1 yıl32 yasında adam çocuk değilki, haklıda yani yaş farkı var belki ilişkisi de olabilir. Bence fazla takılma böyle şeylere normal yani, kabul eder etmez, yaşıt da olsanız etmemiş olabilirdi farklı bir sebep olabilirdi. Başka biri cıkar karsına bu kez yaşlara dikkat et çok fazla fark olmasın.
112 Yorumla
Soran1 yılBen bu çocuğa açılma cesaretini hemen bulmadım sürekli bakışıyorduk öyle böyle değil. Parkta oturdum banka, parkta tam onların evlerinin karşısı fırının yanında anneannemlerin evi var ve amcaları fırın işletiyor orada. Sandalyeyi koyup 1-2 dakika boyunca bana gözünü ayırmadan bakmaya başladı bunu kuzenimde farketti bu çocuk sana neden böyle bakıyor dedi ben kalkana kadar bakmaya devam etti kalktım yolun karşısına geçeceğim yine bakmaya devam ediyorum bende utanıp yüzümü çevirdim, kasapları var oraya giriyor bulduğu her fırsatta bana bakmaya çalışıyor. Teyzemlere gidiyorum teras katlarında merdivene oturup bana bakıyor yanından geçiyorum aynı şekilde bana bakıyor bir defasında beni gördü oturuyordu bende anneannemlere geliyordum hemen oturuşunu düzeltti beni görünce. Şey olarak düşünüyorum ben bunu ben biraz yaşımdan büyük gösteriyorum bence gerçekten benden hoşlandı bakışmayı asla inkar edemez çünkü sürekli benim olduğum ortalamalarda bulunmaya çalışarak çok belli ediyordu amacını. Yaşımı küçük olduğunu öğrenince vazgeçti ben çok eminim bu sebepten dolayı vazgeçtiğine.
Soran1 yılBunu ilişkisi olan bir adam yaparmı sence ablam
Soran1 yılBende çocuk değilim ki artık, bu sene üniversiteye gideceğim
Soran1 yılhttps://hizliresim.com/ivgfhru
Ben ve o aslında o kadar fark var gibide durmuyoruz ama hayırlısı olsun- 1 yıl
Evet aslında küçük durmuyorsun, yakışıyorsunuzda ama yaş farkı var işte. Oglanda istemiyor. Keşke takip etseydin bari belki ilerde anlaşırdınız.
Soran1 yılKeşke abla ya, ben çokmu sert konuşmuşum sence?
Soran1 yılYoo önemli değil yine eklemek istiyorsan ekle demiş ya bence kendiside kararsız gibi sonra bana kendine iyi bak demesi felan
Soran1 yılAbla bugün atsam nolur ki atsammi dün bu saatlerde yazdım zaten
Soran1 yılBen buna fake hesptan bir defa istek atmıştım onu engelleyince benim ana hespata engellenmiş oluyor ya şimdi girip baktım engeli açmış eeee bu bir işaretttt
Soran1 yılAbla istek atsammi aşırı heyecan bastı beni şimdi
- 1 yıl
At bence, belki fikri değişir.
Soran1 yılAy şimdi abicim felanda dedim çok zoruma gitti atsammi ablam
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılZ kusagi olarak hele kızlar olarak nasıl yetisniyonuz nereye gidiyonuz yaaa ondan sonra sosyal medyaya ona buna niye yasak geliyor oluyor yasak gelmesi icin bir seylerin olmasina gerek yok toplumun ne olduguna bakildiginda belli zaten yasagi getireceksin komple toplum bozuldu yoldan çıktı artık gelen çocuklarda düzgün yetişmiyor zaten en azindan olabildigince sosyal medya gibi vs gibi seylerin önüne gecip bu toplumu düzene sokmak gerekiyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılengelle geç erkek mi kalmadı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk mu şey 32 yaşında kendisi cfgvfcfhbg emin miyiz çocuk olduğuna
20 Yorumla Dogru olani yapmis, bende 19 yasinda birine guzelce acikladim gule gule demistim.
012 Yorumla
Soran1 yılAbicim biz bakışıyorduk sanaldan tanışmadık reelden yani
Soran1 yılYa kız olgun bir kafadaysa, tanımadan bilemezsin sonuçta.
Soran1 yılNe çocuğu abicim 14 15 yaşında değilim ben bu sene hukuk kazandım üniversiteye gideceğim
Soran1 yılNeden bu kadar takıksınız ki yaş olayına bu çocuk benden gözünü ayirmiyordu parka gidip oturdum kalkana kadar bana baktı yoldan geçene kadar bakmaya devam etti, teyzemlerin teras katında otururdum oda teras katlarındaki merdivene oturup beni izlerdi. Yanından geçerdim bana bakardı, beni görmek için fırınlarının yanındaki kasaba girer alttan, alttan bana bakardı gülerdi hatta. Bana baya umut verdi bundan 2 gün önce bile amcasının bir süreliğine yerine geçti ekmek satış bölümüne ordan bile bana bakıyordu emin ol kafasında yer ettim ama yaşım küçük olduğu için u dönüşü yaptı yoksa eminim ki beni beğendiği çok belliydi.
Soran1 yılTeşekkür ederim 😊
- 1 yıl
Illaki begenmistir, yasindan buyuk gosteriyor olabilirsin o sebeple sanirim yasini sordu, daha oncesinde bilse muhtemelen o gozle bakmazdi bile. Yani onunda o kadar umit vermesi cokta dogru degil eger yasini az buz gosteriyorsan. Cok takilma akisina birak herseyin, kendini illaki o kisi olacak diyede ugrasma, zamana birak bazi seyleri. Olacagi var ise olur olmazsa olmaz, sahsen kendim acimdan ben kabul etmezdim fakat o ne yapar bilmiyorum
Ben ve o aslında o kadar fark var gibide durmuyoruz ama hayırlısı olsun
Soran1 yılİnşallah abim ya inşallah oluruz cidden çok istiyorum, istemesem bu kadar çabalamam zaten yaşının büyük olması benim umrumda bile değil gerçekten normalde bende böyle şeylere takılırdım ama bu çocuktan sonra fikrim değişti.
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılHoşlandığın şey çocuk değil kanka biraz büyük gibii
02 Yorumla
Soran1 yılYani öyle lafın gelişi o şekilde söyledim
- 1 yıl
Nese sıkma canını seni sevecek birini bul
Gizli Üye(18-24)1 yıl32 yaşındaki bjr erkeğin 18 yaşındaki bir kiza nasıl yaklaşmasını bekliyordun ki?
22 Yorumla
Soran1 yılBak ablacım çok haklı direkt atlayıp tamam diyen bir tipte olabilirdi öyle tiplerde var, ama ben zaten onun bu şekilde olmasından yani karakterinden çok hoşlandım aşırı efendi bir tip oluşundan. Çok kırıldım ama neyse
Soran1 yıl@Designer10 sorum bu abi
Baban yaşında adama çocuk demek neyin kafası lan :d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yıl32 yasindaymis 18 yasinda bir cocukla cikmak istemiyor. Normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKanka o yastaki erkek seni sadece kullanır bende 18im yasandı yapma
09 Yorumla
Soran1 yılBu çocuk çok karakterli, ben bu yüzden yaşını sorun etmedim zaten. Kullanacak birisi olsa bakıştığımız sırlarda direkt tanışmak için hareket ederdi.
Soran1 yılNamaz kılan dindar bir ailenin çocuğu, ailelerinde düğün günah diye düğün bile yapmıyorlar sen düşün yani gerisini
Cevap sahibi1 yılya yapma iste yapma. sne ne sanıyorsun seb bi sey düsünürken olgun adam iki seyi düsünür. Yapma biliyor kadınlari neye inanır neyden etkilenir ne yapsam yanlıs anlar bende yasıtım snele ama 18 yasındakı bi kızın aklı olgun bi adama asla yetmez bu da tecrübesizlikten sakın bulasma. Cok pisman olursun
Cevap sahibi1 yılaynrn yasa gör bak noluyo kalıyor mu namazi niyazı.
Cevap sahibi1 yılBu adam senin zaten 25 oldugunu düsünmemistir max 20 buyuk gösterdiigni sanmıyprım adamın da aklı var madem o kadar düzgün. Sana bakma amaci eğlenip cinslelik buna da zaten yemez. dürüst adam kızı kesmez tamam mi. Bu resmen taciz
Soran1 yılSana fotoğrafımi atayımmi
Sence kaç gibi duruyorum
Soran1 yılAlttakide o
Cevap sahibi1 yılYok göremedim
Gizli Üye(36-45)1 yılSoruyu dünde sormuştun fotograflarınızı da gördük güzel kızsın daha iyilerini bulursun
039 Yorumla
Soran1 yılÖnemli olan daha iyisini bulmak değil işte ve zaten bu devirde böyle karakterde efendi adamı zor bulurum namaz kılıyor yani öyle bir tip. Yaşıtlarım bana aşırı çocuksu geliyor zaten
Cevap sahibi1 yılMesele burada senin 18 yaşında olman emin ol 25 yaşında olsaydın o 39 olsaydı bunu sorun etmezdi
Soran1 yıl20 gibi olsam sorun edermiydi acaba yine
Cevap sahibi1 yılEderdi ama aklındasın ona şüphe yok
Soran1 yılAklındayimdir öyle olmasa o kadar bakmazdı bana, öyle güzel bakışları vardiki gelde sen bu çocuğu unut şimdi çok kibar, çok efendi, daha ne olsun.
Soran1 yılBeni bi 5 yıl beklese iyi olur aslında 😅
Soran1 yılO değilde ama abi kardeş olarak tanışabiliriz demesi ve istersen instagramdan ekle demesi keşke ekleseydim belki bir şansım olurdu belki.
Cevap sahibi1 yılSana hisleriyle yaklasan birine abi kardeşte demezsin yani burada saçmalamış
Soran1 yılCidden abla ya aşırı sinirim bozuldu
Soran1 yılDaha 2 önce bakıştık ya noldu günde acaba yaşımı öğrenince hemen u dönüşü yaptı
Soran1 yılAbla ben buna 1 hafta önce fake hesaptan istek atmıştım onu engelleyince benim ana hesabımda engellenmiş oluyor bu yüzden adı çıkmıyordu, şimdi baktım profiline girebiliyorum engeli açmış dünde istersen istek atabilirsin demişti bu bana istek atar felan diye açmış olabilirmi istek atayım mi? Aşırı heyecanlandım ne yapsam?
Cevap sahibi1 yılEngelini ne zaman açtı bu yazışma ne zaman oldu onu anlaamdım
Soran1 yılBu yazışma dün oldu dün itiraf ettim bugün açmış işte
Soran1 yılEe bu çocuk ne düşünüyor o zaman ileride oluruz kafasındami acabaa
Cevap sahibi1 yılDiğer yorumlarını okudum bence çok üzerine gitme sana gelecek bence o
Cevap sahibi1 yılFake hesabın senin olduğunu anlamışmıdır bilemiyorum Instagram hesabın gizli mi açık mı
Soran1 yılGizliydi fakede ana hesabımda, fake hesabıma sahte bi isim koydum fotoğraf felan hiç bir şey yoktu. Dün dedim ya çocuğa ana heabimdan arttığımda profilin çıkmadı diye.
Soran1 yılOda acaba düşünmüş müdür bana fake birisi istek atmıştı acaba o bumu diye
Cevap sahibi1 yılYanii eger o da senin hesabını arattıp bulamadıysa olabilir. Karşılaştınız mı tekrar reelde
Soran1 yılÖncede açabilirdi engeli neden ben ana heabimdan profilini arattimda çıkmadı dedikten sonra açıyor engeli demekki benim olduğumu anlamış olabilir
Soran1 yılYok dün gitmiştim en son
Soran1 yılAbla kalbim duracak heyecandan istek atsam belki oluruz yukarıda bir ablada öyle dedi
Cevap sahibi1 yılBi tekrar karşılaş bakalım 🙂 istek atma o sana yazacak
Soran1 yılBelki fikirleri değişir belli olmaz
Soran1 yılAbla ama öyle çok geç olur dün konuştuk, 2 sonra neden istek atıyor bu kız bana der
Soran1 yılYa yazmazsa
Soran1 yıl32 yaşında adamın yazacağını zannetmiyorum çünkü abicim dedi yani
Cevap sahibi1 yılAt gitsin bir şey kaybetmezsin sevmek kötü bir şey değil
Cevap sahibi1 yılAma yazma bırak o yazsın sana
Cevap sahibi1 yılŞöyle düşün cevresi soracak sen 18 yaşındasın belki yargılanmaktan korkuyor sana yaklaşmaktan değilde
Soran1 yılAblam ben bu çocuktan aşırı hoşlanıyorum cidden bekleyemem artik napsam kafam çok karışık
Soran1 yılYani benim olup olmadığımi bilmese bile neden engellediği birinin eneglini açıyor, tesadüfe bakarmisin benle konuştuktan 1 gün sonra hemde
Cevap sahibi1 yılAt gitsin ne olacak
Soran1 yılAtayım değilmi ablam ya
Soran1 yılAcaba benmi çok abartıyorum o normal bi şekilde açmış olabilirmi, aşırı heyecan yaptım ya mantıklı düşünemiyorum şuanda
Cevap sahibi1 yılAt bir şey kaybetmezsin ama sonrasında da üzülme donüş vs yapmazsa
Cevap sahibi1 yılSen onun şu an aklındasın
Soran1 yılabla sana çok dua edeceğim vallahi bak çok sağol ya
Cevap sahibi1 yılSoruyu guncelle 🙂
Gizli Üye(25-29)1 yıl18 yaşında daha ufacık halinle 32 yaşındaki adamdan nasıl hoşlanabildin mk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılDünde cevapladık aslında, adam hiç olmazsa dürüst davranmış
00 Yorumla
1 yılyaş sınırını korumak bence çok önemli 18-32 çok fazla
116 Yorumla
Soran1 yılBen bu çocuğun böyle bir cevap vermesini aslında bekliyordum, karakteri aşırı mükemmel birisi çok efendi bir tip bundan dolayı şansımı denemek istedim.
- 1 yıl
şansını denemekle kalmalı bence o zaman...
Soran1 yılAbla ben buna 1 hafta önce fake hesaptan istek atmıştım onu engelleyince benim ana hesabımda engellenmiş oluyor bu yüzden adı çıkmıyordu, şimdi baktım profiline girebiliyorum engeli açmış dünde istersen istek atabilirsin demişti bu bana istek atar felan diye açmış olabilirmi istek atayım mi? Aşırı heyecanlandım ne yapsam?
Soran1 yılAlttaki bi abla sen şuanda onun aklındasın dedi
- 1 yıl
ama fake hesabının sen olduğunu nereden biliyor ki bence atma çünkü saygılı bir dille karşıdaki istemediğini belli etmiş
Soran1 yılYoo önemli değil beni eklemek istiyorsan yine ekle dedi, yukarıda attığım sslerde var. Öyle olsa demezdi bence, ve neden bu engeli benimle konuştuktan sonra kaldırdı ki? Ben dün ana hesabimdan profilini arattığımda çıkmadı demiştim ondan dolayı açmış olabilir. Zaten kibar bir dille reddedip arkasından yoo önemli değil yinede eklemek demesi çelişkili oluyor birazda.
Soran1 yılDün arattığımda çıkmadı demiştim ya çocuğa, belki istek atan fake hesabın ben olduğumu düşünmüş olabilir sonuçta bir hesap neden aratıldığında çıkmaz engellenirse profili görüntülenmez.
- 1 yıl
erkekler emin ol bizim kadar ayrıntı düşünmüyorlar... yani o hesabı engelleyince senin çıkmama ihtimalinin o olduğunu düşünmemiştir ve o ifadeyi nezaketen de söylemiş olabilir ama sen şu an çok istekli olduğun için cevaplar yeterli gelmeyebilir o yüzden at isteğini iyi ya da kötü ne yaşanacaksa yaşansın :)
Soran1 yılAbla şuanda böyle söyleyince baya tereddüte düştüm, istediğide attım geri çeksem mi
Soran1 yılBelki bana sert çıkışabilir belli olmaz
Soran1 yılAma yani şöyle bir şey var engellediğin fake hesabın engelini neden kaldırsın, çok ayrıntıya girmeyecek birisi bunuda önemsemez o engeli açamazdı bence. Ve kendi ana hesabımdan profiline ulaşamadığımı söyleyince böyle birşeyi yapması çok çelişkili değilmi sencede. Nezaketen yapmış olsabile şahsen ben olsam abicim dedikten sonra yoo önemli değil yine eklemek istiyorsan diyip ilgiyle yaklaşmazdım çünkü kendisinden holsandigimi biliyor bu şekilde yaparak daha fazla yeşil ışık yakacağınıda bilmesi gerekiyor.
- 1 yıl
isteği attıysan çekme geri kalsın, sert çıkışırsa da en azından kesin cevabını almış olursun öyle düşünnnn
Soran1 yılBen tabi yinede rezil olurum diye çekiniyorum, istek attığım için. Ama yapmak ve yapmamak arasında kaldığımda genelde o şeyi yaparım içimde ukte kalmaması için.
Soran1 yılYüz yüze gelemem zaten birdaha eğer sert çıkışırsa 😅
- 1 yıl
en doğrusu içinde ukte kalmasın tabi bende öyle yaparım, sert çıkışırsa da aynen öyle yaparsınn
Soran1 yılAynen teşekkür ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKoca adamla ne işin var
17 Yorumla
Soran1 yılBen bu çocuğa açılma cesaretini hemen bulmadım sürekli bakışıyorduk öyle böyle değil. Parkta oturdum banka, parkta tam onların evlerinin karşısı fırının yanında anneannemlerin evi var ve amcaları fırın işletiyor orada. Sandalyeyi koyup 1-2 dakika boyunca bana gözünü ayırmadan bakmaya başladı bunu kuzenimde farketti bu çocuk sana neden böyle bakıyor dedi ben kalkana kadar bakmaya devam etti kalktım yolun karşısına geçeceğim yine bakmaya devam ediyorum bende utanıp yüzümü çevirdim, kasapları var oraya giriyor bulduğu her fırsatta bana bakmaya çalışıyor. Teyzemlere gidiyorum teras katlarında merdivene oturup bana bakıyor yanından geçiyorum aynı şekilde bana bakıyor bir defasında beni gördü oturuyordu bende anneannemlere geliyordum hemen oturuşunu düzeltti beni görünce. Şey olarak düşünüyorum ben bunu ben biraz yaşımdan büyük gösteriyorum bence gerçekten benden hoşlandı bakışmayı asla inkar edemez çünkü sürekli benim olduğum ortalamalarda bulunmaya çalışarak çok belli ediyordu amacını. Yaşımı küçük olduğunu öğrenince vazgeçti ben çok eminim bu sebepten dolayı vazgeçtiğine.
- 1 yıl
Yaşından dolayı vazgeçmiştir o halde. Ona göre çok küçüksün
Soran1 yılBen zaten efendiliğinden hoşlandım, tipi felan değil yani karakteri mükemmel. Bu yüzden şansımı demek istedim burdaki tek şansızlığım yaşımın küçük olması.
Ama gerçekten çok kırıcı oluyor abla bana o kadar umut verdi sonuçta ve bende bir anda böyle bir tepki alınca baya kırıldım.- 1 yıl
Olması gerekeni yapmış. acı ama gerçek bu. o da biliyor ki uzak durdu
Soran1 yılHiç oluru yok değilmi abla ya, ve şuanda zaten adama baya rezil oldum yüzüne nasıl bakacağım adamın.
- 1 yıl
Normal davran oluru yok o da bakmaz eskisi gibi
Soran1 yılHer karşılaştığımızda canımdan can gidecek ama neyse
- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
1 yılAdama helal olsun valla.
15 Yorumla
Soran1 yılZaten adam gibi adam olduğu için hoşlanıyordum çok kırdı beni ama neyse
- 1 yıl
Ama aranızda çok yaş farkı var be boş ver karşına başka biri çıkar ilerde.
Soran1 yılBen bu çocuğa açılma cesaretini hemen bulmadım sürekli bakışıyorduk öyle böyle değil. Parkta oturdum banka, parkta tam onların evlerinin karşısı fırının yanında anneannemlerin evi var ve amcaları fırın işletiyor orada. Sandalyeyi koyup 1-2 dakika boyunca bana gözünü ayırmadan bakmaya başladı bunu kuzenimde farketti bu çocuk sana neden böyle bakıyor dedi ben kalkana kadar bakmaya devam etti kalktım yolun karşısına geçeceğim yine bakmaya devam ediyorum bende utanıp yüzümü çevirdim, kasapları var oraya giriyor bulduğu her fırsatta bana bakmaya çalışıyor. Teyzemlere gidiyorum teras katlarında merdivene oturup bana bakıyor yanından geçiyorum aynı şekilde bana bakıyor bir defasında beni gördü oturuyordu bende anneannemlere geliyordum hemen oturuşunu düzeltti beni görünce. Annemle yanından geçmiştik e gün önce bana gözünü ayırmadan bakıyordu ve hafif bi tebessüm etti, anneme bana nasıl baktığını gördünmü dedim evet farkettim diyip gülümsedi aradan 1 saat geçti ben ordan tekrar geçtim fırından dışarı çıkacaktı beni görünce tekrar içeriye girdi. Şey olarak düşünüyorum ben bunu ben biraz yaşımdan büyük gösteriyorum bence gerçekten benden hoşlandı bakışmayı asla inkar edemez çünkü sürekli benim olduğum ortalamalarda bulunmaya çalışarak çok belli ediyordu amacını. Yaşımı küçük olduğunu öğrenince vazgeçti ben çok eminim bu sebepten dolayı vazgeçtiğine.
- 1 yıl
Olabilir.
Soran1 yılİnsana çok iğrenç hissettiriyor o kadar umut verdi bana, bakışları gözümün önünden gitmiyor her karşılaştığımızda canımdan can gidecek artık.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılkarakterli adammış.
07 Yorumla
Soran1 yılBen bu adamın karakterli oluşuna vuruldum abi zaten. Çok efendi saygılı birisi.
- 1 yıl
daha genç olaydı keşke.
Soran1 yılOda benim şanssızlığım abim be, keşke kabul etseydi ve benim yaşım biraz büyük durduğu için büyük ihtimalle oda öyle düşündü. Öğrenince vazgeçti
Soran1 yılBen bu çocuğa açılma cesaretini hemen bulmadım sürekli bakışıyorduk öyle böyle değil. Parkta oturdum banka, parkta tam onların evlerinin karşısı fırının yanında anneannemlerin evi var ve amcaları fırın işletiyor orada. Sandalyeyi koyup 1-2 dakika boyunca bana gözünü ayırmadan bakmaya başladı bunu kuzenimde farketti bu çocuk sana neden böyle bakıyor dedi ben kalkana kadar bakmaya devam etti kalktım yolun karşısına geçeceğim yine bakmaya devam ediyorum bende utanıp yüzümü çevirdim, kasapları var oraya giriyor bulduğu her fırsatta bana bakmaya çalışıyor. Teyzemlere gidiyorum teras katlarında merdivene oturup bana bakıyor yanından geçiyorum aynı şekilde bana bakıyor bir defasında beni gördü oturuyordu bende anneannemlere geliyordum hemen oturuşunu düzeltti beni görünce. Annemle yanından geçmiştik 3 gün önce bana gözünü ayırmadan bakıyordu ve hafif bi tebessüm etti, anneme bana nasıl baktığını gördünmü dedim evet farkettim diyip gülümsedi aradan 1 saat geçti ben ordan tekrar geçtim fırından dışarı çıkacaktı beni görünce tekrar içeriye girdi. Şey olarak düşünüyorum ben bunu ben biraz yaşımdan büyük gösteriyorum bence gerçekten benden hoşlandı bakışmayı asla inkar edemez çünkü sürekli benim olduğum ortalamalarda bulunmaya çalışarak çok belli ediyordu amacını. Yaşımı küçük olduğunu öğrenince vazgeçti ben çok eminim bu sebepten dolayı vazgeçtiğine.
Soran1 yılOlay böyle
- 1 yıl
senin için sorun değilse bile onun için sorunmuş.
Soran1 yılEvet sorunmuş ama keşke sorun olmasa
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılDaha genç bir hatunsun 32 çok bence
02 Yorumla
Soran1 yılBen bu çocuğa açılma cesaretini hemen bulmadım sürekli bakışıyorduk öyle böyle değil. Parkta oturdum banka, parkta tam onların evlerinin karşısı fırının yanında anneannemlerin evi var ve amcaları fırın işletiyor orada. Sandalyeyi koyup 1-2 dakika boyunca bana gözünü ayırmadan bakmaya başladı bunu kuzenimde farketti bu çocuk sana neden böyle bakıyor dedi ben kalkana kadar bakmaya devam etti kalktım yolun karşısına geçeceğim yine bakmaya devam ediyorum bende utanıp yüzümü çevirdim, kasapları var oraya giriyor bulduğu her fırsatta bana bakmaya çalışıyor. Teyzemlere gidiyorum teras katlarında merdivene oturup bana bakıyor yanından geçiyorum aynı şekilde bana bakıyor bir defasında beni gördü oturuyordu bende anneannemlere geliyordum hemen oturuşunu düzeltti beni görünce. Annemle yanından geçmiştik e gün önce bana gözünü ayırmadan bakıyordu ve hafif bi tebessüm etti, anneme bana nasıl baktığını gördünmü dedim evet farkettim diyip gülümsedi aradan 1 saat geçti ben ordan tekrar geçtim fırından dışarı çıkacaktı beni görünce tekrar içeriye girdi. Şey olarak düşünüyorum ben bunu ben biraz yaşımdan büyük gösteriyorum bence gerçekten benden hoşlandı bakışmayı asla inkar edemez çünkü sürekli benim olduğum ortalamalarda bulunmaya çalışarak çok belli ediyordu amacını. Yaşımı küçük olduğunu öğrenince vazgeçti ben çok eminim bu sebepten dolayı vazgeçtiğine.
- 1 yıl
Olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılHoşlandığım çocuk deme bari
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. medeni bir şekilde reddetmiş gayet normal
00 Yorumla
1 yılolm cocuk dedigin eleman 30-40 yasinda la
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe çocuğu 32 yaşındaymış
01 Yorumla
1 yılyani adam haklı gibi
01 Yorumla
Soran1 yılBen bu çocuğa açılma cesaretini hemen bulmadım sürekli bakışıyorduk öyle böyle değil. Parkta oturdum banka, parkta tam onların evlerinin karşısı fırının yanında anneannemlerin evi var ve amcaları fırın işletiyor orada. Sandalyeyi koyup 1-2 dakika boyunca bana gözünü ayırmadan bakmaya başladı bunu kuzenimde farketti bu çocuk sana neden böyle bakıyor dedi ben kalkana kadar… [+]
1 yılÇok kibar ve doğru olanı yapmış adam helal olsun
09 Yorumla
Soran1 yılBen zaten bu çocuğun efendiliğinden hoşlandım, tipi felan değil yani karakteri mükemmel
- 1 yıl
İstediğin kadar hoşlan tatlım yaş farkı çok sorun olur ilerde. Hoslantını içinde bitir 🙏🏻
Soran1 yılBak şöyle söyleyeceğim bu çocuğun yaşını başta bilmiyordum sonradan öğrendim ve yaşını asla gösteren bir tip değil dışarıdan bakıldığında. Futbolcu güzel bir tarzı var bu yüzden 25-26 gibi duruyor. Bende yaşıma göre olgun bir kişiliğim sadece yaş farkından dolayı şansımızın olmaması çok kırıcı bir şey.
- 1 yıl
Elbette göstermemsindne dolayı hayal ettiğin gibi olmaması çok normal ama belki hayatında biri vardır ve seni kırmamak için kibarca red etmiş
Soran1 yılHayatında birisi olsaydı sence benimle göz teması kurmaya çalışırmıydı. Kabak gibi belli ediyordu çünkü bende ona bakıyordum o öyle yapınca, zaten bundan 3 gün önce annemle yanından geçtik bana baktı hatta annemde farkedip güldü gördünmü anne bana nasıl baktığını diyince. Aradan 1 saat geçti ben ordan elimde eşyalarla tekrar geçiyorum dışarıya çıkacakken beni gördü içeriye geri girdi önce böyle davranmazdı, yaşımı birilerinden öğrendi büyük ihtimalle küçük olduğumu anladı. Ondan sonra böyle davranmaya başladı.
- 1 yıl
Evet belki yaşını öğrendiği için geri adım attı. Yaş çok önemli kuzum ya ne olursa olsun. Sen yaşına göre büyük mü duruyorsun biraz?
Soran1 yılEvet öyle istersen fotoğraf atabilirim 20-21 gibi durduğumu söylüyorlar
Soran1 yılBen buna 1 hafta önce fake hesaptan istek atmıştım onu engelleyince benim ana hesabımda engellenmiş oluyor bu yüzden adı çıkmıyordu, şimdi baktım profiline girebiliyorum engeli açmış dünde istersen istek atabilirsin demişti bu bana istek atar felan diye açmış olabilirmi istek atayım mi? Aşırı heyecanlandım ne yapsam?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar