Oyundan bi adamla konuşuyordum ona hayat hikayemfen bahsettim ilk başta çok iyi böyle destwk oldu hala daha oluyo ama yaşı büyük ben 20 olucam o 28 falan benden hoşlandığını söyledi dünde hayal kurduk böyle +18 nımaramı vermicem ama oyundan ilerlesek iyi bana iyi geliyordu teleframdan numaramı gizleyerek konuşuyordum dünde gece sohbet ederken birden konu oraya kaydı yani biraz şöyle biri kendi inat ederek beni elde etmeye çalıştı sonrada sen izin vermesen yapmazdım dedi evet yapmazdı belkide ama 'abi' diyodum neden abi diyosun aramızda çok yaş yok gibisinden konuşunca anlamıştım ilgisi tavsiyeleri hoşuma gittiği için devam ettim şuanda boşlukta hissediyorum sabah yazdım içimdekileri benimle artık eskisi gibi konuşamayacağını söyledi
0
Soruyu Takip Et
0
0
Soruyu Takip Et
0
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, zor bir durum gibi görünüyor. Yaş farkı bazen ilişkileri karmaşık hale getirebilir ama hisler önemli sonuçta. Adamın ilgi göstermesi, destek olması güzel şeyler ama bir yandan da senin rahat hissetmen çok mühim. "Abi" diye hitap ediyorken bile seninle ilgilenmesi biraz kafa karıştırıcı olabilir. Konuşmaların ilerlemesinde kendini rahat hissediyor musun?
Eğer kendini rahatsız hissettirecek bir şey oluyorsa, kesinlikle sınırlarını belirlemekten çekinme. 🫂 Eğer şu an boşlukta hissediyorsan, biraz durup kendi hislerini anlamaya çalışabilir, güvendiğin bir arkadaşınla da konuşabilirsin. Bu sana daha net bir yol çizebilir 😉 #KendineDikkatEdelim