Biri yüzünden flörtümle kavga ettim konuşmuyoruz. ne yapmam gerek?

Merhaba arkadaşlar. Kısaca durumu şöyle özetleyeyim 7 gün önce bir kızla tanıştım.
Hani bir tatil alanında tanışmıştık. İşte oynuyorduk baya, geziyorduk. Yani domino, şahmat falan oynuyorduk. İşte ne bileyim, saatlerce oturuyorduk, konuşuyorduk, beraber sallanıyorduk, valleybol oynuyorduk. İşte bana numarasını bile verdi. Sonra biz şehre geldik. Konuşmaya başladık. Her sabah ben yazıyorum, o yazıyor sonraki gün falan. Böyle bir döngümüz var. Her gün konuşuyoruz. Sonra dün konu Instagram'dan konu açıldı. Dedi ki ben erkekleri takip etmiyorum. Ben de takip atayım dedim. Ben de tamam dedim ama başka bir zaman kabul ederim dedi. Yani başka bir zaman dediği yani tanıdıktan sonra kabul ederim falan filan dedi. Bana dedi ki ben niye kabul etmiyorsun falan filan dedim. O da dedi ki benim Instagram'da iki tane erkek var. Sadece. Bir tanesi kuzenim dedi. Diğerini söylemedi. Ben de dedim ki o diğeri kim falan filan. Böyle bir yazmadım. Diğeri kim falan filan sordum. Sanane falan filan dedi. Ben de kuruldum işte. Ben de böyle bir sinirlendim. Benimle konuşuyor, Aynı zamanda başkasıyla konuşuyor. Yalan söylediğini biliyorum zaten. Arkadaşımda demedi. Bir şey demedi bana. Benim özel alanıma karışma falan filan dedi. Ben de böyle bir dondum. Kızın da benden hoşlandığını hissediyorum. Biliyorum zaten bunu. Öyle bir şey yapması bana bayağı saçma geldi. Sonunda kavga ettik işte. Ben de sevgilinse ben aranıza girmeyeyim. Yani hani şey yuva yıkmayayim falan filan böyle canım canım konuştum. Oda Sen yanlış anladın. Hadi sevgilim diyelim sanane falan filan böyle konuştuk. Sonra da işte kavga ettik. Bana yazma falan filan dedi. Engele falan da atmadı. Ben de atmadım. Şimdi ne yapayım bana yardımcı olun bir şeyler söyleyin. Nasıl bir yol izlemem gerek. Yanlış anlamış olabilirim. Doğruda söylüyor da olabilirim.
Ne yapmam lazım?
Biri yüzünden flörtümle kavga ettim konuşmuyoruz. ne yapmam gerek?