Güncellemeler
1 yıl
Bak ama şöyle yapalım mı? gibi bir çözüm yolu arayışı +olmayan, sizde hata gördüyse hakaret tehdit edip sizi engelleyen bir insan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Büyük sorunlar var ama aşılamayacak şeyler değil. Siz çözmeye çalıştıkça sorunları daha karmaşık hâle getiren bir taraf var. Yüksek bir güven sorunu var. Örneğin siz spora gidiyorsunuz, bir yandan da sevdiğiniz insan ile olan sorunlarınızı çözmek istiyorsunuz. Sevdiğiniz insan demek sen spora gidiyorsun o zaman ben de erkeklerle takipleşirim demiştim diyip öyle yapıyor. Ama siz olmayan iletişimi başlatıp onunla konuşmaya çalışıyorsunuz. Niyetiniz salonda veya başka bir yerde kızlar olsa bunu başka şekilde de yapamaz mısınız? Size asla spora gidemezsin çünkü ben sana güvenmiyorum, çünkü ben spora gitmiyorum. Diyen bir insan spora gittiğiniz için başka insanlara kendini açsaydı ne yapardınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şöyle söyleyeyim belli bir yerde sen istesen de istemesen de seni bıktıracak, yorulacaksın. Sürekli sen ona gittiysen alışmış buna ve ipler onun elinde zannediyor. Aşşırı toksik. İlişkiler bize huzursuzluk değil, huzur vadetmeliler. Misilleme üzerinden yürüyecek şeyler değil.
Abicim ben onunla huzurlu olmak için ona yazdım. Neden toksiklik yapıyorsun diyince evet ben toksiğim ee toksiğim gibi cevaplar aldım. yok mu bunun bir çözüm yolu terapisi, düzelmez mi..
Sen istiyorsun ama o istiyor mu, bazı şeyler sözle değil eylemle olur. Evet ben toksiğim diyorsa sana ama peşinden bunu değiştirmeye çalışacağım demiyorsa bu sevgi değildir mesela. Çift terapisine gidin o hâlde :)
Anneme senin oğlun bana yazıyor, sahip çıkamıyorsan polise gideceğim gibisinden şeyler yazmış. Kafasında ne yaşıyor bilmiyorum.
Aga kalp kırmak istemem ama senin kız seni istemiyor haberin olsun.
Aşığım, seviyorum da diyor. Manipüle ediyor sanırım.
Fromm’un bir kitabı var, Sevme Sanatı okumalısın. Sevmek böyle bir şey değil çünkü.
Ben onu müsait bir zamanda okuyayım, teşekkürler.
Çocuk musunuz? Hatalıysan özür dile belkide hatalı davrandığın için o da senden intikam alıyor
Özür diledim zaten. Spora daha sağlıklı bir insan olmak istediğim için gitmek istiyorum, zihnimi daha iyi hissediyorum bu ilişkimize de iyi gelecek diyorum. Ben bunları söylerken o ise izle bakalım ben nerelere gidiyorum gibisinden beni tehdit ediyor, insanları hesabına ekliyor.
Gidebilirsin sende spora git de. Sen onu sürekli uyarıyorsan o da sana koz olarak böyle davranıyor haklı olarak
Yok hayır, sürekli uyarılan taraf benim. Onun uyarılması gerekilen konularını konuşamıyoruz bile. Başka bir konuyu ortaya atıp ya beni engelliyor ya da yazmıyor.
Engelliyorsa nasıl konuşuyorsunuz? Ergense bir şey diyemem. Oturup konuşun bunları bence
Düzeltelim diye yazıyorum engeli açıyor, konuşuyoruz. Sürekli benim çabalamam gerektiğini, onun izleyip göreceğini söylüyor. Kendisi bir şey yapmayacağını söylüyor.
Sen bu kızı çok bunaltmışsn bence. Vende olsam hatalı birini izlerim tabiki söyledikleri gerçek mi değil mi tartmak biçmek önemli
İzlemesine bir şey söylemiyorum. İzlemiyor onun yerine sen spora gidiyorsan o zaman ben sosyal medya hesabımdan abaza erkekleri ekler kendimi sergilerim diyor. izlemek bu değil. Psikoloğa başvurdum. Kırılgan narsizm olduğu konusunda mutabık kaldı. Ben bu konuda emin olmak için spora gittim dedim, aslında henüz gitmemiştim bile. Tepkisi ne olacak diye ölçtüm. Tepkisi psikoloğun söylediğinden farklı çıkmadı. Direkt tehdit edeceğini söyledi. Tehdit edildim.
Tercihlenden beni sorumlu tutan bir insanla olmaz
Nasıl anlamadım
Onu yapmıyorum ben sene yapma vs
Sende*