Hoşlandığınız aynı zamanda zengin olan bir erkekle sevgili oldunuz sizi evlenme vaadi ile kandırıp sizinle en özel (anlarsınız ne olduğunu yatak) şeyleri de yaşayıp sizi terketse napardınız?
Bu başınıza geldi mi hiç?
Bu başınıza geldi mi hiç?
bilmem bi empati yapayım. bi kere kandırılma kelimesine takıldım. yetişkin biri kandırılamaz kandırılırsa sucu kendinde aramalı bence. ben olsam herifcioglu beni kandırdı ah canım kafam der kendime kızardım. neticede insan kanarsa misal pazarlamacılar pek kalmadı ama sürekli senetle tencere seti alır. ne bilim araba alır 2. el. inanırsa herseye bozugunu kakalarlar. yani insan kendini korumazsa karsı taraf kullanır yani. ben adamla yataga girsem hani kız olarak düşünüyorum zaten bu iş bi yerde biticektir bilerek girerdim. ve kendi avantamı alma derdin de olurdum. kimisi icin bu paradır. kimi icin söhret. yani orada bi alısveriş olcak. boylece yarın terk edilirsem de elimde bişey olurdu
felsefi saçmalıklar
ne olursa olsun insanlar bazen yalanlara ya da manipülasyonlara kanabiliyorlar. Biri kandırılıyorsa bu her zaman onun hatası değil
@feliicienne yani kandıranı cekelim ona hesap mı soralım. önerin bu mu. dicektir ki ben şöyle dedim ama o o zamandı. o anki duygularım öyleydi. ben yüzde yüz garanti vermedim ki. ben denedim sansımı sekse davet ettim kız razıymıs eee ne yapim yani. koskoca kız yani hayır diyeydi bunun gibi şeyler dicektir. hayat gaddar biraz fellicienne hanım
Hayat acımasız olabilir ama bu insanların bizi incitmelerinin yanlarına kar kalmasına izin vermemiz gerektiği anlamına gelmez
Cevap
6Cevap
Genelde olan öyle oluyor zengin ya da yakışıklı herkesin başından geçiyor bu neredeyse
Bu ı bir arkadaşım yaşadı çocuğu bulup ağzı burnunu kıracaktım da yapmadım böyle bir şey insanlık dışı yarın bir gün onunla başına gelecek haberi yok
Zenginliğe bu kadar yaklaşmış olmakla kendimi avuturdum.
Pic gibi kalır ortada
Erkekle birlikte olmam
sen ne yapardin abisi
bedelini ödetirdim
Nasıl
Dövdürürüm
İyi fikir aslında 😅
En azından o şekilde bedelini ödetir içim biraz da olsa soğurdu.
İyice döverim ve rezil ederdim
Bir anlamı yok ki srfsz birisi çıktı zaten. Rezil olmaz ki o
Ben hıncımı alayım yeter
Başını duvarlara vurmaz mıydın? Bakire değilsin artık sonuçta? Gerçi bazı insanlar bekareti önemsemiyor ama benim için önemliydi
Ben niye kendimi yıpratayim o aptal için. Bakirelik o kadar önemli değil hem
Böyle bişey mi yasadin
Bakireliğe önem vermiyor mu erkekler? Yarın öbür gün evlenirsem karşımdaki kişi sırf bundan dolayı beni istemezse çok uzulecegim
Bu bakireliği önemseyen erkeklerin hepsi cahil pislik. Kendileri tüm kadınlarla birlikte olur sonra evleneceği kadını bakire ister. Sen eğer karşına böyle biri çıkarsa tekmeyi bas
Ama bazıları gerçekten de bakir olabiliyor, bakir olduğu için bakire isteyenler de olabiliyor ve bakir olan erkekler de çok sadık oluyorlar eşlerine.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?