Yaparım da yapacağım kişinin bunu ne kadar hakettiği konusunu düşündükçe biraz geri adım atar gibi oluyorum. İnsanlara olan güvenim fazlasıyla zedelendi. İnsan bazen yaptığı iyiliklerin karşılığını göremeyince kendisini enayi gibi hissediyor. Bu his de beni yoruyor açıkçası. Velhasılkelam sevdiğim zaman vericiyim, elimden geleni yaparım ama gerçekten sevdiğine tüm kalbimle inanmam lazım..
15 Yorumla- 1 yıl
Tüm sıkıntı o hak edip hak etmemesi zaten başta herkes iyi geliyor iyi gibi hatta gökten düşmüş melek gibi 😅
İnanılmaz 😅 sonrası hüsran 😅
İnanmak çok önemli 😅Aşka ve sevgiye hep inandım ama insanların aşkına ve sevgisine fossss
- 1 yıl
Aynen öyle abi, hayırlısı bakalım, inşaAllah bu sefer iyi olur sondaki iyi olur sonsuz olur 😅
Gönlünce olsun abi😅 - 1 yıl
EyvAllah abim 🌸Senin güzelliğin sende sağol ve sağ ol
En İyi Cevaplar
1 yılBirini seviyorsam elimden geleni gelmeyeni yaparım. Bu fedakarlığı yaptığım için hiç pişman olmadım aynı oranda hatta belki fazlasıyla karşı taraftan gördüm bazı şeyler karşılıklı olmalı almadan vermek ilişkiyi daha güzel bir yere taşımıyor... Aksine sen çok ilgi, değer veriyorsan o veremiyorsa o ilişki bitmeye mahkumdur tam tersi de olsa aynı şekilde...
11 Yorumla- 1 yıl
Ben oldum uberiçem 😅hani şikayet atacaktın 😅karşı taraftan zerresini görmedim lanet olası pislikler 😅
Katılıyorum, almadan vermek sıkıntı sıkıcı saçma yorucu üzücü of of of çok kötü 😅
Katılıyorum sonuna kadar her türlü 😅
1 yılEğer gerçekten sevdiğime değen biriyse, onun mutluluğu benim için her şeyden önemli olur. Onun hayatındaki her anı özel kılmak, isteklerine duyarlı olmak için elimden gelenin en iyisini yaparım. Onun sevinçleri ve hüzünleri benim için öncelik olur ve birlikte geçirdiğimiz zamanları anlamlı kılmak için çaba gösteririm.
24 Yorumla- 1 yıl
Ya zaten sevdiğimize değmiyorsa bitmesi lazım değil mi 😅
Benim için de aynı şekilde her şeyden herkesten önemli olur 😅
Ama onda gözüm yok 😅her şeyinden önemli olmasam da olur şart da değil 😅 adam gibi sevsin de yeterli 😅
Herkes çok sevemez uçlarda sevemez enlerde sevemez
Bende yaparım 😅
Çok hoş yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅 Güzel sevenleri görünce mutlu oluyorum 😅 - 1 yıl
Tabiki kararında sevmek gerek aşık olunca insan biraz abartabiliyor. 😅
Teşekkürler 🙂 - 1 yıl
Abartmak güzel 😅gönül ister ki abartılalım şımartılalım 😅
Ben her türlü abartırım 😅
Ricalar 😅 Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 🌸 - 1 yıl
İyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılOlması gerektiği kadarını yaparım...
13 Yorumla- 1 yıl
Yakışır abla 😅hak edene hakkını vermek lazım
- 1 yıl
Aynen öyle sonra elini verirsin kolunu da isterler.
- 1 yıl
Hemde nasıl ablacım 😅lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yılSevgilim ya da eşim için her şeyi yapardım tabi ki de
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılabi beni seven biri olsa onun için her şeyi yaparım ama çok zor be öyle birisinin olması. insanları anlamıyorum zaten sevilip tatmin olmayanları
136 Yorumla- 1 yıl
Bende hep öyleydim öyleyim ve canım çok yandı.
Seven biri için demeyelim de 😅
Sevgisinin hakkını veren adam gibi seven olsun kardeşim
Lafta sözde herkes sever seviyor ama icraat sıfır
Bende anlamıyorum valla lanet olası pislikler 😅 canları cehenneme hepsinin 😅
Hak eden için yapmalıyız kardeşim 😅 üzülme 😅 - 1 yıl
sevilmeyeceğim diye ağlıyorum geceleri fiziğim kötü maalesef hayat hiç adil değil.
- 1 yıl
O kadar de değil kardeşim öyle yapma okul iş napıyorsun neyle meşgulsün?
- 1 yıl
abi gelecek kaygım yok analitik dahiyim. üniversiteye başlayacağım bu yıl. o konuda babam teselli ediyor yapay zeka mühendisliğine başlayacağım bu yıl.
- 1 yıl
Sevindim senin adına kardeşim ne güzel
Rabb'im okuduğunu anlamana anladığını öğrenmene öğrendiğini ezberlemene ezberlediğini unutmamana yardımcı olsun
Hadi hayırlısı bakalım 😅
Vay ne güzel yapay zeka süper müthiş gelecek yapay zekada gibi
Sen kendin için elinden geleni yap kendini geliştir
Hobilerin ile ilgilen kendini şımart
Nasıl desem şey yap sana bakan olursa sende ona bak 😅göz teması bakıyorsa git selam ver tanış filan 😅
Kendine bak bakımlı ol saç baş üst filan 😅
Olursa olur 😅üzme kendini - 1 yıl
abi 160 ım kendime bakmaya çalışıyorum zaten ama sakalım felanda tek tük çıkıyor vücudum maalesef genetik çöplük gibi. zaten derslere odaklanmama gerek kalmadı hiçbir zaman bir şeyi bir kere okumam veya görmem yetiyor. ama bende normal zekada olup normal fiziksel özelliklerde olmayı tercih ederdim. babama bunu deyince de sabah 9 akşam 5 işte mi çalışmak istiyorsun diyor evet normal boyda olacaksam diyorum. anlamıyor beni kendisi zamanına göre çok şanslı fizikle doğmuş çünkü. kusura bakma kafanı şişirdim
- 1 yıl
Estağfurullah kardeşim canin sağolsun ne demek.
Tıp gelişti ki 19 yaşındasın boy uzama şansı hala var diye düşünüyorum. Boy uzatma ameliyatları da var kardeşim. Ameliyat olabilirsin yeterli birikim olunca. Cildiye var dermatoloji var nice şey var. Daha iyi olabilirsin ki
Tip ve fizik geçici her an değişebilir değişir
Tip fizik ile seven sevmemiştir
Kendini sev - 1 yıl
boy uzama ameliyatı denge bozuyor abi vücut konusunda bilgim var ayağım aynı numarada kalıcak vücut dengesi de bozuluyor ve ameliyat olsam bile 168 olabiliyorum. zaten dengeli bir şekilde boy uzatacak bir şey olsa milyon dolarlar bile veririm plaklarım kapalı doğal yollardan uzama şansım yok maalesef. insanlara sitede soruyorum yalnızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz diye baş etmeyi öğrenicem bir şekilde. bu arada tip fizik ile seven sevmemiştir diyorsunda abi karakter bir işe yaramıyor zorbaların sevildiğini de gördüm ben. hak etmiyorum galiba
- 1 yıl
o teknoloji gelişmesiyle insan dnası değiştirilebilecek 10 ile 20 yıl arasında zaten dediğin doğru bu arada yapay zeka git gide daha fazla veri alıyor dna değiştirilememe sebebi sonsuz veri var ama yapay zeka gelişince onları hesaplayabilir o şekilde boyumun uzamasının tek yolu.
- 1 yıl
Onu bilmiyordum kardeşim denge bozup bozmadığını.
Maalesef zorbalar seviliyor kardeşim.
Onlar sevmeyi bilmiyor onların ki bana göre sevgi değil
Benim için her daim karakter olmuştur kişilik ve karakter
Aşk harici çevrem geniş sevilen biriyim hep kalabalık etrafım
Pek yalnız kalamam oturamam hep birileri gelir 😅koca teyzeler ablalar bile 😅 - 1 yıl
İnşaAllah olur kardeşim her şey gönlünce olsun 🌸
- 1 yıl
benim içinde dış görünüş önemli değil beni sevmesi önemli. ben yalnızım maalesef o konudada çok utangacım çocukluğumda yaşadıklarımdan dolayı
- 1 yıl
Bende utangacım genelde ben gitmem 😅gidip selam vermem yani ki yanlış bir şey gibi geliyor bana
- 1 yıl
demek ki sempatiksin abi ondan geliyorlar yanına
- 1 yıl
profildeki sen misin
- 1 yıl
Evet benim kardeşim 😅 normalde aktif insanım herkes ile yediden yetmişe sohbetim muhabbetim var çoğunluk senin yaşında yaşıtın en çok gençler ile ilgilenirim çocuklar ile mümkün olduğunca destek olmaya çalışırım 😅korumaya her boka maydanoz olur atlarım
Zorbalarin bilmem nerelerine korum 😅
En sevmediğim insan tipi zorba canları cehenneme 😅
- 1 yıl
yakışıklısın zaten abi baya iyi bir yüzün var sen nasıl sevilmiyorsun :D
- 1 yıl
Allah razı olsun kardeşim senin güzelliğin 😅valla nasıl desem hiç yakışıklıyım demedim kendimi ön plana da atmadım çünkü her an değişebilir çirkin olabilirim kaza bela Allah'tan
Tip ve fizik geçici olan bir şey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene...
Seni seviyorum sözünü çok duydum da hayatımı sevdiler beni sevmediler kardeşim
İçim nasıl delik deşik bir bilsen - 1 yıl
abi bence herkesi kendimiz gibi sanıyoruz sorun orada benim babamda senin gibi annemden neler çekmedi cehenneme döndü hayatı kaç yıl
- 1 yıl
Çok duydum kardeşim bu sözü de çoğu kardeşim kardeşlerim söyledi. Benim ki de döndü nice şeyler atlattım sadece aşkta değil 😅 insanlar da sömürdü 4 sene 18 saat çalıştım ben 😅 borçlarımı ödemek için 😅 borçlar da borç verdiklerim yüzünden 😅
Lanet olsun daha da ben olsam böyle yapardım demeyeceğim 😅ben olsam şöyle böyle demeyeceğim - 1 yıl
geçmiş olsun abi şu an nasılsın peki
- 1 yıl
Çok şükür toparladım sayılır kardeşim. Geçen ay 60 bin çektim 😅 alacağımı alamadım diye 😅bu son inşaAllah daha borç vermeyeceğim 😅
- 1 yıl
bu arada profilindeki sözler çok güzelmiş yemin ediyorum benim düşüncelerim
- 1 yıl
ben aklı fikri cinsellik olan erkekleri de anlamıyorum bir kız adamı seviyor adamın aklında cinsellik şöyle yapacağım şu taktik felan kafasına vurasım geliyor.
- 1 yıl
Al benden de o kadar 😅 onların da canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
Ortamımda yok öylesi yeri de yok öylesinin
Mesela geçenlerde iki genç kardeşimi ve sevgililerini alıp pikniğe götürmüştüm 😅yaşları 18 sanırım hepsinin aşağı yukarı 😅 sözlerin hepsi içimden geçenler kardeşim
Vakti zamanında şiir de yazardım değmeyince bıraktım 😅 - 1 yıl
peki ben yalnızlıkla nasıl başa çıkmalıyım sevilmemekle. şu an algoritma çalışmak istiyorum ama beni sevecek veya benim sevebileceğim birisi yok aklımdan çıkartamıyorum. aklıma geldikçe ağlıyorum. bu arada abi benim geçmişte burada Kafanızı nasıl toparlıyosunuz? ↗ birisiyle dertleştim 3 4 saat önce
- 1 yıl
intarnet ne güzel bir şey ya tüm dertlerini gerçek hayatta anlatamayacağın anlatıyorsun
- 1 yıl
Valla kardeşim nasıl desem,
Yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir!
Çoğu zaman kalabalıklar arasında yalnız hissediyorum 😅 çünkü aşkım yok 😅 aşkım yoksa hiç önemi kalmıyor
Kişilik ve karakter meselesi 😅
Benimde aklımdan çıkmıyor 😅
Anlat rahatla kardeşim 😅
Arkadaş ortamın nasıl neşelisin nerde yaşıyorsun? - 1 yıl
arkadaşım yok 1 yıldır kimseyle konuşmadım üniversiteye başlayacağım bu yıl adanada dediğim gibi fazla utangacım belki orada olur arkadaşım.
- 1 yıl
Hadi hayırlısı kardeşim. Arkadaş az olsun öz olsun yeterli. Arkadaş önemli sıkıntı stres her hangi bir şey de yanında olacak arkadaş şart
İnsanlardan uzak durma yaklaş selam ver
Selam sünnet almak farzdır 😅
Hiç tanımadığım kişiler ile bile arkadaş oluyoruz hemen 😅aksamlari semaver çay yapıyorum genelde herkes için iyi olan 😅
Bir tane genç vardı nargile içiyordu başka yerde öyle bir iki sohbet 😅her gördüğünde sarılır selam verir artık 😅en son bugün gördüm akşam sevgilisinin yanından kalktı masama gelip selam verdi 😅
Arkadaş önemli yani uzak durma istemeyeni sektör et o başka - 1 yıl
abi bende istiyorum zaten de işte utangaçlık sen alışmışsın seni şu an benim yerime koysak da 100 tane insanla tanışırsın. insanların gözlerine bile bakamıyorum. ne konuşacağımı da bilmiyorum. bilgili biri değilim. baksana şu an bile sarıyor sohbetin ne yapıyorsan anlamıyorum
- 1 yıl
bu arada sohbet için çok teşekkür ederim. kendine iyi bak moralimi baya yerine getirdin. umarım seni seven birini bulursun abi
- 1 yıl
Her şey zamanla kardeşim 😅
Bizde de var asosyal konuşmayan ya da nasıl denir bilmiyorum 😅benim ortamım da önemli olan saygıdır saygısız kişileri sevmem 😅şutlarım 😅
Küçüklükten beri öyleyim ben 😅
Mesela siteye park yapılıyordu parkı yapan ustaya çay götürdüm ve yapımına yardımcı olmuştum 😅beni sokakta karton toplayanlar da tanır 😅5 6 yaşındaki çocuklar bile koşar selam verir 😅bugün akşam çocuğun biri abisinin kucağında parkta otururken ben bağırarak ismimi söyledi iyi akşamlar... Abi dedi şahsen mutlu oldum ki dün tanıştık onla 😅çocukta 6 yaşında belki😅
İçinden geleni söyle ortama göre konuş sohbete göre
Konuşmak zorunda da değilsin dinlersin 😅
Sana saygısı olmayanı sektör et zaten insan belli eder sıcak kanlıdır ya da değildir - 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler kardeşim 😅 ne demek sevindim senin adına amin inşaAllah cümlemiz hak eden herkes için kardeşim
- 1 yıl
babamın dediği gibi her insan farklı doğuyor galiba senin de sosyal zekan çok yüksek
- 1 yıl
Zor değil kardeşim özgüven sonradan olur.
Rahat ol kasma
Hiç kimse senden üstün değildir
Rahat olacaksın 😅
Ben mesela yılda kaç kere numara değişikliği yapıyorum 😅en son bir hafta oldu 😅
İçinden geldiği gibi ol rahat ol her daim 😅
Fazlasını da yaparız, elbette karşılığını gördüğümüz minvalde. Sadece biz fedakarlık yapıyorsak, yapmaya devam etmeyiz🙃
13 Yorumla- 1 yıl
Keşke bende öyle olabilsem 😅 olabilseydim 😅
Görsem de görmesem de yaptım hep hüsran 😅
Daha dikkatli olacağım artıkın 😅
En güzeli seninki 😅 yakışır - 1 yıl
valla abi biri beni sevdikten sonra sadece ben fedakarlık yapsam da olurdu ):
- 1 yıl
Bende öyle düşünüyordum ağzıma sıçtılar 😅 kendine gel 😅
Elimden geleni yaparım tabiki. Seviyorsam seve seve yaparım.
21 Yorumla- 1 yıl
Bende bende 😅Ne güzel gönlünce olsun 😅
Seviyorsak niye eşimiz sevgilimiz olsun ki
1 yılHak eden kim olursa olsun elimden geleni yaparım 😃
11 Yorumla- 1 yıl
İyi mi kötü mü anlamadım ama gönlünce olsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet yaparım. Onun mutlu olmasını, kötü anında yanında olup yüzünü güldürmeyi isterim
13 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅Bende bende 😅
Gönlünce olsun 😅 - 1 yıl
Amin inşaAllah 😅
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Değerse yaparım ama değer mi diye de iyice bir düşünürüm
11 Yorumla- 1 yıl
Ben değer mi diye düşünmeden yaptım her şeyi sonuç hüsran 😅
Düşünmek lazım bence de 😅
Hak eden biri için olmalı bizden gitmesin hep 😅
İlk başta herkes değer gibi gökten düşmüş melek gibi köprüyü geçene kadar lanet olası pislikler 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet yaparım fedakâr biriyim. ama buna değer birini bulmakta zor artık
11 Yorumla- 1 yıl
Bende öyleyim 😅her türlü fedakar 😅
Katılıyorum maalesef zor 😅
Hayırlısı bakalım 😅
Gönlümüzce olsun 😅
Elimden geleni yaparım ama hepimiz insanız yetemediğimiz durumlar olabilir..
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel bir düşünce 😅
Elinden geleni yapmak tabi ki insanız yetmediğimiz olur insanlık hali o önemsiz 😅
Ben zaten hep küçük şeyler hayal ettim istedim bekledim 😅
Gözüm hiç fazlasında olmadı olamaz da 😅
Elinden gelen her daim yeter yeterli diye düşünüyorum 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi rahatımın bozulacağı eya o mutlu olsun ben bi şekilde yolunu bulurum diyeceğim şeyler yapmam.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir bakış açısı 😅ben onu da yaparım şahsen 😅
Gönlünüzce olsun 😅
1 yılSevgili için hayır ama kocam da kocam için evət elimden geleni yaparım.
15 Yorumla- 1 yıl
Hımm 😅 güzelmiş 😅 kendin gibi her şeyi yapacak birini dilerim sana 😅
- 1 yıl
O kadar çok gülüyorsun ki içimde tokat atma hissi uyandırıyor hahah.🥴
- 1 yıl
Not edildi. Kusura bakma. Gülmeyi seviyorum gülücük emojiyi de seviyorum. Wpde de kullanılırı. :)
Tebessüm sadakadır hadisi şerif. Gülmenin güzel güldürmenin daha güzel olduğuna inanıyorum... - 1 yıl
Yok sorun sende değil bende bu konuda.😸 Karanlık ruhum beni dürtüyor.
- 1 yıl
Hiç emoji atmadım o nasıl geldi oraya anlamdım şok oldum gönderdikten sonra
Hiç karanlık gözükmüyorsun oysa emojili konuşmayı seviyorum
Tabi güzel emoniler mutlu sevinçli hoş emojiler tatlılık oluyor gibi sohbeti yumuşatıyor
1 yılAdı üstünde eş, diğer yarın..
Tabi ki elinden gelen her şeyi yapmalı insan..111 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum 😅 Bence de her türlü keşke herkes yapsa herkes mutlu olsa 😅
- 1 yıl
Keşke.. :)
- 1 yıl
Günümüzde çok zor gibi 😅
- 1 yıl
Çok zor hemde.. 😅
- 1 yıl
Hemde nasıl 😅
Lanet olası pislikler 😅
Zorlaştıranların canı cehenneme 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅
Hayat sevince güzel filan 😅
Ne gerek var yokuşa rampaya 😅 - 1 yıl
Çok doğru söyledin..
Kısacası işlerine geldikleri gibiler.. - 1 yıl
İşine geldiği gibi olanların da canı cehenneme 😅
Vakit geldi sanırım 😅
Gönlünüzce olsun 😅 Mutlu ve serin günler dilerim 🌸😅 - 1 yıl
Teşekkürler.. 😅
- 1 yıl
EyvAllah 😅diğer sorularıma da beklerim jsjjs
- 1 yıl
Bugün vakit bulursam geleyim tabi ki.. :)
- 1 yıl
EyvAllah 🙏
1 yılKimse için bir şey yapmak istemiyorum. Değmiyor sanki 🙄
116 Yorumla- 1 yıl
Değmiyor haklısın genel olarak ama ya değerse 😅
- 1 yıl
Ben birini çok seversem, aşık olursam genellikle aşırı fedakar ve verici oluyorum. Verici derken yani onun için birşeyler yapmayı , çabalamayı, almayı seviyorum. Ve her anlamda onu anlamaya çalışıyorum, benimsiyorum. Ama sonunda çok üzülüyorum be. Yani bir şekilde nankörlük görüyorum. Ve benden huylarımı değiştirmemi istiyorlar, beni yönetmeye çalışıyorlar... Bunu yapmadığımda ben kötü oluyorum. ben kimseyi değiştirmeye çalışmıyorum sadece tek istediğim biraz anlayış ve beni değiştirmemeye çalışmalarını istiyorum. Beni ben olduğum için yanımda olacak yani... Değer mi bilmiyorum. Bir gün değecek biriyle tanışır miyim bilmiyorum. Enerjimi boşa harcıyor , boşa seviyormuşum gibi geliyor. Uğraşmak , çabalamak istemiyorum. Kalbimi kırmak , düşünmek istemiyorum. Değen biri için elbette her şey değer. :)
- 1 yıl
Bende vericiyim fedakarım her türlü çok türlü Multi fonksiyonluyum 😅
Bende bende çok seviyorum 😅 çok çok çok 😅
Ne tesadüf bende hep üzülüyorum anasını satiym 😅
Lanet olası pislikler 😅
Of of bende üzüldüm kırıldım incindim 😅
Kibar insanım hayatım silkildi diyemiyorum okumuş insanım kanka 😅
Katılıyorum işte sıkıntı orada değen kişi biri 😅
Tez vakitte 😅 denk gele
Aynen öyle
https://m.youtube.com/watch?v=Z47xJJ4ZrN8
😅 - 1 yıl
Verici olmak iyi değil işte lanet olsun 😅 Bir karşılık falan beklediğimden değil sadece değer verseydi kafasındaydım.
Gecenin bir vakti mesaj attım hala cevap vermedi. Güzel sözler kullandım, gönlünü almaya çalıştım.
Sabahın köründe güzellik uykumu bölüp hediye aldım. Teslim aldı. Ama ne aradı nede mesajıma cevap verdi.
Bir insan neden böyle yapar ki? Ben tüm kötü bir insan olsam bile usulen bu yapılmaz ki bilerek kimseyi üzmem. Sinirim bozuldu. Allah onu bildigi gibi yapsın. kör kuyulara düş. Jdjdj Ya Kahhar Emre ya Kahhar Emre 🤣🤣
Değer veren üzülür kanka. Verme değer falan. birini üz nasıl değerli oluyorsun😅bazı insanlar sevilmeyi haketmiyor...
Lanet olsun evet. Canları cehenneme 😅
Üzme kendini arkadaşım. Aman değmez ya 😅
- 1 yıl
Bence de iyi değil 😅 karşılıklı iyi olabilir, olur 😅
Karşılık olarak sadakat olur fedakarlık olur her şey olur olması gereken diyelim 😅
Ulan hayır kurumu değiliz ki 😅
İnsan olmadığı için nankör olduğu için pislik olduğu için 😅
Amin inşaAllah 😅
İnsanları üzmeyi sevmiyorum canları yansın istemiyorum benim de canım yanıyor hele sevdiğim ise kat ve kat 😅
Çoğu hak etmiyor çoğu fazlası 😅
Olsunlar valla 😅 Katılıyorum bence de biliyorum 😅
Canları cehenneme 😅
Tünaydın 😅 - 1 yıl
Bilmiyorum belkide 😅Haklısın 😅
Kesinlikle katılıyorum 😅
Hahah Aynen ya
Nankör mü pislik mi çözemedim.😅 Sevince IQ um sıfırlanıyor, toz konduramıyorum. 🤣
İnşallah 😅
Bende aynı öyleyim. Sevdiklerimin canı yanmasına dayanamıyorum. Öyle dediğime bakma. bir şey olsa ilk üzülecek benim. Böyle olman iyi bence bencil değilsin, sevdiklerine değer veriyorsun 😅
Doğru çoğu haketmiyor😅
Aynen canları cehenneme 😅
Tünaydın😅 - 1 yıl
Kim bilir belki de 😅
Hepsi bir arada nankör pislik üçkağıtçı şerefsiz laçka yavşuk 😅
Kondur kondur 😂
Bende üzülürüm ama olsun 😂
Hak eden herkes üzülsün😅
En çok kendime kızıyorum 😅benim suçum hatam 😅bile bile
m.youtube.com/watch
Napıyon 😅 - 1 yıl
Haklısın 😅
Bir alemsin ya ama benim yerimde sövmüş oldun. Saolasın😅
😅😅
Aynen hakeden herkes üzülsün tabii 😅
Kendine niye kızıyorsun ya kızılacak kişi sen değilsin. Kendine iyi davran. bunu hakediyorsun😊
Güzel şarkı. Teşekkür ederim😅
Eve geldim biraz önce. Takılıyorum öyle KS de. kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Sen napıyorsun? 😅 - 1 yıl
Alemin adamı aşk adamı 😂
Sevdiklerim değer verdiklerim uzulünce ben de üzülüyorum ki tanımasam bile izlediğim filmlerde film olduğu halde kötü şeyler görünce üzülüyorum içim acıyor tabi sövecem 😂
Kendime niye kızıyorum 😅 fazlasını yaptığım için durmadan çalışıp çabaladığım için 😅
Hak ettiğinden fazlası için uğraştığım için
Bunlardan kızıyorum kendime 😅ama genel olarak herkes için her şey için 😅
Ricalarımı iletiyorum 😅
Misafirlikte yedim içtim 😅7 tane yeğen ve diğer çocuklara göz kulak oluyor başlarında duruyorum 😂😂 - 1 yıl
Duygusalsın ve çok merhametli, samimi bir insansın. Yapmacık değilsin. Bu iyi ne güzel işte.😅
Kızma onlar tecrübe senin için. Bir daha yapmazsın olur biter. Ne demişler sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer 😅
Afiyet olsun 😅maşallah 7 yeğen demek. aferin abisi göz kulak ol tabii 😅 - 1 yıl
Allah razı olsun senin güzelliğin 😅 Sağolasın sende öylesin 😅
Tecrübe kötü tecrübe etmekten bıktım 😂
Öyle yapacağım artıkın 😅
Geçen arkadaş sipariş getirmiş abi diyor sizin oraya bir geldim bir sürü çocuk hepsi de İbo abinin çocuğu 😂bina önünü doldurmuş diyor 😂😂😂 - 1 yıl
Sendende Allah razı olsun 😅😊
Kim bıkmıyor ki 😅
Deseydin onlar benim küçük civcivler kfkfkj - 1 yıl
Amin inşaAllah 😅 Bıktık bıktık 😅
Zaten çevremin çoğu küçüklüğünü bilir yeğenleri gel git hep birlikte büyüdük 😅 biliyorlar - 1 yıl
İnşallah inşallah😅
Ne güzel işte. Maşallah 😅 - 1 yıl
O zaman başka bir soruda görüşmek üzere 😅 Hoşçakal
- 1 yıl
Görüşmek üzere 😅hoşça kal 😁
Gizli Üye(18-24)1 yıleşim için yaparım ama sevgilim için yapamayabilirim.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben ikisi için de yaparım yapmak isterim 😅en azından eşin için yaparım diyorsun bu güzel 😅
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnceden çok yaptım ama kıymet bilen yok hep kazık yemekten de ben bıktım
13 Yorumla- 1 yıl
Al benden de o kadar bende kazık yemekten bıktım ama bu bizim suçumuz değil ki onların suçu
Canları cehenneme lanet olası pislikler 😅
Evet kıymet bilen yok ama ya olursa 😅
O zaman söyle 😅
Canım her ne kadar yansa da hep yaptım yani 😅 yaparım da 😅
Cevap sahibi1 yılboş ver yapma sende bi süre sonra alışkanlık haline geliyor kimse için değmez çünkü
- 1 yıl
Genel olarak değmiyor haklısın ama belki bir gün değen olur 😅
Olmalı yani aksi saçma geliyor mantıksız geliyor bana hiç mantıklı değil ya lafta sözde aşk olmaz ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgilim/eşim olduysa evet yaparım.
11 Yorumla- 1 yıl
Hımm 😅ben eşim olmadan da yapardım 😅bu ne böyle iş sözleşmesi anlaşması mı yapıyoruz 😅
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Yaparım tabi karşılıklıysa
13 Yorumla- 1 yıl
Önemli olan karşılıklı olması zati öylesi güzel aksi zehir ziyan 😅
Ne güzel 😅 - 1 yıl
EyvAllah, gönlünce olsun 😅
Herşeyi yaparım, herşeyi yaparsa şayet
13 Yorumla- 1 yıl
Çok mantıklı valla 😅 öyle ki ben çok azıcık bir şey bile yapsa yine yaparım yaptım da 😅ama artık bende bekleyeceğim 😅 Karşılıklı olsun al gülüm ver gülüm 😅
https://m.youtube.com/shorts/tGQ1KLtWHQE - 1 yıl
Hihi 😅 Kesinlikle 😅
Mutlu günler diliyorum, gönlünüzce olsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılSevgilim veya eşim olunca söylerim.
11 Yorumla- 1 yıl
EyvAllah 😅
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yapıyorum, yaparım da eğer karşıdan görürsem tabii
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅 Görürsün inşaAllah 😅 Gönlünce olsun
Gizli Üye(18-24)1 yılHer şeyi yaptım, yüzü asılmasın diye
118 Yorumla- 1 yıl
Bende bende 😅Peki ya sonra ne oldu 😅ya da sonrası var mı her şey yolunda mı 😅
Cevap sahibi1 yılSonrası ayrıldık anlaşamıyorduk kavgalar tartışmalar büyüdü
- 1 yıl
Hımm, üzüldüm, sağlık olsun canımız sağolsun 😅 bizde ayrıldık 😅
Kıymet bilmeyenlerin canı cehenneme 😅 lanet olası pislikler
Cevap sahibi1 yılSen neden ayrıldın
- 1 yıl
Ben genelde ayrılan taraf olmam 😅her şeye rağmen elimden geleni yaparım 😅ağzıma sıcsa bile severim ben 😅Neden ayrılık oldu onu bile bilmiyorum 😅 psikolojik sorunları vardı anksiyete panik vs vs 😅aile etkeni bitti gitti 😅
Vicdanım rahat 😅canı cehenneme
Cevap sahibi1 yılBende genelde terk eden taraf oluyorum soğuyana kadar affediyorum alttan alıyorum sonrası kopuş
- 1 yıl
Güzelmiş 😅daha az üzülürsün 😅
Yani yeni tanıştığım kişilerden hemen şey edebiliyorum ama 😅 sevgiliden hayır belki düzelir yoluna girer telafi eder vs vs 😅
Daha az şans vermeye karar verdim 😅
Alttan ala ala altta kaldık pestilimiz çıktı 😅
Cevap sahibi1 yılHaklısın kolay kolay kopamıyor insan
Sen nerede yaşıyorsun?- 1 yıl
İstanbul da yaşıyorum ben 😅doğma büyüme İstanbul çocuğuyum ya sen 😅
He valla ben kopamam ama gitmek istiyorsa da zorla tutamam
Gidenlere sözüm yok ama şerefsizlik yapıp gidenlerin canı cehenneme 😅
Cevap sahibi1 yılHaklısın gerçekten öyle
Ankaradayım ben😂 bir gün yolun düşerse söyle tanışmak isterim sen de istersen
Sevdim seni😂- 1 yıl
Haklıyım dimi 😅
Lanet olası pislikler 😅
Olası lanet pislik 😅
m.youtube.com/watch
Yolum düşer mi 😅 1 ay da iki kere geldim gittim Ankara 'dan 😅 Ankara 'da iş arkadaşlarım var sevenlerim var wp grubumuz var 500 küsur kişilik kurye grubu 😅 facede de oto tamir grubumuz var ordan da sevdiğim abiler var 😅
Ben hep sevilmeyi istedim bekledim 😅
Ama beni değil de hayatımı sevdiler 😂
İster miyim? Şak diye olur mu bilmiyorum 😅
Etimesgutta askerlik yapmıştım
Ulus Kızılay Sincan 😅en çok luna parka giderdim çarşıda 😅
Yani azıcık sohbet muhabbet edip tanışmalı 😅
Sonra sohbetin devamına göre olabilir 😅
Balıklama atlamak istemem önce birazcık yüzelim çok yüzme bilmiyorum ya boyumu geçerse 😅kim kurtaracak beni😅
Fakat sevindim 🌸 Teşekkür ederim yüzümde gülücük 😅
Cevap sahibi1 yılYani istersen diye dedim😂zaten zorlayamam da sohbetin falan hoşuma gitti yanlış anlama çekinmeden söylerim içimden geçeni
- 1 yıl
Ankara 'ya yolum düşmeden tanışma olmuyor mu 😅zorla değil zaten de 😅
Ne bileyim tanışmadan da olmaz diye dedim ben 😅
Teşekkür ederim sevindim 😅en güzeli içinden geçeni her daim söylemeli 😅
Cevap sahibi1 yılTamam şöyle diyeyim o zaman tanışmak istersen tanışmak isterim az önce tam yazamamışım yanlış olmuş😂
- 1 yıl
Evet tanışmak isterim 😅 canımız sağolsun 😅keşke tüm yanlışlar böyle olsa 😅tatlı hoş 😂ben ne yanlışlar gördüm be😅
Cevap sahibi1 yılAma ben yazamıyorum sana seviye düşük olduğu için, telegramın falan var mı direkt ordan konuşalım
- 1 yıl
Çok şey istiyorsun çok 😅
m.youtube.com/watch - 1 yıl
m.youtube.com/watch
Aslında bunu atacaktım 😅atmak istemiştim o yanlış olmuş ssjsjs
1 yılYapmam.
17 Yorumla- 1 yıl
EyvAllah 😅
- 1 yıl
Yapmamak gerek zaten kimse sonsuz değeri ve fedakarlığı hak etmez sevgili bile olsa
- 1 yıl
maalesef öyle ama belki de olur diyoruz işte olur diyorum 😅 çünkü yapmamak bana ters karakterime ters aşk anlayışıma ters
- 1 yıl
Bana göre aşk yok insanlar çıkarları uğruna evlenir ve bı gün başka birini güzel bulup ona bile gidebilir gönlü sevgili eş de olsa çok güvenmemek lazım. Maalesef hepimiz yalniziz tekiz dunyada.
- 1 yıl
Onların hepsinin canı cehenneme lanet olası pislikler olası lanet pislikler 😅
Ben öyle değilim 😅
Bana göre var 😅 - 1 yıl
İnşallah gonlune göre biri çikar o zaman : )
- 1 yıl
Amin inşaAllah cümlemizin 🫡 diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılevet yaparım
11 Yorumla- 1 yıl
Yakışır abi 😅
Gönlünce olsun 😅 Hak eden ile
1 yılEvet 😄
12 Yorumla- 1 yıl
Yakışır 😅 Yapıştırr
- 1 yıl
bdhsjdkd
1 yılYes sirrrrr 💅
11 Yorumla- 1 yıl
Yes yes camon her türlü 😅
Belki nasıl biri olduğuna bağlı
11 Yorumla- 1 yıl
Hımm 😅artık benim için de öyle 😅
Gönlünce olsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYaparım
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅
1 yılYaparım
12 Yorumla- 1 yıl
MaşaAllah 😅
Gönlünüzce olsun 😅 - 1 yıl
Amiin
Yaparım elimden geleni
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel, bende her türlü 😅
Yaptığınız oldu mu 😅
1 yılYapılır sonuç ta ona değer veriyorsunuz
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum 😅 Gönlünüzce olsun
Yapmayın
11 Yorumla- 1 yıl
Sen yapma yapana şey etme 😅Aaaa
1 yılYanii yaparım 😀
17 Yorumla- 1 yıl
Valla mı 😅harbi mi diyon 😅
m.youtube.com/watch
Uygun bir şey bulamadım 😅 bunu attım komik olsun diye 😅 yanlış anlaşılmasın valla mı yazdım bir şey çıkmadı YouTube de sndjdj - 1 yıl
Ciddili😀😂
- 1 yıl
Ne güzel 😅Hak eden için yapta üzülme bari benim gibi 😅yapmam diyenleri görünce sinir oluyorum 😂
- 1 yıl
Yapmam artık ya amann kimse haketmü 🥲😂
- 1 yıl
Tövbe tövbe 😅 ne güzel sevinmiştim 😅yapmam da ne demek 😅evet geneli hak etmiyor ama herkes herkese benzese de herkes herkes değildir tamam mı 😅
Herkes için yapma kimse için yapma ama hak ediyorsa yap yani 😅mutlu etmek güzeldir - 1 yıl
Karşılıklı tabi bu işler 😀
- 1 yıl
Hiç başıma gelmedi güzel olurdu, olur yani 😅 hani o kadarını bile beklemiyorum azıcık iyi olsun yeterli 😅yani istediğim beş şeyden 1 ini yapsa bile olur 😅ona bile sevinirim ben 😅
Sanmıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
EyvAllah 😅
1 yılYaparm
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılEveeeet
13 Yorumla- 1 yıl
Yakışır 😅 Gönlünüzce olsun
- 1 yıl
Tişikkürleeer, sizin de gönlünüzce olsun☺️
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 😅amin inşaAllah mutlu akşamlar dilerim o zaman 😅🌸
Gizli Üye(18-24)1 yılBasın geçin sevgili olmayın beyler.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyaparım
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅
Yapanların da olsun 😅
1 yılHak ederse evet
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir bakış açısı hak etmesi de önemli 😅İlk başta herkes hak ediyor gibi gözüküyor gökten düşmüş melek gibi gelirler 😅
1 yılEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne