Güneş lekeler, doğum lekeleri, ağda da oluşan koltuk altı ve genital bölge kararmaları, koyu renkli çiller ve yaşlılık belirtileri olan siyah lekeler... içlerinden birisi sizi mutlaka ilgilendiriyordur.
Araştırdım ve Achromin adlı kreme rastladım. Achromin kullananların hepsi istisnasız memnun kalmışlar ve ürün ciddi anlamda ucuz.15 tl ile 50 tl arasında değişen fiyatlarla.
Şimdi beni düşündüren şu: Achromin kullanıcılarının bi çoğu bu ürünü gittigidiyor ve hepsiburada gibi güvenli sitelerden aldıklarını söylüyorlar ama sitelerde aratıyorum ve sonuç bulunamıyor. Bir kaç sitede de bu ürünle ilgili bilgi kaldırılmış artık ulaşılamıyor. bir blogta da ürünün artık satılmadığını duydum. Zararları var mı diye araştırdım tek bir zarar yada şikayeti olan tek bir kişi çıkmadı. Ürün esasen Bulgaristan'dan getiriliyor.
Achromin leke kremi kullananlar, duyan, gören, ürünü kullanan, nereden alınacağını bilen var mı?
Farklı ambalajlarda rastladım. Hangisinin orijinal olduğunu nasıl anlayabilirim ki biraz şüpheli değil mi sizce de?achromin kullananların yorumları
Selam :) Güneşin zararlı ışınlarından kaynaklı oluşan cilt lekeleri herkesin çözüm bulmak için uğraştığı bir problem. Bu yüzden renk açıcı krem kullananlar son dönemlerde oldukça fazla. Renk açıcı kremler arasında en bilinenlerinden bir taneside Achromin leke kremi. Achromin kullananların yorumları beni çok etkilemişti. Bu yüzden bir şans verdim ve satın aldım. Krem hakkında bildiklerimi sizlerle paylaşayım.
Achromın leke kremi kullananlar arasında en yakın arkadaşım da var. Bu kremi ondan görüp almaya karar vermiştim. O çok memnundu, ben de aynı şekilde memnun kaldım. Achromın leke kremi yüzde veya vücudun diğer bölgelerinde oluşan lekeleri yok etmede oldukça başarılı bir krem. Achromın leke kremi faydaları neler?
Güneş lekeleri, sivilce lekeleri, yanlış ürün kullanımından kaynaklı lekeleri geçirmekte oldukça başarılı bir ürün.
Aynı zamanda cildin rengini açıyor ve cilt tonunu eşitliyor.
Ayrıca hücre yenileme özelliği olan bir krem. Lekeleri yok etmekte kalmıyor, yeni lekelerin oluşmasının da önüne geçiyor.
Yüzdeki çillerden şikayetçi olanlarında severek kullanacağı bir krem olacaktır çünkü çiller de bile etki ediyor.
Vücudun çeşitli bölgelerinde oluşan kararmaları kısa sürede yok ediyor.
Achromın leke kremi hangi bölgelerde ve nasıl kullanılır?
Achromin kullananların yorumları
Achromin leke kremi vücudunuzda güneş, sivilce veya başka sebeplerden kaynaklı oluşan leke ve kararmalar olan tüm bölgelerde kullanılabilir.
Yüz ve boyun
Kollar, koltuk altı ve bacaklar
Sırt, göğüs ve karın bölgesi
Genital bölge ve kalça
En çok sorulan sorulardan bir tanesi Achromin krem vajina bölgesinde kullanılabilir mi? Bu sorunun cevabı evet. Achromin krem vajina ya da genital bölge olarak tabir edeceğimiz bölgede kullanılabilir. Achromin leke kremi sabah ve akşam olacak şekilde günde 2 defa kullanılır. Kullanacağını bölgenin temiz ve kuru olması çok önemli. Kremi eğer yüzünde kullanacaksanız, yüzünüzü temizleme jeli ile yıkadıktan sonra kullanmalısınız. Ve Achromin leke kreminin bilindik herhangi bir yan etkisi yoktur.
Achromin leke giderci kremin fiyatı nedir?
renk açıcı krem kullananlar
Achromin leke kremi kullananlar fiyatından da çok memnunlar. Çünkü hem lekeleri gideren hem de uygun fiyatlı bir ürün. Bu kremi online olarak internet sitelerinden 20-40 tl arası değişen fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bazen stoklarda olmasa da, kısa süre içinde stoklar tekrar dolmaktadır. Bu yüzden bu siteleri sık sık kontrol etmenizi tavsiye ederim.
achromin piyasadan toplatılmış yasaklı madde varmış, onun yerine achroactive max var,doğal içerikli falan, türkiyede yasal satılıyor.. türkiye distribütörü var, kendi sitesinden almanı öneririm.. rosaimpexturkey.com
arkadaşlar ben bu kremi bulgar pazarından aldım ve fiyatı 5tl. inanılmaz derecede etkilerini gördüm. tek bir kelimeyle özetleyecek olursam mükemmel bir krem. bütün çevrem artık achromin kullanıyor..
Bukadar kuşkucu olmak bana kalırsa yersiz al ve dene uygun fiyatlı bir ürün atla deve değil ayrıca neredeyse tüm avrupada yaygın bir ürün. türkiyede pek yaygın değil bilen kullanıyo temini biraz zordu artık onada çözüm getirmişler fakat fiyatlar yüksek. ürünün olanı da plastik tüp te olanı teneke de olanı değil. niyetine giren olursa temin için yardımcı olurum
O olumlu yorumlar sakın reklam amaçlı uydurma yorumlar olmasın. Madem ki bu kadar iyi bir üründü de neden ortalıkta yok. Hemen güvenmeyin böyle şeylere, Allah korusun düzelteyim derken bozarsın cildini.
O "Mükemmel" diye yorum yapanlara ulaşmaya çalış aynı sitelerden ve nereden temin ettiklerini de öğren. Eminim spamdır onlar ve ulaşamazsın.
Sağlık bakanlığı onayı ile satılmaktadır diyor. Sağlık bakanlığının ilgili sitesinde tarattım ama bu ilaca rastlamadım. Bildiğim bir normal ilacı tarattığımda ise bir bilgiye ulaşabildim. link
Ruhsatında problem olduğunu düşünüyorum. Bu mucizevi ilacın çok daha yaygın olması gerekirdi bence. Şüpheli.
valla ben satis yapan bi site bulamadim yapilan yorumlarda sahte geldi cünkü hepsi kariyer sahibi olarak tanitmis kendini eczaci falan olarak bile var.ve yorumlarda tek bir yazim ve imla hatasi yok.sahte olabilecegini düsündüm.her sitedede ayni kadinin adiyla cikiyor.satici hep sabit.benimkinden farkli bi sonuc cikarirsan ve satis yapan adam akilli güvenilir bi site bulursan banada söyle lütfen
Botanik ecza sitesinden aldim ben bir kutu cok memnunun benimde kol altim biraz kararmisti ve etkisini gordum gunes yanigina da iyi geliyo cilt rengini aciyo zaten cok pahali bise degil denemeye deger 25 lira ben tavsiye ediyorum kullanmalisin bnce
En İyi Cevaplar