Sabah 10dan beri mesajlarıma bakmıyor birsuru şey yazdım Whatsapptan ama yarısı iletildi yarısı tek tik olmuş herhalde internetini kapatti stresten ölüyorum sabahtan beri daha bisey yemedim meraktan gerçekten içim aşırı daralıyor çok korkuyorum acaba bi anda sogudumu ya da konusmak istemeyip internetini bilerek mi kapattı çok korkuyorum nolur dua edin aramiz bozulmasın
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar azonce yazdi dediki şu an konusmayalim ben iyiyim görüşürüz dedi
Arkadaşlar sevgilim bu sabah bana günaydın yazdı sonra birkaç dakika öyle napiyosun falan nasılsın diye konuştuk daha da yazmadı?
Az bir zaman da olmamış şu an beklemekten başka çaren yok gibi arkadaşı falan var mı tanıdığın onlara sor bir de arat olmadı gelince ne diyecek bakalım ne açıklama yapacak sana ona göre hareket edersin zaten umarım komple böyle bırakıp giderek bi adilik yapmaz da sana bekle bakalım çevresine sor bi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar sevgilim bu sabah bana günaydın yazdı sonra birkaç dakika öyle napiyosun falan nasılsın diye konuştuk daha da yazmadı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ortada hiçbir şey yokken mi yaptı bunu durduk yere
Evet hicbisey yoktu bi anda böyle oldu ondan şu an meraktan dayanamıyorum
Aradın mı peki sadece mesaj ve ses kaydı mı attın
Aradim interneti kapalıydı normalden arayinca da bakmadi birkaç defa aradim acmayinca yazdim
Yani umalım başına bir şey gelmemiş olsun aksi takdirde bunun açıklaması yok çünkü hiçbir yalan ya de bahane kurtarmaz ne zamandır beraberdiniz peki
2 yıldır tanıyorum 6 aydır sevgiliyiz
Az bir zaman da olmamış şu an beklemekten başka çaren yok gibi arkadaşı falan var mı tanıdığın onlara sor bir de arat olmadı gelince ne diyecek bakalım ne açıklama yapacak sana ona göre hareket edersin zaten umarım komple böyle bırakıp giderek bi adilik yapmaz da sana bekle bakalım çevresine sor bi
Arkadaşlarından 2 kişiyi tanıyorum ama samimiyet yok ondan yazmadim onlara ama bakalım yaa sabahtan beri daha yazmadi eğer yazarsa haber vercemm
Tünaydın var mı bi gelişmee
Askim yazdi ama herhalde konusmak istemiyo çünkü görüşürüz merak etme beni falan dedi
Allah allah çıldırmalık olay ne demek konuşmak istemiyorum bir daha görüşmeyelim deseydin mala bak kıza neler yaşattı sonra gelip böyle diyor
Varya benim kadar mal insan yok ısrar ettim noldu diye cevap vermedi mesajı begenip gecti
Canım benim koy popişe gitsin cidden bu adamdan bir yol olmaz allahından bulsun başkası da aynısını kendine yaşatsın inşallah
İğrenç Bir his adam çalışıyor belli
Haftada bir gün çalışıp bir gün çalışmıyor bugün de izin günüydü eğer calissaydi bu kadar merak etmezdimm
Sen bağlanmışsin
Evet gerçekten çok baglandim ona 🥺
Çok yaşadım aynı duyguları bana sadece zarar verdi bu duygularım umarım sen çabuk atlatirsin
Oys insallah askim ama bakalımm
Cevap vermesini hala
Vermedimi
Daha cevap vermedii verince haber vercem
Üzme kendini baktın soğuk yapıyor yol ver taviz verme asla burçlarınız ne
Haklisin canım ya benim aslan onun balık
Güncelmeyi okudum bitmiş o iş bence direk yol ver
Konusmicam soğuk yapicam ama Allah belami versin çok seviyorum askim ama haklisin böyle ilerleyemez
Uyuyordur
İnşallah öyledir ama sanmıyorum hiç bu saate kadar uyumaz
Ulaştın mi
Yok daha bakmadi yaaa
O zaman aldatıyor sjjsjxbx
Geçmiş olsun seni istemiyor hayatına başkasını almış..
Şey nasibi biraz daha zorlayip ritüel yaptırdım
Geçmiş olsun başkası var hayatında 777 sjsjxjnx
Wkxbkwbxkwnx oyle bişey olsa aglarimm ya mallik yapıyorum seviyorum
Ağlamak iyidir sonra işler ilerleyip aileleri tanışsa mesela o zaman durum daha kötü olur 🤣
Başkası vardir :)
Deme ya ağlarım
Bak şimdi yarın yazar bir sürü yalan uydurur muhtemelen:)
Yads sadece uyumustur
Yeterki yazsin varya şu an stresten duramiyorum yazsinn da ben mallik yapıp affederim
Yay uyu sabah yazar
Bide sabah engel atiyomus tövbe
Uyumayip dediğim olmuş ve tadı damağında kaldıysa atabilir:)
Ya hayirr
:)) acaba ne yalan atacak yarin
Bisey yazarsa haber vercemm
tamam
Şey yazdı da ben iyiyim merak etme görüşürüz dedi
Nerdeymis
Israr ettim söylemedi nedenini nerde olduğunu sonra mesajımı begendi daha da yazmadı
Çıkar ortaya