Sevdiğimin Beni isteyenler her istediğimi yapıyordu sen daha nişan için mekan tutmaya korkuyorsun demek doğru mu?

Dün aile evine gittim yedik içtik bugün ise 2 3 saat görüştük yüz yüze. Annesi de nişan sözü bir olmasını istiyor ama benim kız istemiyor nikah olacak zaten söz nişan ayrı olsun dışarıda tutalım mekan dedi. benim ailemin desteği olmadığını bile bile normalde böyle bir şey yoktu söz nişan bir olur annesi ilede konuştuk. annesi 5 tane bilezik istedi +1 tane kendine süt hakkı istedi. Kıza dedim 15gr bilezik yapsam olur mu 5 tane adet olarak. sende ucuza getiriyorsun beni dedi sonra 20. gr bilezik de anlaştık oda 50 bin tl tanesi.5 tane yapınca 100 gr oluyor. sonradan bir yer tutalım dedi söz nişan için. Dedim aileler arası yapalım olmaz mı hayır bizim ev küçük dedi. nişan elbisesi günlük dükkan kiralamak yeme içme çok masraflı oluyorsun dedim aramızdaki samimiyetten ötürü dalga geçtim. Dedi bana gelenler neler neler yapıyordu sen bunu mu çok gördün diyince bozuldu. Ben daha çok bozuldum ama yine ben özür diledim anlamadım. Ve kız tarafı hiç bir şey yapmayacak yatak odası vs nişanı bile erkek tarafı yapıyor. Biz birbirimizi çok seviyoruz anlaşıyoruz ama bu konulara girince o kız çok fazla değişti. Ne yapmam gerekiyor?
Sevdiğimin Beni isteyenler her istediğimi yapıyordu sen daha nişan için mekan tutmaya korkuyorsun demek doğru mu?