Eşimin ailesiyle mi evli benim Le mi?

Arkadaşlar ben 5 senelik evliyim eşimin ailesinin hiçbir desteğini görmedik bugüne kadar hep bana ve kocama benım annem destek oldu maddi manevi kayınvalidem düğünümde altın bıle takmadı sadece iki üç çaput taktı benım hakkıma girdi çocuğum oldu gene annem destek çıktı çok zorlu yollardan gectık eşimle şuam kurulu bi iş kurulu bi ev var çokda güzel gecınıyorduk kavga gürültü etmeden ta ki eşim ailesiyle barışıp konuşana kadar eşimin Şu an maaşı baya güzel ailesi parası yokken yüzüne bakmıyordu Şu an parası var dıye arayıp sorup bizi birizbme katıyorlar eşimle sürkeli onlar yüzünden kavga ediyoruz ne onun ailesi beni istiyor ne ben yan yana geldiğimizde illa bi kavga oluyor eşim yıllık izin kullıcam köye gıdıcez dıyor ben gitmek istemıyorum ama zorla götürecek bende mecbur gidicem bılıyorum ki gene kavga gürültü olucak esım surkelı bana hararet edıyo önemsemiyor değer vermiyor ailesine gelince her boku yapıyo doğum günümü bile kutlamadı benım hiç bir özel gunlrrkmızde bi çiçek alıp gelmez sureklı agız dolusu küfür hep arkasında durdum güzel bi iş buldu para kazanıyor ilk tekmeyı bana atmaya çalışıyor sureklı en ufak kavgada hadi ordan gşt diyor söyleyin bana ben bu kocayı Napayım Allah askına
Eşimin ailesiyle mi evli benim Le mi?