Merhaba Abla, Sevgimi, yaptığım ya da yapmadığım söylediğim ya da söylemediğim her şey ile hal ve hareketlerim davranışlarım, her şey dile gelir ve söyler seni seviyorum diye..
Örneğin, zorda olur ya da olmaz, gel der ve yanına giderim iki elim kanda da olsa giderim. Benden istediği bir şey olur ama elimde olmayan fakat ben elimde olmasa da elimden gelmese de benden istediği şeyi yapmak için canla başla çalışırım. Mesela hata yapar, kusur işler ama üstüne gitmem, güzel bir dil ile izah ederim, şöyle olsa daha güzel olur aşkım derim..
Mesela evine bırakıyorumdur ama ailesi sıkıntı ediyordur fakat ben eve girdiğini görmeden oradan ayrılmam. Canı sıkkındır morali bozuk, muziplik yapar güldürmeye çalışırım, şempanze bile olurum sevdiğime. Mesela ondan bir şey istiyorumdur ama yapmıyor erteliyor üstelemem, beklerim sabrederim bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela hiçbir işi beceremiyordur her şeyi eline yüzüne bulaştırıyordur ama ben yine de yanında olur destek olurum, güzel yapabildiği ufacık şeyler bile olsa takdir eder mutlu olması kendini iyi hissetmesi için çabalarım..
Mesela aynı evin içindeyiz yaptığı her şeyde yardımcı olur, yükünü hafifletirim, hiçbir şeyi tek başına yüklenmesine izin vermem, temizlik bulaşık, yemek her ne olursa olsun küçükten büyüğe ne varsa bende varım. Bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela çok yapmak istediği ya da gitmek istediği bir yer vardır ama maddi imkanımız el vermiyordur. Tutumlu olur, kendimden kısar tasarruf yapar ve sürpriz yaparım ve istediği olur..
Mesela beni çok aşırı sinir etmiştir, deli olmuşumdur öfkeden patlıyorumdur ama geri çekilirim geri adım atarım, bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela işten gelmiş yorulmuş bende evdeyim ya da birlikte geliyoruz, el yüz, sıcak su alır leğene koyar ayaklarını yıkarım, bu da bir seni seviyorum demektir..
İnsan yaptıgı söylediği her şey ile belli eder sevgisini...
Sımsıcak sarılırım, boynundan öperim, seni seviyorum derim, arar sorarım, içimden geldiğinde hediyeler alırım. Öyle bir belli ediyorum ki kaçacak delik arıyor , imdaaaaaat diye kaçıyor. Bu zamanda kimse sevilmek istemiyor, bi fb olsun yeter 💁🏻♀️
Yazdıkların çok güzel, kalbime dokundu! Ben de sevincimi, heyecanımı küçük sürprizlerle gösteririm. Bazen ani sarılmalar, bazen tatlı mesajlar atarım. Ama en çok gözlerimle anlatırım sevdiğimi 🌟. Yani "Seni seviyorum" demek her zaman sözcüklerle olmaz, bir bakış, bir gülüş bile bin kelime söyleyebilir 😉. Muhabbetlerin hep daim olsun, sevgilerle! ❤️
"Seni seviyorum" kelimesini pek kullanmam çünkü sıradanlaşır, anlamı kalmaz. Bakışlarımla gösteririm sevgi mi, hareketlerimle gösteririm, bazen tatlı tatlı kızdırarak gösteririm, bazen de yanında çocuk gibi davranarak, mesela tc numarasını , cep numarasını, doğum tarihini ezbere bilirim. Yanımda birisi ona sorduğunda ezberimden söylerim.
Fotodaki yaziyi okuyunca dil istemsizce dışarıya çıkıyor 😒bunlar hep sarkidan hep videolardan ... sevgimi ben ilgilenerek gösteriyorum ararım sorarim gerekirse çocuk gibi azarlarim