Aşk heyecanını kaybettik ama ipleri ben elime aldım, taktik artık bende, sürünmesi için değişirsem kedi gibi olur mu yine?

Yarin gece Kölne uçuyorum ve yeni bir hayata yelken açacağım.. ilk bir ay yalnız 😞 olmuş olcam evde , sonra annem de bana dahil olacak.. emekliyim pek hobilerim yok, zayıflama sürecine gireceğim haftaya.. bol yürüyüş ve oksijen temiz hava, netflix spotify , dizi yemek yapmak yatmakla geçecek zamanımın 3/1 ve tüm geçmişime reset atmak istiyorum ama yeni birisiyle tanışmak katiyen istemiyorum.. Bu yeni başlangıç döneme girmeden size sormak istediğim:

beni x değişmiş çok değişmiş görürse bir kaç aya mı şoke olur, yoksa dik başlı oluşum hayata tek başıma meydan okuyuşum mu onu çilden çıkarır? Çünkü gerçek bir “erkek” olupta bana ne ait oldu, ne sahip çıkabildi anca uzaktan izledi.. Tabi kendi hayatı da duman 💨 rüsva oldu böylece ama erkeksiz hayata kafa tutuyorum a dan zye ve ona ihtiyacım varken de hiç yanımda durmadı, aksi halde o hep arkadaşlarına ailesine kulak astı, beni yok saydı hiçe saydı pi.. liğimi bir daha hissetirdi ve bu serüven tam 18 yıl sürdü ilk bakışmayı sayarsam:))

Sizce değişince mi bozulur yoksa erkek ne olursa iç çeker off 😣 ne yaptım ben neleri feda ederdim 1 milyon borcum olaydı da bu kız benim olaydı der (:?

ps: evet 👏 bende onu delicesine özledim 😘 ama bu aşk artık benim niteliğimde devam etmeli.. Yani ben ne zaman istersem o zaman olacak tabiki Rabbim de ol diyince ama ipler bu saaten sonra onun elinde olmayacak.

diğer sorum; 15 sene içinde heyecan da azaldı bende sanırım onda da aynısı oldu

heyecan vs nasıl taze tutulur ve eskisi gibi 🌩️ fırtınalar kopar?

Aşk heyecanını kaybettik ama ipleri ben elime aldım, taktik artık bende, sürünmesi için değişirsem kedi gibi olur mu yine?