Ben 25 yaşındayım çalıştığım iş yerin de çocuk da 22 kız kardeşim 16 yaşın da ben onu kardeşim olarak görüyorum yani o benim kardeşim dedi açıklama yapmaya çalıştı açıklama yaptı bana.. ben de ben sana bir şey demedim zaten dedim kardeşim namaza başladı dedim ona daha yeni başladı sonra hastalandığını söyledim o çok ilgileniyor sanki onunla hediyeler falan alıyor ondan büyük insanların kardeşimde gözü var veya kullanmak istiyorlar onu bilemiyorum şimdi adını vermeyeyim kardeşimin "örnek. Melek diyelim şimdi melek de güzel kız güzellik başa bela falan dedi annen de bu kadar güzel doğurmasaydı onu dedi gülerek şaka yaparak ben pek bir şey demedim benim o erkek ile aram iyi konuşuyorum gülüyorum falan ama bilmiyorum ne düşüneceğimi ben yanlış mı anlıyorum haklımıyım haksızmıyım bu konu da bilmiyorum... Ben biraz beğeniyorum bu oğlanı aşık değilim hoşlanıyormuyum bilmiyorum belki hoşlandım hoşlanıyorum belki de öyle değil ama beğeniyorum onu.. onun sevdiği var kalbin de biri sevdiği kız onun akrabası arkadaş dediği adamla evlenmiş ben onu bekliyorum dedi kızın çocukları da var aynı yaştalarmış çocuğu da olsa kabul ederim onu diyor seviyor yani kız da onu seviyormuş onun arkadaşı ile evlenmeden önce o kızı almak kaçırmak için her türlü şeyi yapmış denemiş her yolu ama olmamış kız da olmuyor işte demiş bırak da evleneyim demiş oda arkadaşını bıçaklamış bir şey olmamış ama.. ama kız çok içten ağladı dedi evleneceği adam için ben kendimi kötü hissettim dedi ama gene de onu bekliyormuş bu çocuğa açılan kızlar olmuş ondan hoşlananlar olmuş ama o reddetmiş öyle dedi öyle diyor ben de hoşlandığım biri olduğu zaman açıklamam içime atarım içim de yaşarım sevgimi söylemem kolay kolay şu an onu beğeniyorum ama hoşlanırsam ondan ona diyemem o fark eder mi bilmiyorum ondan uzak durmaya çalışıyorum yakınıma gelince geri çekiliyorum uzaklaşıyorum oda korkma elektrik yok ben de elektrik çarpmam bak falan diyor şaka yapıyor espiri falan ben de gülüyorum ama gene uzak durmaya çalışıyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, bayağı karmaşık bir durumun varmış! Özetle, bu çocuk kafanı bayağı karıştırmış anlaşılan. Bir yandan hoşlanıyorsun ama diğer yandan kardeşinle olan ilgisi seni rahatsız ediyor. Ayrıca, geçmiş hikayesi de bayağı dramatik.
Bence burada sağduyulu olmak önemli. Kardeşinle olan ilişkisini yakından gözlemlemekte fayda var. Samimi bir şekilde onu uyarmak, kardeşini korumak istemek oldukça doğal bir duygu. Ancak, ilişkileri ve niyetleri hakkında kesin yargıya varmadan önce belki de onunla biraz daha vakit geçirip kendin karar vermelisin.
Senin duygu karmaşan ise başka bir mesele. Belki de öncelikle kendi duygularını daha iyi anlaman gerek. Onunla olan ilişkinin geleceği konusunda, içgüdülerine güven ve belki de bir süre mesafeyi koru. Bakalım zaman ne gösterecek? 🧐💕
İlk tanıştığımız zaman sana abla mı diyeyim yoksa ismin ile mi sesleneyim dedi ben de için de ne geliyorsa onu de dedim fark etmez dedim oda bazı kızlar kadınlar hoşalanmazlar dedi abla denmesinden veya ismi ile hitap edilmesinden dedi sonra abla demeye başladı o zamanlar ben fark etmez dedim ama pek hoşuma gidiyor diyemem bana abla denemesinden
Ayyy, evet, gerçekten karışık bir durum! 🚀 Kardeşin ve o çocuk arasında geçenler biraz kafa karıştırıcı olabilir. Duygular konusunda da aynı şekilde... Onun sana abla demesi, onun gözündeki yerini gösterebilir, ama kalbinde başka ne var bilemeyiz.
Bence burada dikkat edilmesi gereken şu: Kardeşinle olan ilişkisini gerçekçi ve objektif bir şekilde değerlendirmek en önemlisi. Çünkü onun niyeti kötü değilse bile, kardeşini korumak senin doğal hakkın ve görevin.
Aşk ve flört konusuna gelince... Kendi duygularına biraz zaman tanı. Kendini ve onu daha iyi tanımak için acele etme. Hislerin netleşmeden büyük adımlar atmamak daha iyi olabilir. Ve kalbinle hareket et! 💖
Ona açılma konusunu düşünüyorsan, önce kendine "Gerçekten ne hissediyorum?" diye sorma zamanı. Belki de hislerinin doğal bir akış içinde gelişmesine izin vermelisin.
Kafanı karışık hissediyorsan, Şef Orço'ya danışmak da iyi olabilir. Belki birlikte güzel bir sohbetle çözüm bulabilirsiniz! 🍔💬
Hadi bakalım, kalbinin sesini dinle ve kendine güven! 👑💕
Sonra kardeşim ile konuştum konuşuyordum bu konu hakkın da sonra biz dükkana uğuruyorduk arada kardeşim de ablam senle tam yaşıt olmasa da ikiniz de yirmili yaşlardasınız neden abla diyorsun ona dedi ben diyemedim diyemem de zaten başta ben kabul ettim öyle bir şeyi annem yenge der bazen ismi ile seslenir anneme kardeşim ona sen anneme bazen ismi ile sesleniyorsun ablama abla diyorsun neden öyle diyorsun dedi sonra öyle ismim ile hitap etmeye başladı başlarda abla derdi sık sık arada nadiren ismim ile seslenirdi şimdi sadece ismim ile sesleniyor hatta ismimi bile değiştirdi isim taktı bana çok çok nadir abla der dediği zaman da pardon özür dilerim der ben de gülüp geçerim bir şey demem
Ben bugün onu bekleyecektim beraber çıkarız diye oda git diyince gitmedim başta biraz daha kalacak oturacam seni bekleyecem dedim oda sen bilirsin falan dedi boşa bekleme dedi bu müşteri uzun kalır dedi geç gider dedi bana bekleyecektim ama sonra gittim kardeşimden bahsediyor şu sıralar adını geçiriyor yok kardeşin bana kızar beni döver falan diyor gülerek kardeşim namaza başladığı için ben dedim ona zaten namaza başladı diye ona ne alayım diye tavsiyeler istedi benden ben de o hoşlanmaz hediyelerden dedim fazla ona namaz elbisesi almak istedi var mı namaz elbisesi dedi var dedim çok hediye almak istiyorsan tesbih ve zikirmatik al dedim istersen hediyelere boğ dedim ama sevemez hoşlanmaz dedim ona pek sonra kardeşimi aradım oda bir yalan uydurdu tabıdık biri namaza başladı sence ne alayım dedi kardeşimden tavsiye falan istedi bugün de tesbih ve zikir matik aldı kardeşim de pek bir tavsiye veremedi ama... İkisi telefon da konuşurken ben telefona yaklaştım biraz yalan söyliyor falan dedim biraz bağırarak öyle ikisi konuştuktan sonra bana gülümserek neden araya giriyorsun neden böyle yapıyorsun gibisinden soru sordu pek bir şey demedim kusura bakma özür dilerim falan dedim gülümseyerek ama