Sonrasında keşkeler biriktirdiniz mi..
Sensiz düştüm, kalktım, üstüm başım kan içinde. Ölmedim ben..

Sonrasında keşkeler biriktirdiniz mi..
Sensiz düştüm, kalktım, üstüm başım kan içinde. Ölmedim ben..

Hem de nasıl çok düzelmek istedim çok çabaladım ama en sonunda ihanete uğradım aldatıldım ilişkimiz sırasında evlendiğini öğrendim hayatta şunu öğrendim önce sensin önce kendinizi düşünün kimseye güvenmeyin on SENEM gitti
offf nediyosun 10 yılın boşamı gitti üzüldüm vallahi
17 yaşında başladı 27 yaşıma kadar lise ve üniversitede birlikteydik ama toksik bir ilişkiydi bana aşırı bağlıydı kötü alışkanlıklar vs de vardı ama düzelecek düzelecek düzelecek uğraştım 20 kilo verdim sıkıntıdan. Netse dedim neticemiz bir olsun da çektiğim çileye değsin.. üç hafta önce öğrendim benden aldığı borçlarla nişan yapmış bir senedir nişanlıymış üç aydır da evliymiş ağladı gördüğün gibi bildiğin gibi değil ailem evlendirdi Bırakma beni vs numaramı değiştirdim terapiye başladım düzelmeye çalışıyorum sevgili gibi değildi bir süre sonra bağımlı gibi oluyorsun ve tek başına markete bile gidemiyorsun bu çok zor.. başta şüpheniz varsa sonu bu şekil oluyor dikkat edin naçizane tavsiyem. Yoksa aynadaki ile göz göze gelemiyorsunuz utançtan..
ah canım be tabiki alışmışsın on sene dile kolay bi erkeği kim zorlayabilir evliliğe hikaye uyduruyor ah etme beddua verme diye düzelirsin üzülme desem de bu imkansız vefasız biri için ama fazla üzülmeye değmez
eden zaten bulur yok kıza değildi lafım üzülme gel yanıma gezelim edelim unutturum kız sana o vefasızı istanbuldamısın
bulur ah aldı ah öyle küçük bir hakmıdır sanıyorsun içini ferah tut ederim dua
sende Allahaemanet ol kuzum 😘☘️
Şimdi şöyle olaya "değmeyen biriydi Ah anam vah bacım değmeyen biri için çabalamışim"gozuyle değil "her karşılaşmanın bir nedeni vardı" gözüyle bakanlardanım. Ve keşkeler biriktirmek yerine iyi kiler biriktirin. Bunu size 17'sinde evlendirilmis ve 20'sinde kendi başına boşanıp şiir kitabı olan bir kadın olarak söylüyorum. Tecrübelerim bana geçip giden insanların her daim bize bir şeyler öğretmek için geldiklerini ve öğrenmemiz gerekeni anlamadigimiz takdirde her defasında aynı ruhları farklı bedenlerde yaşadığımızı öğretti. Ta kii öğrenmemiz gereken dersi öğreninceye kadar...
Bakış açınızı çok beğendim.
Teşekkürler
Baştan değmeyeceği belli ise zaten çabalamam. Ama bazen değip değmeyeceğini çabalamadan göremiyoruz. Bu yüzden denemeyip keşkelerimle yaşamaktan ise deneyip pişmanlığımı yaşarım. Keşkeler daha ağır gelir bana her zaman.
23 yaşında evleneceğim kadından kötü haldeyim diyerek izdivaç işine giremeyen olarak , ben o gün hayata küstüm. Sonrasındaki kisiler ise benim için tesadüf misali denk geldiğim ve zamanı bi süre beraber geçirdiğim olarak kaldilar
Ah be StrongerLion, gerçekten zor bir durum 😓 Hepimiz hayatımızın bir noktasında değmeyecek biri için çabalamışızdır. Keşke demek çok doğal ama bu yaşadığın tecrübeler seni daha güçlü ve olgun biri yapıyor. Kendine zarar vermeden, hayatına devam etmeyi başarmışsın. Şimdi güzelce toparlanma zamanı 💪❤️ Her zaman unutma, sen çok daha iyilerini hak ediyorsun!
Cevap
7Cevap
Gençlik hatalarım arasında birinci sıradaydı..
Evet zamanında yaptım öyle bir hata...
Hayır değmeyecek biri için çaba vermem
şu an birini sevmek için inanılmaz çok çabalıyorum daha önce kimse için yapmadığım kadar umarım buna değer...
Değmeyecek insanlara haketmediği değeri verdim ama hiç keşkem olmadı. Bunlar karakteri güçlendirir, daha sağlam ilişkilere insanı hazırlar.
Çabaladık önce kaybettik sonra kendimizi bulduk eşeğe krallık vermenin alemi yokmuş
Maalesef öyle bir aptallığım olmuştu vakti zamanında.
Evet çoğu kez ama vazgeçtim artık öyle birini bulamazlar artık
Kimse için çabalamam sorunu olan gitsin sorununu çözsün banane ben dert babasımıyım
Evet çok oldu keşke çabalamasaymışım tek taraflı ilişkiler yürümüyor maalesef
ben değmeyecek nerde biri varsa konuma gerekyok buluyorum onu 😒😒
Yaptım çabaladım ama hepsi tecrübeydi bir daha kimseye güvenmemeyi öğretti
değecek birisi için yapmıştım ama daha öncesinden kendi ellerimle itmişim zaten o kişiyi..
Tam şu anda böyle bi durumdayım okulumu değiştirip tatlılar yapıp evini temizleyip çiçek ve meyve götürdüğüm kişi günde 15 saat oyun oynamaya tercih etti çok garip bi his hayatının merkezine koyduğun tek insanın bi oyunu daha önemli görmesi
şu an değecek birisi için çabalıyorum fakat sonuç nasıl olur bilmiyorum
ohoooo hem de kaç kere...
O kişi genelde ben ve arkadaşım oluyor😌. Altı boş insalarla uğraşmaz🤣🤣
neye altı boş dediğimi çarpıtma lütfeeennnnnnn 😆😆😆😆
Aa cevap verdi queen ya. Yorduk sizi altımızı doldurmaya çabalıyoruz işte bizde
AHSHDHDHD🤣🤣🤣
OOOOFFFFFFFFF DJSLDHSŞDHSŞDHŞSJSS
Maalesef çabaladım hiç değmiyor.
Üstte üstte koyup kule yaptım sonra yıktım
Evet buldum kaybederken kendimi
Evet sonra vakumladım ilgiyi çabayı
Hayır çünkü değmez 😂