Kocam bana ilk kez küfür etti canım acıyor içim yanıyor nasıl böyle bir şey yapar?

Memleketimize geldik eşimin yıllık izininde. Ailesiyle görüşmediğim için çocuğu belli saatlerde eşime getiriyorum ben gitmiyorum. Bugün çocuk evde düşmüş o kadar kişi bir çocuğu kollayamamış ben eşime ne olduğunu sordum bana evde senin yanında hiç mi düşmüyo bende sana onu sorarım o zaman dedi. Ben evde dünya kadar işe koşturuyorum arkalarını topluyorum çocuk 7-24 benimle arada tabiki ufak şeyler oluyor ama kalkıp bana bu şekilde konuşabilir mi ya. Sinirimden kapat telefonu dedim kapattım bana s…. Belanı dedi öyle ağrıma gitti ki anlatamam. Bikaç saat geçti aradan çocuğu görsün diye ben canım gibi aradım unutmadan ne cevapladı ne döndü o kadar öfkeliyim ki asla görmek istemiyorum onu şu an.

Güncellemeler
1 yıl
Eşim dünden beri hiç bir şekilde beni aramadı sadece bugün çocuğun fotoğraf ve videosunu istedi. Onları gönderdim ama çocuk baba dedi durdu çok aradı babasını. O kadar kırıldım ki asla konuşmak istemiyorum ama insan çocuğunu arayıp görmek istemez mi hem küfür eden o hemde haklı gibi takılan o
Kocam bana ilk kez küfür etti canım acıyor içim yanıyor nasıl böyle bir şey yapar?