Erkek Aşk Şüphe?

Ben 25 yaşındayım çalıştığım iş yerin de çocuk da 22 kız kardeşim 16 yaşın da ben onu kardeşim olarak görüyorum yani o benim kardeşim dedi açıklama yapmaya çalıştı açıklama yaptı bana.. ben de ben sana bir şey demedim zaten dedim kardeşim namaza başladı dedim ona daha yeni başladı sonra hastalandığını söyledim o çok ilgileniyor sanki onunla hediyeler falan alıyor ondan büyük insanların kardeşimde gözü var veya kullanmak istiyorlar onu bilemiyorum şimdi adını vermeyeyim kardeşimin "örnek. Melek diyelim şimdi melek de güzel kız güzellik başa bela falan dedi annen de bu kadar güzel doğurmasaydı onu dedi gülerek şaka yaparak ben pek bir şey demedim benim o erkek ile aram iyi konuşuyorum gülüyorum falan ama bilmiyorum ne düşüneceğimi ben yanlış mı anlıyorum haklımıyım haksızmıyım bu konu da bilmiyorum... Ben biraz beğeniyorum bu oğlanı aşık değilim hoşlanıyormuyum bilmiyorum belki hoşlandım hoşlanıyorum belki de öyle değil ama beğeniyorum onu.. onun sevdiği var kalbin de biri sevdiği kız onun akrabası arkadaş dediği adamla evlenmiş ben onu bekliyorum dedi kızın çocukları da var aynı yaştalarmış çocuğu da olsa kabul ederim onu diyor seviyor yani kız da onu seviyormuş onun arkadaşı ile evlenmeden önce o kızı almak kaçırmak için her türlü şeyi yapmış denemiş her yolu ama olmamış kız da olmuyor işte demiş bırak da evleneyim demiş oda arkadaşını bıçaklamış bir şey olmamış ama.. ama kız çok içten ağladı dedi evleneceği adam için ben kendimi kötü hissettim dedi ama gene de onu bekliyormuş bu çocuğa açılan kızlar olmuş ondan hoşlananlar olmuş ama o reddetmiş öyle dedi öyle diyor ben de hoşlandığım biri olduğu zaman açıklamam içime atarım içim de yaşarım sevgimi söylemem kolay kolay şu an onu beğeniyorum ama hoşlanırsam ondan ona diyemem o fark eder mi bilmiyorum ondan uzak durmaya çalışıyorum yakınıma gelince geri çekiliyorum uzaklaşıyorum oda korkma elektrik yok ben de elektrik çarpmam bak falan diyor şaka yapıyor espiri falan ben de gülüyorum ama gene uzak durmaya çalışıyorum
Erkek Aşk Şüphe?