınden sogursun yuva yıkar burası, yasca benden buyuksun kardesce bir tavırla soyledım bunları.
Bu arada kusura bakma ama su eksi veren hangi onun bunun evladıysa gelmişini geçmişini suladım bilgisine.
Soran+1 yılerkekten geldigini bilio cunku tel. onun elindeydi ve adamin resmi vardi
Soran+1 yılkonuyu nasil acip nasil konusuyum
- +1 yıl
Resmi var diyince düşündürdün biraz, al karsına sanıyorum kı senı sahiplenmediğini düşünüyosun, seni sahiplenmesini söyle ya da neden sahiplenmediğini sor birbirinizin acıgını kapatın sen eşin hakkında geniş mideli vs diye düşünüyosun o kim bilir neler düşünüyor, sorunu birlikte cözebileceğin eşin varken gelip burada eşine gereksiz giydirme yapan insanlardan çözüm bulmaya kalktın bence dogru degıl.
Soran+1 yılne yapacagimi sasirdimda ondan
+1 yılBenmki kudurur boyle seyler olsa... kimse oyle sey diyemez davranamaz...
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. afyon patlatan sabah trolleri kuşağı başladı :F asdfgsdfgh
00 YorumlaÇok iğrenç bir durum Allah karşılaştırmasın öyleleri ile.
00 YorumlaEsmi! Sanmiyorum seni es olarak gordugunu... bildigin kanka kivamina donmussunuz
00 Yorumla
+1 yılAdama bak hic mi kiskanmio vay arkadas ne insanlar var.
14 Yorumla- +1 yıl
Boyle guven olmaz olsun.
Soran+1 yılo kadar cok guvenmii normal
www.kochirdavat.com/.../topresim.php maşallah
00 Yorumla
+1 yılHimmmmmm
Aceba seni sıkmamak icin belli etmiyor mu12 Yorumla
Soran+1 yılpeki mesaj konusunda sikmamak icin gormezden gelmistir diyelim kardesi konusunda rahatsiz oldugum halde onun rahatligina ne diosun
- +1 yıl
Onlar kardes
Senin olmadigin bir zamani tercih etmistir belki mahcup olmayin ikinizde diye
+1 yılBir çok insan arkadaşına çocuğunuz olsa güzel olur der bunda bir şey yok.
23 Yorumla
Soran+1 yılkarisini gordukten sonra kiziniz olursa cok tatli olur dermi
- +1 yıl
Duruma göre değişir bu Arkadaşının karısına asılıyor anlamına gelecek diyede bir kural yok
Soran+1 yılsizin gorusunuz
+1 yılerkek mi nasıl erkek bu siz severek evlendiğinize emin misiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılseverek değil gorucu usulu
- +1 yıl
ya da başka seni aldatıyor olabilir dikkat et sana karşı ilgisizse
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok canim esinin midesi genis değil keske sadece mideai genis olsaymis baya bayaa yuvarlak bisey seninki kusura bakmada recep ivedik yapiyo ya hani ellerini birlestirip kafasini sokuyo aynen o misal
14 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılAma iste sana yazik bak simdi kesin sen guzelsindir cunku genelde oyle olur :)
Soran+1 yılEvt bakimliyim
Cevap sahibi+1 yılZaten oyle. erkekler bulur senin gibileri de :) bu aradas
Olabiliriz istersen buyuksun zaten abla derim sana :)
demekki sen hariç herkez tanıyor eşinin geniş oldugunu
03 Yorumla
Soran+1 yılarkadasi boyle bir sey soyleme cesaretini nerden alio belli
- +1 yıl
bana recep ivedik 3 hatırlattın hani karete öğrendikleri sahne :))
+1 yılkardeşinin senı çıplak gördüğünü nerden bılıyorsun bu olayı aynen ben yaşadım..
012 Yorumla
Soran+1 yılYatak odamin kapisi acildi bir kac saniye kadar ben kafami kaldirip bakacakken birden kapandi sabaha karsiydi hemen kalkip esime sordum az once kapiyi acan senmiydin diye ben degildim dedi evde bir esim bide kaynim vardi
- +1 yıl
benımkı öyle olmadı ben gunduz vaktı kapıyı actım bıde ne görem cıplaktı hemen cıktım... o senı gözetlıyormus
Soran+1 yılsendemi yengenin yatak odasina girdin
Soran+1 yılevin kapisini degil odamin kapisini acio
Soran+1 yılevin anahtarida var onda ama ben evde dikkat esiom odamda rahatim normal olarak
- +1 yıl
yatak odaısna girdim ama suc benım değildi.. evde yok sandım cocugun bırı yaramazlık yapıyordu bırsey almaya gıtmıstım .. zaten o günden sonra hep ılgimi cekmeye basladı..
- +1 yıl
peki baska bır erkegın ılgı göstermesı hosuna gıdıyormu..
- +1 yıl
mesaj atarmısın..
Soran+1 yılayni evdemisiniz
- +1 yıl
üst katta oo.. özele kadar gelırmısın..
Soran+1 yılOlacagi buydu sonunda yengene ilgi duymaya baslican belliydi
- +1 yıl
ama onunda bakıs acısı önemlıydı o hiç öyle bakmıyınca aklımda cıkardım.. bu ben 17 yaslarımdayken oldu şu an 28 yasındyaım
Sana güveniyorumu demek istiyor acaba ola bilirmi?)
04 Yorumla
Soran+1 yılbana guvenmesi basa bir sey arladasinin cok tatli demesi baska
Soran+1 yılsadece tv de birine Allah sahibine bagislasin yakisli cocukmus dedim diye bozuldu birde cocuklugumun beraber gectigi amca oglum abimden kiskandi
Evet esin baya genus biri ama uzaktan bir erkekten sana niye mesaj geliyor? tencere kapak iste bence sende oynaksin
06 Yorumla
Soran+1 yıluzaktan akraba facemde ekli olamazmi ne alaka ayrica normal bir soru sormus mesajda taciz etmedi ya
Soran+1 yılsana ispatlamak zorunda degilim akrabamiydi degilmiydi?
Soran+1 yılyani kaynimi odama benmi cagiriyom ne sacmaliyosun sen ne yapiyomusum ben asalak
+1 yılBiz bunlara sapik diyoruz. Adam kim bilir ne duygular yasiyo. Evlenmicem ya ben.
01 Yorumla
Soran+1 yıliki erkegin ayni anda bir bayanla birlikte olmasinin hosuna gittiginden supheleniyorum sanirim normali yetersiz gelio
+1 yıleşin bayağı aşmış bazı şeyleri bu ne yaa adam nerdeyse sevinecek tabi senin anlattıklarından anladığımız bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılbu ne be böyle k. bakma ama esin biraz sorumsuz ya da seni karisi olarak görmyo
01 Yorumla
Soran+1 yılBana biraz seks makinasi gibi hissettirio
Kusura bakmada birisi esinin yaninda gel bir hava aldirayim dese demekki tabi tabi sorun yok deyecek nerden bulursunuz boyle ibn*leri anlamadim gitti mk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVe evlisin... Vay benim bildiğim kadın kısmı sahiplenmek korunmak kollanmak ister yönetilmek ister şimdiye kadarnasıl anlamadın onu idrak edemedim ben
03 Yorumla
Soran+1 yılanladim aileme soyledim kaynimi ailemde bana kizdi seni suclarlar dediler
Cevap sahibi+1 yılEvliliğini gözden geçir bence güzelim yıllar böyle geçmez ;) erkek erkekliğini yapamıyosa bekar kal cinselliği de mast. Yaparak geçiştir ne farkı var erkek sahip olamıcaksa hakim olamıcaksa evinde otur baban daha iyi sahip çıkar ne diim daha..
Soran+1 yılcocuk olmasaydi ayrilirdim ona uzuluyorum.
Sevmiyor galiba seni. Hediye falan alıyor mu sarılıyor mu güzel sözler söylüyor mu peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılhyr sarilma guzel soz yok aramizda genelde laf sokma hakaret hediyede en son bes ay once aldi onuda al bu senin diye uzatti
Soran+1 yılyani
+1 yılesin bence pek sevmıyor senı veya fazla guvenıyor ya da çok çağdaş herşeye razı gıbı
05 Yorumla- +1 yıl
çocugunuz var mı dört yıl nasıl geçi her anlamda
Soran+1 yılcagdas degil cokta guvenmez ama galiba kokuyor iki yasinda kizim var
- +1 yıl
Allah bağışlasın kızını senle msjlaşmak ısterım
Soran+1 yılamin
- +1 yıl
sizi çok merak ediyorum nasıl bırısınız eşınız nasıl kıkanmaz ve bıraz özel konulara girmek istiyorum ama
Ya sana çok güveniyor ya da eşinde mide yerine İşkembe var
011 Yorumla
Soran+1 yılBana cok guvenmedigine eminim
Soran+1 yılBen onu cok kiskanip netini hep takip ederdim hep sorardim bana dediki Bilmemenin daha iyi olacagi seyleri ogrenmeye calisma dedi
Soran+1 yılbilince kotu olacak seyleri ogrenme
Soran+1 yılhyr arastirmiyo sadece
Soran+1 yılben kendimden eminimde esimin boyle oldugnu fark eden bir erkek olursa rahatsiz eder beni diye dusunuyorum.
Soran+1 yılgenis bir adamin karisina asilanda olur laf atanda bu cesareti erkeginde vermemesi gerekir
+1 yılSorsana ona seni baskasiyla sevişirken görse ne yapar
09 Yorumla
Soran+1 yılSeni aldattigimi gorsen ne yaparsin dedim kemiklerini kirarim dedi
- +1 yıl
Ama çok rahat bir insan Bence seni kiskanmaz ya kardeşi bile seni uygunsuz görmüş laf etmemiş
Soran+1 yılbence kardesine cok guveniyo ya ondan ya da annesinden cekinir esim anneside kaynima cok duskun oldugundan annesini ona kizacagini bilio cesareti yok bir sey soylemeye
Soran+1 yılTepki alacagini bilio bana sahip cikmaktan aciz
- +1 yıl
Ayni evdemi yasiyosunuz
Soran+1 yılevt
- +1 yıl
İsin zor ozaman kocan sesini cikarmiyosa yarin oburgun kardeşi yine seni uygunsuz yakalicak veya bilerek veya bilmeyerek sen onu uygunsuz yakalicaksin ozaman
Soran+1 yılzaten banyodan kiyafetini giyip cikmak varken bornozla cikio oda cok abes bence bir kac kere bexer iyla karsima cikti esimde vardi bir sey demedi
- +1 yıl
İste belki de sana kendini belli ettirmeye calisiyo kalabalık ortamda yasamanin zorlukları bunlar
+1 yılbu anlattıklarına göre ben sevgisinden bile şüpheliyim
04 Yorumla
Soran+1 yılsevdigini kim soyledi
- +1 yıl
kocanın bu tavırlarına karşı sen ona nasıl tepki verdin
Soran+1 yılKizdim kardesinle konussana odama girmesin dedim ama bana kizdi oda ne olsa ben suclu durumdayim onun gozunde kardesini değil beni ezer
- +1 yıl
hayır gelmez öyle kocadan ben sana söyliyim
Benim yanimdaki kiza kenardan goz ucuyla da olsa baksalar deliririm...
Ölümüne kıskancım :D
Eşin rahat adam :D00 Yorumlaolmaması gereken bir eş durumu hiç normal değil bence
00 Yorumla
+1 yılCinsel tercihi degisik olabilir bastiriyor soylemiyordur , yakinda cikar kokusu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana vereceği ilgiyi başkasına veriyor. İyice şöyle böyle olmuş ne diyim. Erkek demeye bin şahit ister:d
00 YorumlaYa sana guveniyo ya da kendine guvenmiyo :)) ya da bir sknti var
00 Yorumlaöyle şey mi olurmuş? sen mi abartıyosun acaba durumu.
00 Yorumlal*n sevdiğim kıza Yolsa biri Baksa kıskanırım ben bunlar ne yiiyor acaba
00 Yorumla
+1 yılşu arkadaşının kızınız olsa güzel olur demesi saflığına gelmiş olabilir diğerleri için bişey diyemeyeceğim,
erkek kıskanır ama yani ben kıskancım00 Yorumlamidesi geniş biriymiş gerçekten ama aynısı senin için de geçerli.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok migdesiyle alakası yook ya esin sana cook güveniyor ya da yavşak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gibi uygunsuz halde gördü çırılçıplak mı? Kusura bakma ama eşinin midesindeki genişlik Konya ovasında yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUygunsuz derken çırılcıplak mı gordu seni erkek kardeşi?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer kaynın seni oyle gördüyse kötü durum. Çünkü sana bakış açısı değişir ve farklı şeylerle hayal eder seni
Soran+1 yıltahmin edebiliyorum ben ama esim nasil etmiyo
Cevap sahibi+1 yılEşin midesi çok geniş. Kaynın seni cırılcıplak felan mı gordu? Kukun goguslerın felan ise tehlike
Senın esın adam degıl bu adam senı hıc bır zaman koruyamaz sana tafsıyem dıkkat et kendıne
00 Yorumlabaya bir genişmiş kocan. sahiplenmeyi bilmiyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin seni aldatırken bile yakalasa oturup izleyecek kadar geniş biri gibi duruyor sanki
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt