İki kişiye aşık mıyım?

Şimdi lütfen direkt yargılamadan okuyun. Ben birine çok aşığım öyle böyle değil4 yıldır aşığım aramızda cok iyi simdi ona olan sevgimi zaten bosverin ama adamı delicesine seviyorum cok acı cekmiyorum bastaki gibi ama hergün aklımda her seyde aklıma geliyor onu dusundukce sırıtıyorum butun yazdığım şiirler şarkılar her şey o adam icin ama sevgili değiliz yinede durumdan memnunum. Bir arkadaş vardı baya dindar islamcı biri bende öyleyim. İkimizde dindarız yani. Uzun zamandır arkadaşız ben buna sevdiğim adamı falan anlatıyorum ama tabii bilmiyorum onun beni sevdiğini, bir gün geçenlerde bu arkadaş itiraf etti dedi başkasını sevdiğini biliyorum ama içimde tutamayacağım bende kalacağına sende kalsın bu duygu diye itiraf etti hoşlandığını. Huyu güzel, karakteri güzel kalbi güzel tatlıda biri lafım yok (öteki adamda öyle ama şey acıdan baya farklılar benim sevdiğim maalesef öyle pek dindar biri değil ama müslüman) ancak abim gibi yani abi diyorum canımin içi evet seviyordum ama romantik bisey hissetmiyordum. Onun beni sevdiğini söylediğinde başlarda onun icin üzüldüm baya, birde aşık olduğum adamı benden hoşlandığı halde ona sürekli anlattığım icin asırı kötü vicdan azabı cektim pismanlık duydum. Ama su sıralar kalbimdende aklımdanda emin değilim ben son zamanlarda bu arkadasım dediğimide daha fazla sevmeye bağlanmaya başladım sanki aklıma geldikce gülüyorum ya da konusurken falan soğuk hissedersem bi kötü oluyorum beni sevdiğini hissetmek bilmek istiyorum ama nedenini bilmiyorum öte yandan diğer adamı zaten cooook seviyorum ona olan sevgim aşırı büyük apayrı. Ama benden hoşlananlada arada romantik bi ilişki olsaydı acaba nası olurdu diye düşünüyorum istemsiz. Söyleyin ne yapacağım? Nasıl bir karar vermeliyim?

İki kişiye aşık mıyım?