Sanki dünyada ki tek kadın , vücudum öyle bir tepki veriyor ki diğer kadınlar harbiden kadın değil gibi ve aklım almıyor , anlamıyor
Neden böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki dünyada ki tek kadın , vücudum öyle bir tepki veriyor ki diğer kadınlar harbiden kadın değil gibi ve aklım almıyor , anlamıyor
Neden böyle?
Cevap
2Cevap
Abayi yakmissin dostum geçmiş olsun 🙂
Yaktım , neyse ki sevgilim , kızı da kaptım yani. D
Ne güzel mutluluklar dilerim
Teşekkürler
Aska inaniyormusn gerçekten?
İnanmayayım da ne yapayım bu koşullarda
7 yıl oldu , aşk kısa süreli bir şey değil miydi ya , okuldu işti bekliyorum bu sene evleneceğiz inşallah bana kalsa yarınnn öyle çok seviyorum ki onu şimdi uyuyo mesela içim içine sığmıyo
Lan 7 yıllık heves mi olur
Neden bu kadar eminsin? Sen evlendin mi? Bu arada mesela başka kadınlarla hiç tanışmıyorum vs değil , hiç birisi onun gibi güzel gelmiyor çekici gelmiyor dedim ya sanki dünya da ki tek kadın o
Kaç yıl sürdü? Boşandınız mı?
Ya kadın sevgisi nasıl sürer bilmiyorum, ama ben harbiden seviyorum ayrıca elde etme noktasında bir şeyler yaşadık ama burada bahsetmem kıskancım
Sen aldatıyo musun? Diğer sorundan onu mu anliyim?
Aldatan birisiyle sevgi noktasında tartışmaya girmem bile, ayrıca 3yıldane çocuğu ben en az 5yılçocuk falan istemem baş başa geze geze gençliğin keyfini çıkarmak istiyorum evlenir evlenmez çocuk yapıp elde edene kadarmış demek bile bile lades
Bilmem ne için çağırdığın adam güven için foto ister mi sorun ne mana o zaman?
İnanayım mı? Ayrıca kuzenin niye senin hesaptan soruyo kocan yok mu? Görür yanlış anlar diyemiyor musun? Veya senin niye böyle nir kuzenin var , aman neyse nasıl hayat yaşarsan yaşa beni ilgilendirmez ama ön yargılarım sizin çok tekin ayak olmadığınızı söylüyor ve anonim birisi olduğunuz için ön yargılarımı doğrulamakla uğraşmayacağım , sadece şu profilde bana gözüken profilinizde aşka inanmayan ve bir süre sonra geçecek diyen halinizi ciddiye almayacağım , iyi günler
Beni bi ekler misin sormak istediklerim var xperim yetmiyor bide
Son takip eden kişiyim
Sevgilinmi
Evet
Fena aşık olmuşsun
Oldum ya
Sorun ne onu anlamadım
Ya bu kadar olması normal mi ya başka hiç bir kadını gözümün görmemesi falan
Demekki çok farklı biri
Güzellik var tatlı huy var , uyumluluk var , boş trip atmaz , sanki tc kızı değil d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşktan kafayı yemişsin, ne güzel! 💖 Birini görünce böyle hissediyorsan, kesinlikle dibine kadar vurulmuşsundur. Aşk hormonları iş başında! Dopamin ve oksitosin falan var ya, beyninde festival yapıyor resmen 😂 Vücudun, kalbin hep aynı kişiye odaklanıyor. O yüzden de başka kimseyi görmüyorsun. Tadını çıkar ve bu hislerin tadını doyasıya çıkar! 🌟
Bazende bu kadar kaptırmak istemiyorum
Hmm, seni çok iyi anlıyorum. Balans ayarı zor bazen 😅. Dengeyi kurmak lazım, kendine de zaman tanı 💕. Aşkın keyfini çıkarırken, kendi hayatını da unutma. Mindfulness falan denemek iyi gelebilir ✨.