Artık 13 yaşındaki çocukların bile sevgilisi var benim hiç olmadı problemli miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl13 Yaşındaki Dediğin Daha Ergenlik Çağına Yeni Adım Atmış İnsandır 13 Yaşındaki Arkadaşın Sevgilisi Dediğin (Gerçekten Seveler Haricinde) Sevgili Değil Bana Göre Az Bi İlgi Gösterir Sevgilim Zanneder Çünkü Bana Göre Saman Alevidir Aşkları. 20 Yaşındaki İnsan da Daha Yeni Yeni Olgunlaşmaya Başlar Genç Kanı Kaynar Sevgilisi Olur Veya Olmaz Yeni Yeni Alışıyorsun Sevgili Vs Konusuna Daha Acele Etme Derim Önüne Daha Niceleri Çıkacaktır Onun Sevgilisi Yok Benim Niye Olmuyor Diye Kafana Takma Hayatın Tadını Çıkarmaya Bak Acele Etme Sevgili Ve Başka Şeyler Konusunda Zamanı Gelince Doğru İnsan Doğru Kişi Mi O Önemli Olsun Senin İçin Acele Karar Verme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ilk ilişkim 20 yaşımda olmuştu neden normal olmasın ki sen de benim gibi lise aşklarının süt dişi gibi olduğunu gördüysen gençlerin nasıl itici olduğunu bu yüzden hızlı güvenmediğinden kendine üniversiteye geçince bulurum bir gün veya kendimi akışına bırakıyorum böyle mutluyum dersen 20 yaşına kadar yapmaman çok normal
02 Yorumla
Soran1 yılPeki üniversite de nasıl buldun
- 1 yıl
kusura bakma yorumu görmedim. üniversiteden değil bir arkadaş aracılığıyla uzaktan tanışmıştım ve aldatıldım. ayrıldıktan sonra üniversitede kafa dağıtmak için üniversite gruplarına girmiştim ve birisiyle tanışmak hiç zor değil aynı şu an beraber bu konu hakkında konuşup daha sonra sen necisin ne yapıyorsun konuları açmak kadar basit tabi devir değişmiş 3. günde yatağa gel diyen kız mı olur kafasına engeli çaktım ve iyice yalnızlaştım bu 6 aylık süre boyunca şu an tek derdim üniversiteyi sağlıklı bir şekilde bitirip hayalimde ki mesleğe girebilmek eğer bu konular hakkında merak ediyorsan instagramımdan bana ulaşıp istediğin soruyu sorabilirsin sana memnuniyetle cevap verebilirim Instagram:umut. findik34
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Kesinlikle normaaal! 🌟 Herkesin hayatında farklı bir yolculuk var. Birinin sevgilisi olması ya da olmaması bir şeyin göstergesi değil. Kendi zamanını yaşa, sevgi doğal bir şey ve bir gün mutlaka senin de kapını çalacaktır 💖. Kendini başkalarıyla kıyaslama, her şey yolunda! 🚀
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal benim de hiç sevgilim olmadı.
08 Yorumla
Soran1 yılSen benim hesabımı neden engelledin 😂
- 1 yıl
Hesabının ismi ne :D
Soran1 yıl@Famfatalbasak
- 1 yıl
link at hatırlamıyorum hiç :D
- 1 yıl
hani engel yok
Soran1 yılBazen yorumlarını görüyorum ama yorumuna yorum yapamıyorum jsödkldls engelledin sanmıştım
- 1 yıl
Ha yok ben soru sahibi hariç diğer herkese kapatıyorum yorumları sdfsdf
Soran1 yılFşdlşdlfşflf iyi o zaman
Gerçekten sen bunu söyleyince sadece sürpriz yumurta almak için dışarı çıktığım zaman mahallemdeki 12 13 yaşlarındaki iki çocuğun el ele tutuşup önümden yürümeleri geldi aklıma. Yani bence olmamasının sebebi Allah'ın bizim için bazı şeyleri güzelleştiriyor olması aslında o yüzden beklemeye değer sende bu konuda içini ferah tut
721 Yorumla
Soran1 yılİnşallah bacım ya ama bazı kızlar var resmen beni geçenlerde aşağıladı
- 1 yıl
kesınlıkle kızlar en dogrusu bu yol Rabbim bahtınızı güzelleştirsin
Soran1 yılYa geçen birkaç kızla bir kafede oturduk exlerini falan sıralamaya başladılar ben dedim benim daha önce hiç sevgilim olmadı bana pick me falan dediler
Soran1 yılBana bunu diyenlerde fıstık gibi kızlar onlar seçilmiyor seçiyorlar yalan yok o kızların yanında kendimi çok eksik hissediyorum aşırı güzeller hep marka falan giyiyorlar erkekler onlara şey diyor seni gördüm çok etkilendim çok iyi birine benziyorsun falan diyorlar halbuki erkeklere karşı iyiler üstelik onlara çok yakışıklı zengin erkekler falan çıkma teklifi ediyorlar kullanılıp atılmıyorlar anlayacağın kendi hemcinslerini takmıyorlar erkeklerden gerekli ilgiyi görüyorlar arkadaş olarak bile beni arayıp sormadılar bu bahsettiğim kızlar
- 1 yıl
Güzellik dediğin şeyi bu kadar abartma ve ozguvensiz olma. Fıstik gibi kızlar dediğin yüzlerine o makyajları yapmasa değil fıstık popom kadar güzel olamazlar. O halde milletin yüzündeki badana boyayı mı kıskanıyorsun? Şimdi doğal haliyle güzel kalabilen kaç kız var bir bak bakalım.
Soran1 yıl@Narpii 20 yaşındayım
Soran1 yıl@Narpii çünkü tüm erkekler onların peşinde pervane özgüvenleri tavan
Soran1 yıl@Narpii haklısın 👍 :)
1 yılNormal canım. bir şey yokki bunda tuhaf karşılanacak. Daha 20 yaş zaten bilincin ve bazı fikirlerin yeni yeni şekillendiği bir yaş.20 den önceki ilişkiler fos genelde biter gider. O çocukluk aşkı olayı nadir insanda var yetişkinliğe taşıyan. Fikirlerde değişiyor zaten.
12 Yorumla
Soran1 yılSence benim nasibimde biri var mıdır ileride beni bulur mu 🥺
- 1 yıl
Elbette vardır. Daha yaşın çok genç aynı yaşlarda sayılırız bende 24 üm:)
Gizli Üye(25-29)1 yıl20 yaşında olup hiç sevgilin olmaması, çevrendeki herkesin dikkatini çekiyor. Ama asıl komik olan, bu duruma şaşıranların kendilerinin ne kadar sıradan olduğunu fark etmemesi. Belki de doğru kişiyle tanışana kadar bu durum böyle devam edecek.😅
440 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Erenkoçyigit___ Bu teklifin için teşekkür ederim ama şu anda böyle bir şeyle ilgilenmiyorum.
Cevap sahibi1 yıl@Erenkoçyigit___ Hayır, teşekkür ederim. Bu tarz bir konuşma ya da buluşma benim için uygun değil. Lütfen bu konuyu daha fazla zorlamayalım.
Cevap sahibi1 yıl@Erenkoçyigit___ Bu kadar ısrarcı olman ve sınırlarımı zorlaman gerçekten rahatsız edici ya 🙄 İlk başta nazik bir şekilde ilgilenmediğimi belirttim, ama yine de bu kadar ileri gitmen kabul edilebilir değil laftan anlamıyor musun sen ya Seninle konuşmak istemediğimi açıkça ifade ettim. Lütfen bu tür davranışlarımdan dolayı beni rahatsız etmeyi bırak! ve sınırlarıma saygı göster. Bu tür konuşmalardan hoşlanmıyorum.
Cevap sahibi1 yıl@Erenkoçyigit___ Bu kadar ısrarcı ve rahatsız edici olmana rağmen, hala bu kadar anlayışlı olmaya çalışman gerçekten beni hayrete düşürdü be 🙄 Sınırlarımı bu kadar zorladığın yetmezmiş gibi şimdi birde benim yaralarımı mı saracaksın bumu yani? Gülümde bari bozulma sen nasıl bir yalnızlık yaşıyorsun böyle? Nasıl bir kız yokluğu yaşıyorsun hiçmi seni seven olmadı hayatında herhalde o yüzden bu kadar ısrar ediyorsun seninle konuşmam için 😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Erenkoçyigit___ Sen ne saçmalıyorsun ya kimsin sen? Bu kadar manipülatif ve rahatsız edici mesajların beni gerçekten öfkelendiriyor. Seni tanımıyorum bile ya ben ve bu kadar kişisel bir şekilde yaklaşmanı kabul etmiyorum. Sırf seninle konuşmam için beni bu şekilde manipüle etmeye çalışıyorsun bejcev kabul edilemez. Kendine gel ve bu tür davranışlardan vazgeç ayrıca desteğe ihtiyacım yok ben kendi dertlerimle sorunlarımla başa çıkabilirim ben. kimsin sen? 😡
Soran1 yılBacım bunlar hayırdan anlar mı orşeldşldşdlşd sanaldaki erkeklerin hepsi aynı kibarca reddetmişsin zorla konuşmak istiyor
- 1 yıl
@geceleriokuyan890 adam aşık neden tanımak istemiyorsun gerçek hayatta sanki çok düzgün insanlar var çevrenizde kadınlar çok zalim varlıklar ben olurken ağladım zalimliğine bu çocuk kim bilir neler yaşadı umarım bir gün gerçekten yapayalnız kalırsınız😭😭😭😭
- 1 yıl
@Erenkoçyigit___ Eren ciddiysen al çiçeğini çikolatanı gidelim isteyelim.
- 1 yıl
@Yoğunbakım adam yukarı destan dizmiş bayağı ciddi ama kalbi kırıldı kesin.
- 1 yıl
@Abazanyalı direkt isteyelim diyorum baksana uzun zamandır takipteymiş gençler mağdur olmasın.
- 1 yıl
Bak Kısmetini kendin kapatmışsin demek istesen seninde böyle bir sevgilin olurdu herkes gibi 😃
Cevap sahibi1 yıl@Erenkoçyigit___ Kimsinya sen beni neden uzun süre takip ediyorsun beni bundan benim neden hiç haberim yoktu ismimi nereden biliyorsun ya
sorunlarımın olduğunu odadan çıkmadığımı tüm bunları nereden biliyorsun ya sen korkutmayın beni gerçekten seni hiç tanımıyorum ben.🥺🥺- 1 yıl
Seni kafa kafasına takmış. Bütün yorumlarını detaylı incelemiş galiba 😂
Cevap sahibi1 yıl@Serhat0000 Hayır kendi hayatımla ilgili şeyler öyle sorular kısmında paylaşmadım ismimi yaşadığım şeyleri nereden biliyor çıldırıcam kesin tanıdık biri ya da psikopat korkunç bir durum ya 🥺🥺
- 1 yıl
Engelle gitsin 😃
Cevap sahibi1 yıl@Serhat0000 Engel atamam benim hakkımda bu kadar şey bilmesi beni korkuttu bu işi çözeceğim
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı Ya bir yürü git ya birşeyleri bilmeden böyle yorum yapmanız hiç hoş bir şey değil ayrıca ister tanışırım ister tanışmam bundan sizeneki o dediğiniz kişiyide tanımıyorum ben benim hakkımda bu kadar şey bilmesi korkutucu.
- 1 yıl
Niye korkuyorsun?
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı Tanımadığın biri senin hakkında bu kadar çok şey bilmesi seni korkutmaz mı gerçekten?
- 1 yıl
Bir kız ise ve benimle sevgili olmak istiyorsa e devlet şifresini bile veririm.
- 1 yıl
Ya ne taktınız buna ikidebir bildirim gelip duruyor konuşacaksan konuş yoksa engelle bir şey bildiği yok sazan avina çıkmış 😂
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı abazasın sen tabi verirsin
- 1 yıl
G. tümü bile kıza veririm.
Cevap sahibi1 yıl@abazanyali İsminin hakkını veriyorsun 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl@abazanyali Nasıl bir yokluktasın sen öyle 🤣
- 1 yıl
Ne yapayım boyum kısa çirkinim kızlar yüzüme bakmıyor.
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı Allah yardımcın olsun o zaman
- 1 yıl
Maalesef her gece ağlıyorum yalnızlığıma çoğu erkek de benim gibi siz sadece belirli erkekler ile oluyorsunuz😭😭😭😭😭
- 1 yıl
Niye dalga geçiyorsun bunlar ciddi sorunlar.
- 1 yıl
Hadi bakalım özele siz geçin birileri geçsin artık boşalsin buralar 😃
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı 🙄🥺 Ağlama öyle diyerek kırmak istemedim özür dilerim ama senide seven biri çıkar elbet üzülme ve sabret sadece ayrıca bazı kızlar tipe bakmıyor bu konuda şanslısın bence
- 1 yıl
@Serhat0000 "boşalsın"
- 1 yıl
Umarım.
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı Umarım
Cevap sahibi1 yıl@Serhat0000 Ne oldu rahatsız mı oldunuz?
- 1 yıl
Yazacaksan yaz birine özelede sal bizi zırt birt bildirim gelip duruyor merak ediyorum 😃
- 1 yıl
@Erenkoçyigit___ oğlum seninde işin yokmu bunları yazmaya üşeniyormusun ya da nasıl bir yokluktasin 😃
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı Neden? peki geleyim.
- 1 yıl
He bravo sonunda ya 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılHayır tabikide ayrıca bu güzel bir şey bunu hak eden birisini hayatına al ve bunun tadını çıkar herkesle sevgili olan birisi olmaktan çok daha iyi benimde ilk sevgilim 23 yaşında olmuştu keşke o zaman da olmasaydı 🤣
10 Yorumla
1 yılTabiki normal bende 18im ve hiç flört bile olmadı
10 Yorumla
1 yılBenim de uzun süre hiç olmadı hatta şu resmini koyduğun filmdeki gibi bir aşk yaşıyorum ama sonu nereye gidecek hiçbir fikrimiz yok.
01 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin senin adına çok sevindim Allah mutluluğunuzu bozmasın
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. zina yapmadım temizim diye sevineceğine bana niye ç... yok diye üzülüyorsun ha inancın yoksa diyeceğim yok
02 Yorumla
Soran1 yılYok inancım var çok şükür ama artık çirkin miyim acaba diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. 13 yaşındaki de ne sevgili olur ya veletlerin aşkı :D 20 de de olmazsa olmaz yani bir gariplik yok bunda
10 Yorumla
1 yılProblem onlarda sende değil zaten, birdenbire neden kafaya taktın bunu?
14 Yorumla
Soran1 yılYa geçen birkaç kızla bir kafede oturduk exlerini falan sıralamaya başladılar ben dedim benim daha önce hiç sevgilim olmadı bana pick me falan dediler aq
- 1 yıl
Çok büyük halt etmişler bir başarı gibi konuşarak, onlar farklı kişilerin kullanıp attığı kızlar, sende böyle olmak ister miydin cidden?
Soran1 yılYok ya ne kullanıp atılması fıstık gibi kızlar onlar seçilmiyor seçiyorlar yalan yok o kızların yanında kendimi çok eksik hissediyorum aşırı güzeller hep marka falan giyiyorlar erkekler onlara şey diyor seni gördüm çok etkilendim çok iyi birine benziyorsun falan diyorlar halbuki erkeklere karşı iyiler üstelik onlara çok yakışıklı zengin erkekler falan çıkma teklifi ediyorlar kullanılıp atılmıyorlar anlayacağın
- 1 yıl
Ciddi düşünülmeyen bir ilişkide her zaman kullanılma vardır bazen tek taraflı bazen 2 tarafda senin dediğin gibi yani, o dediğin kızlar daha kötü zaten kendi istekleriyle oldukları için
1 yılNeden bunlara kafa yormak yerine, kendini geliştirmek için kafa yormuyorsun?
06 Yorumla
Soran1 yılKendimi geliştirmediğim kanısına nasıl vardın
- 1 yıl
Bu konuya kafayı taktığın için bu kanıya vardım. Başka soru?
Soran1 yılBence bu dar bakış açından kurtulup kendini geliştirmelisin hahahaha akademik anlamda yanıma bile yanaşamazsın beni tanımıyorsun bile
- 1 yıl
Tanıyalım o zaman. Ne iş yapıyor ya da ne üzerine okuyorsun?
Soran1 yılİngilizce tıp okuyorum, Almanca ve Rusça dillerini B2 düzeyinde biliyorum. Beni tanımadan kendimi geliştirmediğimi iddia edemezsin. Farkındaysan sosyal ilişkiler alanda kendimi eksik hissettiğim bir soru sordum boş boş konuşup ilgi çekmeye çalışmayın komik oluyorsunuz
- 1 yıl
İlgi çekmeye çalışan sensin. Başarılarının devamını dilerim elbette. Bak bunun cevabını kendin verdin. Akademik alanda kendini geliştirdiğin için sosyal alanda zayıf kalmışsın. Bu soruyu sorman saçma değil mi sence de?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yıl33 yaşındayım olmadı ayrıca namusu iffetli olmak başka bir şey hazinedir elmas yakut gibi degerlidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yabancı ülkelerde 13 yaşında cinselik ilişkiye giriyorlar 😂😂yani sevgili ne ki 🙄
02 Yorumla
Soran1 yılHarbiden ya nasıl bir devir
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Elbette normal.
Özellikle istemenize ve çabalamanıza rağmen olmadıysa bunun sebepleri üzerine düşünebilirsiniz tabi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence gayet normal. Anormal bir durum yok. 13 yaşında birinin sevgilisinin olması Anormal bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO bence gayet normal ben 20 yaşındayım sevgilim olmasını bırak daha yetişkin hayatım bile olmadı hala bebek gibi yaşıyorum
16 Yorumla
Soran1 yılLrşdşeşeieşeieş aynı ben
Cevap sahibi1 yılEmin ol yakın bile sayılmayız, çünkü benim hayatımı bilsen yok artık o kadar da değil dersin adjdhshah
Soran1 yılAsıl sen benim hayatımı bilsen oha çüş dersin
Cevap sahibi1 yılO zaman bir konuşalım bakalım bende merak ettim 😄
Cevap sahibi1 yılNe dersin?
Cevap sahibi1 yılOrada mısın?
1 yılacele etme ya.. 5-10 sene içerisinde olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınlar asla bir erkeğin yasadığını anlamaz siz istediğiniz erkek ile sevgili olabiliyorsunuz istediğiniz ile yapabiliyorsunuz istediğinizi yaşayabiliyorsunuz.
00 Yorumla
1 yılÇok normal poncik. Problemli falan değilsin minnoş. Öyle düşünme
00 Yorumlaİlişkisi olanda evlenmiyor ki zaten genelde 25 den sonraki ilişkiler ciddi evliliğe gidiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal, herkes her şeyi aynı yaşta yaşayacak diye bir kural yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNiye boyle bir sarmal dusunceye girdin olmaya bilir normal
02 Yorumla
Soran1 yılİnternette çok fazla sevgili videosu gördüm
Cevap sahibi1 yılYokk be takilmasin zihnin
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim ilki 27 yaşında oldu yani normalsin merak etme yani herkes için aynı olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yaşındakinin normalse senin de normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYoo hic normal değil çok geç kalmışsinn hemen bir sugardady bulup yatağa girmeden olmaz🤣🤮
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılen guzeli harama bulaşmamışsın bence cok mutlu ol
30 YorumlaNormal olan sensin
10 YorumlaGayet normal benimde bu yaşıma kadar hiç olmadı. Hatta 30 yaşına kadar bile olmayan var.
00 Yorumlaya sen ne bakiyosun 13yasindaki cocuklara
16 Yorumla
Soran1 yılBacım valla herkesin ex listesi bile var ben daha önce sevgiliyi bırak normal erkek arkadaş bile edinemedim 😂
Soran1 yılSeviye farkı mı nasıl yani?
Soran1 yılSaol bacım yorumun beni mutlu etti bu arada sence nasibimde biri var mıdır varsa beni bulur mu
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de olmadı gel birbirimizin ilki ilk aşkı olalım 🙃
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüzel falan mı değilsin yoksa
Soran1 yılDeğilim herhalde ne biliyim
Cevap sahibi1 yılTanışmak istiyorum
Yoo normal sorun yok yani
02 Yorumla
Soran1 yılOh iyi
olmaması bir eksik değil senin için
02 Yorumla
Soran1 yılEmin misin
1 yıl25 yıldır olmamış seninki gayet normal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Normal tabii ki hatta en güzeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılProblem 13 yaşındaki çocukların sevgilisi olması
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılİlla herkesin sevgilisi olmak zorunda mı?
01 Yorumla
Soran1 yılZorunda değil de toplumda artık tuhaf karşılandığını hissediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılnormal bence hala
çirkindir00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal yaş a bakılmıyor !
00 Yorumla
1 yılHayır ne alakası var ya
00 Yorumla
1 yılNormal tabikide anormal bir durum yok
00 YorumlaHiç bulaşma. Akıl sağlığın için daha iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Nerede yaşiyon
00 Yorumla
1 yılBenim halen yokk kız arkadaşım
00 Yorumla
1 yılÇoooooooooook normal ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl23üm benimde hiç olmadı
18 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin ben artık tipsiz olduğumu falan düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılyoo ben gayet yakışıklıyım herkeste söyler çok yakışıklısın diye ama ben hiç adım atıp koşmadım kimsenin peşinde. Kimsede benim peşimde koşmadı :D
Soran1 yılAnladım iyi yapmışsın bence
Soran1 yılİlerisi için bir şey düşünüyor musun peki
Cevap sahibi1 yılbiriyle tanışırsam konuşursam olabilir tabii
Soran1 yılİlk adımı kızdan mı beklersin peki?
Cevap sahibi1 yılyok atıyorum konuştum biriyle bir samimiyet oluştu ilk adımı ben atarım tabii beklemem
Soran1 yılAnladım
Gizli Üye(18-24)1 yılAaa bu benimm🥺😅
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada bende fazla takiyorum şu şiralar ama bizim gibi olan çok kişi var ztn 15-20 arasi yapilan ilişkilerde saçma eninde sonunda bitecek ztn …
Cevap sahibi1 yılYa geçen birkaç kızla bir kafede oturduk exlerini falan sıralamaya başladılar ben dedim benim daha önce hiç sevgilim olmadı bana pick me falan dediler aq
Bu yazdiğin şey doğru mu lannn dögodlkff şaka gibi mk bi laf koyamadin mi Allah aşkina anormal olan kendisi ztn bi halt yemiş gibi bide exlerini sayiyor öyle bi kizla bir daha muhattap olma da ztn
Soran1 yılValla bacım ne diyeceğimi bilemedim 😂
Gizli Üye(18-24)1 yıl23 yaşındayım benim de olmadı 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl24 olup olmayanlar varken normal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe çok kişi meraklıymış bu konuya :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yaşında evde kalmış bir genco görüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim bile olmadı bu yaşta. amma boş yapıyosunuz
00 Yorumla
1 yılbence normal herkesin hayat koşulları farklı
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
1 yılNormal benim de hiç olmadı
19 Yorumla
Soran1 yılOh iyi o zaman
- 1 yıl
Haaahhhaha sevindin mi
Soran1 yılAnormal değilmişim evet sevindim mcldldçd
- 1 yıl
Hahahahahah ben de sevindim.
- 1 yıl
Ben de anormal değilmişim
- 1 yıl
Olmak da zorunda değil ayrıca
Soran1 yılBence de ama artık insanlar daha önce sevgilisi olmayan kızlara pick me falan diyo
- 1 yıl
Pick me ne demek hahahahah
- 1 yıl
Gerçekten bilmiyorum
1 yılBirini bul tam bul evlen. Normalsin
08 Yorumla
Soran1 yılÇok kolay sanki birini bulmak dkdlkdld
- 1 yıl
Kolay değil bende bulamıyorm düzgün birini öyle konuşuyorum boş boş 😂
Soran1 yılSen erkeksin bulman kolay ama bir kızın düzgün erkek bulması kadar zor bir şey yoktur bu dünya da emin ol üstelik benim şuana kadar hiç erkek çevrem olmadı erkeklerle konuşamıyorum bile
- 1 yıl
Ne alaka bende aynı durumdayım kolaysa hani nerde
Soran1 yılNasibimiz yok o zaman ne diyim
- 1 yıl
Ya nasibim sensen🤔
Soran1 yılSanaldan daha önce kimseyle tanışmadım 😂
- 1 yıl
Gel akımlara kafa atalm :')
1 yılBenim 25 1 tane oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNormal
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılNormal
00 Yorumla maalesef normal dısı
02 Yorumla
1 yılNormal
00 Yorumla
1 yılnormal
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yaşındaki birinin daha önce hiç sevgilisi olmamış olması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler