Aşk İlişkileri Sevgilimden para isteyeceğim nasıl isteyebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 6 yıl birlikteyiz Ondan hiç para istemedim Ondan nasıl isteyebilirim Güncellemeler1 yıl Para ihtiyacım var Güncellemeler1 yıl Kabul etmezse ne yapabilirim Sevgilimden para isteyeceğim nasıl isteyebilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. 6 yıldır birliktesiniz ve seninle ciddi bir adım atmamış , şimdi ondan para istersen ona daha da çok mahkum olmayacak mısın 0 0 Yorumla
AnonimBirKullanıcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 6 Yıl çok uzun bir süre, yine de para isteme konusunda birinci önceliğin o olmasın ama çok lazım istemekten kesinlikle çekinme 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Paraya ihtiyacın olduğundan bahset ve borç para iste geri ödeyeceğini söyle 0 0 Yorumla
Levent33_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gerçekten veriyorsa seni seviyor güveniyor demektir. yoksa kolay kolay bir erkek para vermez kıza 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Pişt senelerdir etinden sütünden faydalanıyorsun senin yanında geziyorum artık bedelini ödeme vakti geldi bana para ver diyebilirsin 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Etimden sütümden
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Direk söyle bişey olmaz 0 1 Yorumla Doprakkk 1 yıl Kaç paraya ihtiyacın var nerelisin Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Söyle direkt 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Para istiyorum mi diyeyim yoksa paraya ihtiyacım var Yorumla Engin28 1 yıl İhtiyaçlarını söyle Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir şekilde şöyleyim Yorumla Engin28 1 yıl Ped alamıyorum de Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Borç iste 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Borc istemem Yorumla ThisisBad 1 yıl Borç iste sonra vermezsin Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Isteyemezsin 0 0 Yorumla
Karizma051907 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 90% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İsteme 0 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı. Direkt söyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Cinsellik yasadinmi onunla 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama ilişkiye girmedik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte istede bu kadar yıl sevgili olanlar evlenme şansı yok haberin olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bari son kaleyi verme kendini birine evlenme şansın olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
6 yıldır birliktesiniz ve seninle ciddi bir adım atmamış , şimdi ondan para istersen ona daha da çok mahkum olmayacak mısın
6 Yıl çok uzun bir süre, yine de para isteme konusunda birinci önceliğin o olmasın ama çok lazım istemekten kesinlikle çekinme
Paraya ihtiyacın olduğundan bahset ve borç para iste geri ödeyeceğini söyle
Gerçekten veriyorsa seni seviyor güveniyor demektir. yoksa kolay kolay bir erkek para vermez kıza
Pişt senelerdir etinden sütünden faydalanıyorsun senin yanında geziyorum artık bedelini ödeme vakti geldi bana para ver diyebilirsin
Etimden sütümden
Direk söyle bişey olmaz
Kaç paraya ihtiyacın var nerelisin
Söyle direkt
Para istiyorum mi diyeyim yoksa paraya ihtiyacım var
İhtiyaçlarını söyle
Nasıl bir şekilde şöyleyim
Ped alamıyorum de
Borç iste
Borc istemem
Borç iste sonra vermezsin
Isteyemezsin