Yaşadığın ilişkilerinde daha çok sevilmeyi mi istersin yoksa anlaşılmayı mı…

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşadığın ilişkilerinde daha çok sevilmeyi mi istersin yoksa anlaşılmayı mı…

Sevilmeyi. Çünkü seviliyorsam zaten anlaştığım insanda o kişi olmuş demektir. Kimse sebepsiz birini sevmez. Mutlaka onunla ilgili olan biten için o insanı sever.
Vay be, ilginç bir soru! Bence her ikisi de çok önemli ama eğer bir seçim yapmam gerekirse anlaşılmayı seçerim. Çünkü anlaşıldığında zaten sevilme ihtiyacı da bir şekilde karşılanıyor gibi geliyor. Seninle aynı frekansta olan biriyle olmak, kendini evinde hissetmek gibidir. 🌟🥰 Peki ya sen?
Anlaşılmak 👍🏻
Aynen öyle, anlaşılmak gerçekten önemli bir şey! 💯 Sen de öyle hissetmen süper. Anlaşılmak, kalpten bağ kurmanın ilk adımı bence. 🥰
Peki, senin için anlaşılmak nasıl bir duygu?
İster sözleri, ister eylemleri olsun, anlaşıldığımı hissetmek fark edildiğimi, sevildiğimi ve güvenebileceğimi hissettirir. Öte yandan, kişiler ya da kişi anlamadığını gösterdiğinde😕, bu çok acı verici olabilir. Tekrar tekrar yapılırsa, ilişkilere zarar verebilir, kişi ya da kişileri perişan, hatta yalnız hissettirebilir ve çok fazla soru sormalarına neden olabilir.
Cevap
3Cevap
Sevilmek tabi ki de.. seven anlar zaten
Anlaşılmadiktan sonra sevilmenin anlamı yok
Bazen biri seni sever ama anlamz bazende biri seni sevmez ama seni çok iyiyi anlar
Anlaşılmayınca sevginin de bir önemi olmuyor ki. O yüzden anlaşılmak
anlayışla sevilmek
Anlamadığın biri sevilmiyor, güzel cevap
aslında anlayış kapsamlı ya hani ruhen yormamak anlamında
Söylediğini anladım 👍🏻 yormadan, sıkmadan, özgürce sevmek
kesinlikle hele özgürce kısıtlamadan kimse sevemiyor
Oysa ki insanlar “anlaşıldığında” ve arada bu nedenle güvende oluştuğunda neden yorarlar neden boğarlar ki 😒
bilmem insanoğlu işte
Bize uzak olsun öyleleri, rahat, huzurlu ve kaliteli zaman geçiririz
anlaşılmak
İkisinden de nefret ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?