2 yıllık ilişkim. vardı terkedildim 1ay sonra bana geri döndü barıştık neyse geçen merakımdan sen ayrıldıktan sonra birileriyle?

2 yıllık ilişkim. vardı terkedildim 1ay sonra bana geri döndü barıştık neyse geçen merakımdan sen ayrıldıktan sonra birileriyle flört ettin mi diye sordum o da hayır sen dedi ben de yani yazan kişiler vardı cevap vermiştim dedim bu bunu duyduğundan beri bunu yaptığını bilseydim seni geri aramazdım pişman oldum falan dedi ben de ne alaka bunu diyorsun ama biz zaten ayrılmışız sanki seni aldatmışım gibi muamele yapıyosun istersen bitirebilirsin kimseyi zorla tutmuyorum dedim o da bilmiyorum ama hemen başkalarına koşmuşsun falan diyor ben de hem terkediliyorum hem de seni mi beklicektim dedim ama ben ayrılınca çok kötü oldum psikolojim bozuldu. ilişkiyi bitirmiyor ama sevgili gibi de davranmıyor ben de bir karar ver kimsenin kimseyi arada bırakmaya hakkı yok dedim ama çok umursamaz davranıyor açıklama bile yapmıyor sizce amacı ne?

2 yıllık ilişkim. vardı terkedildim 1ay sonra bana geri döndü barıştık neyse geçen merakımdan sen ayrıldıktan sonra birileriyle?