Şimdi benimle konuşan biri var daha önce birkaç kez buluştuk ama ben bir şey hissedemedim. Çocuk saf temiz biri gibi. Brni önemsiyor. İlişki boyutuna girersek uzak mesafe olacak. Zaten ben bir şey hissedemiyorum bu nasıl olacak bilmiyorum. Ne yapmalıyım kafam karışık? İlerde keşke reddetmeseydim derim diye de tereddütteyim. Uzaktan da hissiz ait hissedemiyorum. Bir şey paylaşmıyoruz çünkü
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
mesafe olabilir ama önemli olan bu mesafenin bir süre sonra son bulmasıdır
böyle bir niyeti varsa neden olmasın
hep uzak mesafe olacaksa o zaman olmaz bence çünkü niyetin ciddi olması gerekmekte
Bir süre sonra son bulması nereden baksak 2 yılı bulur. Bu süre zarfı da bana çok uzun geliyor. Yanına gelirim mesafeyi sorun etme diyor ama ne kadar gelebilir
Evliliği onunla düşünür müyüm bilmiyorum.. İçim garip bir şekilde istemiyor. Ama niye bilmiyorum tam olarak
anlaşılan bu duruma sıcak bakmıyorsun
istediğin gibi bir ilişki değil bu
aslında bana soracak olursan 2 yıl uzun bir zaman değil
ama sende her zaman yanımda olsun beraber bir şeyler yapalım beraber zaman geçirelim
sevgili olduğumuz belli olsun diye istiyorsun çünkü sevgililik böyle bir şeydir bu şekilde tat verir
sanki eğer kabul edersen pişman olacakmışsın gibi hissediyorum ben ama yine de sen bilirsin
istemiyorsun çünkü sevgililik anlayışına ters bir durum mesafe olması
sen el ele kol kola bir sevgililik istiyorsun
2 yıl uzun zaman benim için hayatımda kritik şeyler olacak dönemdeyim zaten. Yakından kalbimin ısındığı tam olarak istediğim gibi birisi çıkabilir bu süte zarfında.
Aslında içim ona koşsa çekim hissetsem mesafeyi takmazdım ama içim koşmuyor
eğer böyle düşünüyorsan hiç kabul etme
çünkü bu tarz bir düşüncen varsa o kişi ile sevgiliyken eğer ki biri çıkıp gelir kalbini ona kaptırırsan haklı olarak o çocuk neden böyle yaptın keşke beni hiç kabul etmeseydin diyebilir
çok ciddi bir durumdur bu bi nevi aldatmadır
Aldatma mı? Ama ikimiz de uzağız. Onun da karşısına biri çıkabilir. Onu kesinlikle üzmek istemiyorum kimseyi üzmek istemem. O yüzden bu kadar geniş çaplı düşünüyorum.
o zaman yapılacak şey çok belli
için onu hissetmiyorsa ondan bir çekim alamıyorsan reddetmekten başka çare yok
aldatmadır
çünkü ona bir söz veriyorsun ve karşına biri çıktığında bu sözden cayıyorsun
ama o hala seni düşünüyor
bu yüzden bu bir aldatmadır sözde durmamaktır
Bakalım bir iki ay daha bakayım olmadı öyle yapacağım. Onun brni düşündüğü sorular sorduğu kadar ben ona soramıyorum. Çekim olsa böyke olmazdı
İlişkiler bitebilir kaldı ki o da benimle bağ kuramaz bence uzaktan ne hissedecek ki
biraz dediğin gibi zaman ver bakalım
ama dediğin gibi onunla alakalı sorular sormuyorsan onu önemsemiyorsun onu merak etmiyorsun demektir
bu da sevmediğinin bir göstergesidir
insanlar aynı düşüncede değildir
bende zamanında mesafe ilişkisi yaşadım ve çok seviyordum
ama o mesafeye dayanamadı ve benden ayrıldı
yani uzaklık varsa iki kişi de sevebilir tek kişi de sevebilir
bu karşıdaki kişilikle ve ne istediğini bilmekle net olmakla alakalıdır
Sormuyorum ama sevsem başka olurdum gibi. Onun sorularıyla da bunalıyorum.
Evet sevince her şey olur ama belirli vakit geçirmek ve çekim olması şartıyla
haklısın
ama bu ilişkiyi istemediğini seziyorum
kararlarını verirken dikkatli olmalısın
O taraf ağır basıyor evet ama dediğim gibi ya çıkmazsa aradığım. Reddettiğime üzülmek istemem
aradığın çıkmazsa mesafeli bir aşkı istiyor musun?
aradığın çıkarsa bunu karşıya nasıl izah edeceksin?
bu soruları çözersen cevaplarsan her şey daha kolay olur
His olursa oluşursa evet isterim.
Omunla yapamayacağımı söylerim izah ederim.
o halde sen bilirsin
Olmayacağına inanıyorsan kendini bunun için zorlaman hem karşıdakine hem de kendine saygısızlık olur.
Öyle evet ama işte bu zamana kadar karşıma çıkablardan en temiz çocuk diyebilirim. Bana farklı yaklaşıp abidik gubidik muhabbet açmadı. O yüzden çok iyi düşünmem gerek gibi. Ya daha iyisi hiç çıkmazsa diye aklımda
Duygusal ilişkide mantık önemlidir ama tek başına yeterli olmuyor maalesef. Elektriği ve enerji uyumunu yakalayamadıysan kendini kandırmaman daha doğru olur.
Benim mantığım ve duygum bir dengede olmalı.. Mantığıma yarmasın etkileneyim ama o da olmuyor. İki türlü de tamam dersem iş bitmiştir. Ama iki türlü tamam diyeceğim hiç denk gelmedi
Demekki hala doğru zaman gelmedi. Kendin için en doğrusunu yapacağına inanıyorum 😊
Yaş olarak artık ciddi ilşkimin olması gerektiği yaştayım (24) bu yüzden biraz telaşlıyım🙃Doğru zaman derken 30'u görmeyeyim de😂
Günümüzde ciddi ilişki yaşı biraz daha ertelendi. Yine de her an her şey olabilir sürprizlere açık ol ve adımlarını sağlam at. Acele etmeni gerektirecek bir durum yok güven bana 😉
Evet maalesef ertelendi. İnsanlar ciddi ilişkiden kaçıyor. Dediğinizi dinleyeceğim sakin kalacağım bakalım. Teşekkür ederim inşallah benim de hiç brklemediğim anda güzellikler kaşıma çıkar
Umarım her şey gönlünce olur 😊
Umarım sizin de öyle olur😊😇
Kesinlikle. Nasipten öte köy yok. Bir şey hissetmiyorsan sonradan gelişmez. Uzak mesafe de zor.
Biliyorum bunu. Tipi fena değil kendisi de iyi bir insan. Bir daha karşıma öylesi denk gelir mi bilmem. Ama ben zaten kolay kolay bir şey hissedemeyen insanım bir de mesafe var. Çocuk sürekli sohbet açmaya çalışıyor üzerime düşüyor. Bende o gayret yok. Ara ara yanına gelirim dedi ama bilmiyorum kafam çook karışık. Aynı şehirden de kimse karşıma çıkmıyor ki
Bilemedim. Bir şey hissetmeden de ona boşa ümit vermiş gibi olacaksın. Aynı şehir niye çıkmasın belki çıkar.
Belki çıkar diyerek 30 olmaktan korkuyorum 😂
Daha gençsin ya.
Emin miyiz😂24 yaş genç mi? 26'da evlenmiş olmazsam daha da zor bence
haklısın da 24 e kadar aynı şehirden çıkmaması garip olmuş
😂😂 işte ben de onu anlamıyorum. Oku et atan derken bu yaşa geldim. Şimdi de bambaşka bir şehirdeyim bana hiç uymayan ineanın denk gelmesi zor o yüzden
:) şehir mi sana uymuyor?
Evet
Şehir insana nasıl uymaz ya? :D çok doğuda falan mı?