Flört ya da sevgili. Bu zamana kadar tanıştığın karşı cinste ya da çevrende ilişkisi olanlarda dikkatini çeken "Görgüsüz" diye adlandırdığın en belirgin davranışlar neler?

Flört ya da sevgili. Bu zamana kadar tanıştığın karşı cinste ya da çevrende ilişkisi olanlarda dikkatini çeken "Görgüsüz" diye adlandırdığın en belirgin davranışlar neler?

Erkekte para muhabbeti kadında eş övme muhabbeti hakikaten çekilmiyor. Birde sürekli sevgilisiyle şöyle şöyle fotoğraflar atanlar var 😂🤣

Cringe 🤢

Ya birde eşiyle dondurma yiyenler var hani paylaşıyorlar. Ya onlara niyese acıyorum ya 🤔 yani enişte hiç mi ilgi göstermiyorda bir akşam hani ilgi göstermiş öyle bir şey atmışlar onu hala anlamadım
Zor doğru🤣🤣
İşte öyle düşündürüyoruz🤣
Ahahah yok ya 🤣🤣
Teşekkürlerr🎈🎈
Benim en sevmediğim şeylerin başında sahip olduğu şeylerin şovunu yapması. Misal kendine yeni makine aldı. Bunu direkt olarak ya da dolaylı yoldan insanların gözüne sokması. Sosyal medya aracılığı ile yediğinin içtiğinin paylaşımını yapması. Yani bunun gibi bir sürü madde sayabilirim.
İlişkilerde sadece kadınların yaptığı "kocam bana bunu aldı, sevgilim bana şunu aldı" o kadar itici ve çirkin, görgüsüzce bir hareket ki ama onlar farkında değil sanırım 😅
Kocamda kocamcılar onlar 🤣
https://youtu.be/SSACHhKKIlk?si=9k49Jn1Xq68usMnM
Ricalar☺️
Arkadaş ortamında sürekli romantiklik yapmaya calısan sarılıp öpmek isteyen. O arkadaşlar ile samimi olsak da doğru bulmuyorum. İnsan içindeyiz acaba azıcık ağır mı olsan 🥹😄
Onlar sahteki hep.😄😄
İçten içe sahte olduklarını bildiğinden kanıtlama ihtiyacı hissediyorlar.🤣
Öyle bir ortamda iken bir soru gelmişti bu insana "1 2 sene beklemek zorunda kalırsan naparsın"
Cevap tahmin etmesi zor değil "BEN O KADAR ZAMAN BEKLEYEMEM"
Evet canım o kadar seviyorsun ki sevmekten bekleyemezsin evet 😏😄
Bak lafta bile belli etmiş fillen neler olurdu neler😄😄🤣🤣
Oldu bile. Ne sen sor ne ben söyleyeyim
hayattan soğursun🥹😂😂
Eic için teşekkür ediyorum 🥰
Rica ederimmm🦋🌸🌼
Cevap
13Cevap
Genelde sevgilisi olduğunu her yerde paylaşırlar görgüsüz gibi. veya işte eşim var diye her yerde bunun reklamını yaparlar.. ya da aldığı hediyeleri gösterirler.. :D ben bunu çok cringe ve ergence buluyorum tamam sevgilin olmuş olabilir ama her aldığını içtiğini da paylaşmasın hayatında.. ya da göstermezsin
Evet çok cringe😂
Hiç öyle bir şey yaşamadım, sürekli para muhabbeti yapan biriyle 1 dk durmam
Aynen öyle🌸
Bir erkek olarak söylüyorum bu yanlış bir düşün çe ilişki konusnda erkegin de kadının da bir bilmemesi daha kendini karşı tarafa her zaman saklaması gerkir ta ki mutlu bir yuva kurulana kadar ondan sonra tacrube edinilirse daha iyi
Bir görüş yok ama sorumda:)
Sıkıntı yok🤣
Irrite ve rahatsız edici durum var tabi öyleleri dağ ayıları gibi, hemcinslerimde de var, öyleleri ile muhatap olmam, hiç sevmem, sürekli eşya para sohbeti yapanları, hele koca parası ile övünenler ayrı bir gıcıkk😂
Sürekli para muhabbeti yapan erkek zaten🤮🤮
Bir kız arkadaşım vardı. Üniversitede iken. Babası ile abisi İngiltere'deydi. Annesi ile o Türkiye'de yaşıyorlardı. Evde bir şey bozulsa hemen yenisini alırım veya araba ile gelip seni alayım gezelim derdi. 😂
🤣🤣
@fesfs ama kız iyiydi ama öyle bir özelliği vardı işte 😂
Ay ben sabahları caramel macchiato, akşam da frappucino içmeden kendime gelemiyorum aşşkoğğğ😂😂
Bilezikleri kolum taşımıyor ahh🤣🤣🤣🤣
Hem şenlik hem evlerden ırak ayy ayy🤣🤣
Hiç öyle bir şey yaşamadım fakat bu tür şeyler olursa ben soğurum
Malıyla göz boyamaya çalışan, ilişki geçmişi kalabalık diye övünen
Evet çok itici😌
Maddiyatını utandırıcı bir boyutta kanıtlamaya, göstermeye çalışan hareketleri. Benim en kötü denk geldiğim görgüsüzlük buydu. Bunu gördüğüm an bakışım surat ifademle birlikte değişir, anında uzaklaşırım oradan.
Profiline her türlü tarihi atanlar ve hayatındaki insanın baş harfini yazanlar öyle geliyor. Şimdi kınıyorum diye umarım başıma gelmez. Zaten birlikte fotoğrafım olur ileride eşimle de gerisi abartılı.
Sürekli para muhabbeti yapan tipler, her fırsatta şöyle param var böyle param var diyen b*rzolardan nefret ederim ne hikmetse de hep öyleleri denk geliyor aq sanki para bi tek onlarda var
Ahahaha evet inatla da bunlar denk geliyor🤣🤣
Sürekli maddiyat konuşması , ve mal varlığından bahsetmesi ,
Her şeyi dış görünüş ve giyim tarzı olarak gören aptllar birde parasıyla malı ile hava atan aptallar
Benim adıma karar almaya konuşmaya kalkarsa hichoslanmam :)
Para muhabbeti yapan herkes, bu kişiler insanı değil, insanın parasını seviyor :d
Kesinlikleee👍🏻👍🏻
👍👍
Sürekli para konuşan biri kadını bayar ya. kadında ise ailesinden hiç ilgi, sevgi görmemiş sürekli erkeklerden görmüş olup dkk başı o bana aşık o bana şunu yapıyor vs konuşması da erkeği bayar diye düşünüyorum
Sahip olduğu şeylerle hava atması, beni küçümsemesi kendini övmesi
Hedefi olmayıp sadece para harcamak için yaşayan ve erkek şöyle zengin böyle zengin olacak kadın çalismayacak fayydasız insanlara görgüsüz derim.
Ortak sosyal medya hesapları ve tarihler
Ya o modaydı aslında facebook zamanlarından alışkanlıktır belki iyi düşünelim🤣🤣
Bir de çiftlerin birbirini tamamlayan kombinli kıyafetler çok görgüsüzce. 😂
Onu bende öyle buluyorum. Anne kız olanlarda şirin ya aynı kombin. Bir de aynı renk giyinmeye çalısanlar var🤣🤣
Nefret ederim onlardan aç gözlüler doymuyorlar 😂
Bir de herkesi parayla satın alacaklarını düşünüyorlar itici🤣
😂😂🤣🤣
sürrekli paradan bahsedilmesi
Malından, mülkünden bahsetmesi.
Öyle bir durum yaşamadım çok şükür ya 😂
Gereksiz bir özgüvenle ayı gibi bağırmaları
Şu an olmadı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?