Erkek arkadasimla yaklasik olarak bes aydir cikiyordum, zaten cikmadan once de uzun zamandir birbirimizi taniyorduk. Farkli sehirlerde universite okudugumuz icin de genel olarak mesajlasirdik.
Normal ilerleyen guzel bir iliskimiz oldugunu dusunmustum, yanilmisim. Son zamanlarda mesajlarima bakmamaya baslamisti, biraz garipsemistim cunku oyun oynarken bile mesajlarima cevap veren birisiydi. Ama sonra "cok fazla konusuyorum, cok uzun mesajlar yaziyorum. Belki de isi oldugu icin ve kisa cevaplar yazip beni kirmamak icin isi bittiginde yaziyor bana" diye dusunmustum. Cunku beni cok severdi, beni uzmek istemezdi.
Ama hayir, hic de oyle degilmis. Universite okudugu sehirden bir kizla tanismis ve biz hala cikarken o kizla sevgili olmus. Diyorum ya zaten yaklasik bes aydir cikiyorduk, kizla da sanirim bir aydir sevgiliymis. Bunu ogrendigim gun dogum gunumdu. Normal bir sekilde dogum gunumu kutlamisti, birkac isi oldugunu ama en kisa surede yanima gelecegini soylemisti. Cok sevinmistim fakat cok degil birkac saat sonra elime onun ve o kizin gizlice beraber cekilmis fotografi geldi. Butun gunum mahvoldu demek isterdim ama sanirim butun hayatim mahvoldu?
Cok guzel biri degilim, cok konusurum ama bu gercekten bir insani aldatmak icin sebep mi? Olayin uzerinden belki iki ay belki dort ay gecmis olabilir, tam olarak hatirlayamiyorum cunku butun zaman algimi kaybettim. Hala dusunmeden duramiyorum, hala ruyalarima giriyor ne yapacagimi bilemiyorum. Gencligimin en iyi yillari olmasi gereken zamanlarda benim icin kotu bir darbe oldu. Gercekten, unutmak icin ne yapmaliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer