Sürkeli bakışıyorduk parka gittiğimde bile gözlerini dikip uzun uzun bana bakardı, bundan 5 gün önce birisiyle konuşuyordu sırf ben arkasında kaldım diye dönüp konuşmuştu ve o günde sürekli bakıyordu. Bugünde bana baktı fırınlarınin önünden geçerken göz göze geldik, aradan yarım saat geçti ben tekrar geçiyordum ordan tam dışarıya çıkacaktı beni görünce geri girdi neden böyle yaptı bilmiyorum umudunu kesmiş olabilir, ağlayacak gibi oldum öyle yapınca.
Bir anda neden bakmayı kestiki?
Bir anda neden bakmayı kestiki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekler şerefsx bakma duygularla oynuyorlar
Abla bu çocuk namazını kılan efendi bir tip ama bilemem çok kötü oldu ağlayacaktim anneannemlere çıkıp elimi yüzümü yıkadım belli olmasın diye
Canım zaten sen asıl öylelerden kork insanlarda din şu bu boş merhamet önemli
Annemle fırınlarının önünden geçerken bana baya bi baktı bende ona baktım aradan 1 saat geçti, tam ordan geçiyordum kapıdan çıkacakken geri girdi sonra kasaba girdi normalde orada bana bakardı ordada bakmadı
Ama normalde uzun uzun bakan bir tip bana parkta oturdum, oda fırının önünde sandalye koyup beni izledi kalkana kadar kalktim karşıya geçene kadar bana baktı bende onunla yaklaştıkça utandım yüzümü çevirdim
Sence ne olabilir amacı?
Tpini begenmemiştir