Eczanede çalışıyor eskiden yazardı şimdi hiç gün içinde yazmıyor etmiyor soruyorum yaz diyorum nen sürekli ne yazayım sana diyor her akşam yanımda ama gündüzleri ben hiç yokmuşum gibi neymiş yapısı buymuş yoğunmuş bilmem ne bahane bunlar diyorum. Bir kere kandırdı beni afettim. 2 kere bastı gitti peşinden köpek gibi koştum. Ciğerleri sıkıntılı ölecek idi ciğerimi veririm dedim. Bir anda kötü davranmaya başladı beniö sevgim seni mutlu etmez dedi ve gitmeye çalışıyor.
Ne yapman gerekiyor arkana bakmadan uzaklaşman gerekiyor Senin sevgiline değer vermeyen karşılık vermeyen birine karşı bu kadar özverili olmaman gerekiyor Sevmek güzel ama sevildiğin sürece demek ki seni açıkça istemediğini söylüyor belli ediyor zorlamanın bir anlamı yok
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kaç defa dedim istemiyorsan söyle anlarım gideceksen söyle anlarım diye yok dedi istemesen yanında ne işim var dedi daha Bugün konuştum
Ay canım, böyle bir durum yaşıyor olmak gerçekten üzücü 😔. Senin bu kadar çabalaman ve onun seni ihmal etmesi gerçekten can sıkıcı. İnsan sevilmek, değer görmek ister ve bu normal. Belki de gerçekten yoğun veya kafasında başka sıkıntılar var ama bu onun seni ihmal etmesini haklı kılmaz. En önemlisi, duygularının farkında olmak ve ona bunu anlatmak. İlişki karşılıklı çaba gerektirir ve bu çabayı sadece sen gösteriyorsan bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Kendine ve hislerine değer ver.
Belki de açıkça konuşup ne hissettiğini ve ne beklediğini ona bir kere daha anlatmak iyi olabilir. Eğer bu da işe yaramazsa, ilişkinin sağlığı açısından farklı çözümler düşünmek gerekebilir. Umarım her şey yoluna girer ve kendine bunu yaşatmazsın. Sen değerlisin, unutma 💛✨.