Bir gün çok halsiz olduğunu söyle, ''hastayım ve evden apar topar çıktım, makyaj bile yapamadım doğru dürüst'' de, ''sen istedin diye fondoten sürmedim..'' deme , fondoten sürme o gün, fazla makyaj da yapma ama paspal da gitme. Sade giyin, sade görün. Eğer ''cildin ölü gibi..vs'' derse, ''hastayım zaten'' dersin. Böylece onun tepkileri ölçmüş olursun.
Seni doğal halinle görmeyi isteesi çok normal, bu merak ya da makyassız kötü göründüğünü düsünmesinden değildir, doğal halinle de görmeyi istemesidir sadece.12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaşırı makyaj ucuz görünmeye neden oluyor sanırım. ve demek ki seni doğal halinle görmek istiyor sana öyle bakmak istiyor. cildin bozuk değilse de yakın zamanda fondöteni azaltmayı düşün, düzgün olan cildini de bozmana sebep olur çünkü.
ve evet fondötensiz yapamayanları biliyorum, hem cildi bozuk olanlar hem de olmayanlar..
alışkanlık olunca herhalde bırakılamıyor..
sigara gibi, haha :P05 Yorumla- +1 yıl
beyaz tenliysen kullanma bence. çok harika bir şey beyaz ten. mahvetme.
- +1 yıl
ama cildin kötü değil. benim çok kötü mesela her yerim sivilce gibi. beyaz tenliyim bi de. çok açık tenliyim. fondöten de kötü duruyor hiçbir şey yapamıyorum. dediğim gibi alışkanlık sadece :D kendini bırakmaya da alıştırman gerekiyor o kadar, birden olacak bir şey değil :)
+1 yılbenim de fondoteni abartan kızlar hoşuma gitmez. her zaman fondoten sürmek bence gereksiz. bu biraz bizim kızlardaki doğal güzelliği sevmemizle ilgili olabilir. aynı şekilde aşırı makyajıda sevmeyiz
05 Yorumla- +1 yıl
eninde sonunda fondotensiz çıkıcaksın karşısına bu süreyi gereksiz yere uzatmanın bir anlamı yok. erkek arkadşaın seni fondotensiz görünce daha az sevecek diye bişey yok. belki doğal halini görünce daha hoşuna gidecek. bence ilk buluşmanızda karşısına fondotensiz çıkmalısın.
- +1 yıl
tabiiki soğumaz. biz erkekler tabiiki aşık olacağımız kişide görsellik ararız. fiziksel ve yüz güzelliği o kıza olan duygularımızın başlamaısna sebep olur. ama zaman ilerledikçe salt güzellikten ziyada daha farklı yönlerini keşfetmeye çalışırız. kişilik, zeka.. vs bence erkek arkadaşında bu evreyi geçmiştir. yani sen şimdi evlenince fiziğim bozulmasın kocam beni beğenmez diye çocuk doğrumacak mısın :)
+1 yılbence sade cıkarsan karşısına iyi edersin... madem öyle istiyor...
hem yatarken de fondöten sürmüyorsun ya...06 Yorumla- +1 yıl
olur... markete götürür seni kolisini alır fondötenin kucağına basar... madem sen benim deidğimi yapmıyorsun al sana tepe tepe kullan der...
- +1 yıl
sen neden sade görünmek istemezsin ki... ayakkabı mısın cila sürüyorsun yüzüne...
- +1 yıl
başka bişeye alıştır kendini... sadeliğe...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
onuncun kistler var onunla hafifce kullana bilirsin.kendininkin ama kistlegereken yerlerede yalnizca kullana bilirsin
yada byuzune bakim yap kendin kendini aynada bak deki ya ben ne kadar güzelim o zaman hec bi ihtiyacin olmaracak)011 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=YsG0QoN4v7A
yıkamadan evlenmeyin modeli..:D
merak ediyodur acaba bi sorun mu var yüzünde diye..34 Yorumla- +1 yıl
video güzelmiş ya :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. gerçek yüzünü merak etmiş çocuk. erkeklerin çoğu fondötenden hoşlanmaz hakikaten.
allık ile renklendir yüzünü, öyle git yanına.22 YorumlaYa eskiden erkekler böyle takmıyordu fondotenli fondotensiz.. Kadın kadındı.. Makyajlısı hoştu, karizmatikti, heyecanlanıyordun.. Bilmiyorum nedir bu insanların makyaja isyanı?
02 Yorumlabu bana neden komedi gibi geldi ya benim yüzüm berbat siyah nokta ve sivilce dolu ayrıca vücudumda ama ben fondöten de kullanmıyorum ve gayetde rahatım:D fondöten sürmemi istiyor o zaman çok güzel oluyomuşum ama ben sürmüyorum kendimi nasıl rahat hissedersem öyle vala:d.d
01 Yorumlabelki koyu renk kullaniyorsun .olabilirmi? belki dogru renk kullanmiyorsun farkli duruyordur?
daha dogalini bul bence.nasil kendine guveniyorsan oyle ol)01 Yorumlaalıştıra alıştıra geçiş yap:D önce fondeteni azalt, sonra renkli nemlediriciye geçiş yap sonrada içinde hafif pigmentli güneş koruyucusuna geç.. ani şoka sokma çocugu:D
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. bence bırak fondöteni insanın yüzünü mahvediyor bence buna alışmalısın onun yerine güzelce krem sür göz makyajı yap ruj yada parlatıcı sür o yeter föndöten bence insanın yüzünü saklıyor ..
00 Yorumla
+1 yılSürmeden git bi görsün ne olcak.Bende hep saçımı yapıp gidiyordum yapma dedi yapmadım böylede güzel saçına zarar verme dedi.Sennkide o güzel yüzüne yazık böyle şeylerle bozma dicektir :)
06 Yorumla- +1 yıl
makyaj zaten yapmıyorum bi göz kalemi amaann en kötü halimi bile gördü(sivilce kırmızı surat göz nezlesi gözler şiş ve kızarık tek gözüm kapalı şekilde saçlar kabarık iğrenç sıfır makyaj kalemsiz falan ) :D sorun yok seviyorsa zaten birşey demez soğumaz birşey olmaz.
- +1 yıl
rica ederim erkeklerin vardır böyle merakları uyandığım gibi foto çektiğimide bilirim göstermek için sırf merak ediyor diye :D
- +1 yıl
öyle ne yaparsın :)
+1 yılEvlenice ne yapacaksın ? Saah yanında uyandıgında fondoten mı arayacaksın. Yavaş yavaş daha az kullan. Begenmiyorsa da begenmesin. Makyajsızken begenmeyecekse sevmesine bile gerek yok.
11 Yorumlabence sen ona bu takintini soylemişindir o da bu takintini onunla as istiyor.
erkekler fondöteni anlamaz ki.hafif vur anlamaz)))01 Yorumla- +1 yıl
yok canim, hic soylemedim.. bana bir ara kirmizi ruj sevmiyorum demisti, hic kullanma onu demisti, baska neyi sevmezsin diye sordum mesela fondoten? oda evet fondotenide fazla sevmem, birgun hic yapmadan gelsene dedi.. her zaman yaptigim birsey oldugu icin farkinda, ve yakinlastigimizda heralde yapis yapis oluyor :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence kendine güven ve git.Buna ne var ki? Senin daha doğal halini istiyor olabilir.
16 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. seni doğal ahlinle görmek istiyordur merak etmesi çok doğal ilerde evlendiğin zaman yatağa yatarkende fondotenle yatıcak değilsin :)
00 Yorumlaeh adamda haklı sabah eger evlenırsenız yanında nasıl bır hatun gorcek merak edıyor bende fondoten ve benzerı seylerı suremıyorum nedense
03 Yorumlaben azeriyim bir onerim varda sana turkce o lafi bilmiyorum ben rusca biliyorum bulup yazacam))
09 Yorumla
+1 yılbelki fondatenin gozune batiyordur, bir sure fondatensiz disari cikmaya bak (mesela arkadaslarla bulusunca yada ise giderken) oyle biraz alismis olursun onun yanindada yaparsin
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. 1.kendine güvenin yok
2.süsten ölücen :)
3.doğal ol canını ye11 Yorumlabu adam senin yanagini bile opmedi mi yahu? opmusse yazik fondoten yemistir oggk
018 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. ya bn yapamıyorum bn yaa :S çk feci bir durum ve bnde hep sivilce çıkartıyor bu fondotenler:S
03 Yorumla
+1 yılduru makyajsız saf yüzünden gülümseme eksik olmayan bir kız...
08 Yorumla- +1 yıl
bu kız kafaya takmış abicim :) 1 hafta takılsın öyle zaten sevgilisi kendiliğinden makyaj yap diyecek..ondan diyorum çaktırma :D
- +1 yıl
önemli değil
- +1 yıl
dövecek misin yoksa :)
- +1 yıl
sorun yok o zaman
Fondotenli yapamayan var oda ben.
Gayet normal birşey istiyormuş sevgilin senden..
Mağdem cildin bozuk değil sürme fondoten falan.01 Yorumla- +1 yıl
ama ben ozaman kez cildimde coook degisiklik varmis gibi hissediyorum, birden ozguvenim bile gidiyor kendime.. kardeslerim aynisin diyorlar, arkadaslarimda gordu, okula gidince kullanmiyorum bazen, cok guzel diyorlar. ama fondotene alistigim icin gozume daha hos geliyor, ve sevgilim yanina gidince ozenerek gidiyorum tabi, ve en buyuk yardimcida fondoten oluyor..
fondoten hariç herşeyi sür göz makyajını güzel yap dikkatini oraya çek:)
00 Yorumlaeminim fondötensiz daha güzelsindir.benim arkadaşlarım öyle kendin için fondten orucu tut derim..
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Maskeyi takmışsın yüzüne çıkar gitsin:D Görsün begenmezse belki terkeder :D uffff.
02 Yorumla
+1 yılNasil yapamiyorsun ya ilac mi bu meret bagimlilikli yapiyor yatarkende suruyormusun yoksa?
01 Yorumla
+1 yılbnde de aynı sorun vardı akşam bile gtsem yanına sürüyodum ama sadece 1kere gttim we alıştım şimdi ise çok nadr kullanıorum ve bu zamana kadar da cildimi mahvettiğim için pişmanım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılBirşey olmaz kız sen takıntı yapıyorsun boş yere.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar önemsiyeceğini sanmıyorum ben onun.Ama sen bu kadar önemsersen onu da önemsemeye yönlendirirsin canım.Kendinden taviz verme öyle.Sen onun çoğu şeyine göz yumuyosundur Allah bilir.Senin kisi o kadar da mühim bir mesele değil.
Lütfen rahat ol canım ya.
saflıkta incelik vardır
10 Yorumla:PP Nasıl karşıladı :))
00 Yorumla
+1 yılNe mutlu sana :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem