Sevgiliniz bir sebep yokken soğuk davranıyorsa ne yaparsınız?

Yani daha 2 gün önce evlerine gittim ailesi ile tanıştım 1 ay sonra aileler tanışcak. Ufak tefek tartışmalar kavgalar ettik daha önce ama şimdi hiç bir şey yokken fazla mesaj atmamaya başladı. İşte iken tek tük yazıyor anlayış gösteriyorum sonuçta çalışıyor. Ama eve geldiğinde 2 3 mesaj attıktan sonra direk uyuyor. bazen uyuyorum diyip gece 3 4 kadar ayakta durduğunu söylüyor. Ben onun ile konuşmak için her yolu deniyorum. 2.30 saatlik yola gidiyorum haftada 2 3 kere gidiş geliş 5 saat o yorulmasın diye ortada bile buluşmuyoruz. Mesela sabah 8 de kalkması gerekiyor 20 dk bi otobüse binicek görüşmek için ama o kalkamadıgı için ben tam 25 marmaray durağı 3 metro durağı ve tam 13 tane otobüs durağı geçiyorum. İstanbul'da yaşıyoruz. O istanbulun en uzağında. Ama yinede beni bekletiyor. onun mutlu olacağı ne varsa yapmaya çalışıyorum. Normal olarak yan yanayken çok iyi anlaşıyoruz ama o eve geldiğinde sesli ve görüntülü dahi hiç bir şekilde konuşmuyor 2 ay oldu tanışalı 1 defa evde konuşmadık. Sadece mesaj. ailesi ile tanıştığım da altın konusu açıldı annesi 5 bilezik bide süt hakkı 1 bilezik isterim dedi. kız süt hakkını ben veririm dedi. ama senden 100 gr bilezik istiyorum daha hiç bir şey istemiyorum diyor 250 bin tl sadece altın tutuyor. düğün olmayacak. ben altin cok degil mi diyince biraz bozuldu. ama yapacam dedim. ama bunların yanı sıra ne zaman eve gelse 2 3 mesaj atıp muhabbeti bitiriyor hep ben konu açıyorum. Bazen konu açmıcağım bakalım o yazacak mı diyorum o bana kızıyor sen konuşmak istemiyorsun diye. sizce ben sevmesini mi bilmiyorum
Sevgiliniz bir sebep yokken soğuk davranıyorsa ne yaparsınız?