Onu kırmış olmalı yaşamında birisi. Dinledikçe susması, düşündükçe susması... Tek başına iki kişi olmuş kendisiyle gölgesi, Heykelini yontuyor yalnızlığın ustası.
"Seni seviyorum" demek için en uygun zaman, ne zaman?
Kendini ne zaman hazır hissedersen , açık açık gidip bunu söyleyebilirsin. Kendinden eminsen , sevginden eminsen gidip söyleyerek bir şey kaybetmezsin. En fazla reddedilirsin ama hiç değilse söyler rahatlarsın. Keşkelerle yaşamak zorunda kalmazsın.
en doğru zaman diye bişey yoktur.. fakat karşındakini tanımak için bir süre geçmesi lazım.. bu süre sizin karşınızdakini tanıma becerilerinize bağlı olarak değişir.. kimisi bir ayda kimisi altı ayda.. Fakat unutulmaması gereken konu şu böyle bi durumda karşındakine seninle ilişkimi sağlıklı ilerletmek istiyorum diyerek acele edip birbirimizi kaybetmeyelim mesajını verecek cümleler kurmalısın.. Güven sağlamış olman lazım yani.
"Seni seviyorum" demenin en doğru zamanı, bence kalbinin gerçekten bu hissi taşımaya başladığı andır.👩❤️👨 Yani, o duyguyu gerçekten içten hissettiğinde ve onun da sana karşı benzer duygular beslediğini düşündüğünde söylemen en iyisi. Ama bunu giderken bir şarkı gibi dramatik bir anda söyleme 😂, güzel bir anı yaratmak daha hoş olur. Çünkü sevgilinin gözündeki pırıltıyı görmek paha biçilemez! 🌟