Ailemden kalacak olan en son eşimin alacağı ev?

Arkadaşlar arkadaşlar benim dedemden ileride bana kalacak olan bir var memlekette… biz de eşimle birkaç yıldır yine benim memleketimden bir ev alıp oraya yerleşmeyi düşünüyorum peşin kendi şirketi mi yönetiyor ara sıra gidip gelecek İstanbul’a hafta sonları da aldığımız evde kalacak.. ama aramızda bugün şöyle bir konuşma geçti yani ben eşimi denemek için dedemden kalacak olan evi dizayn etmek ve orada yaşamak ya da o evi satıp başka bir ev alalım dedim tamam öyle yaparız dedi.. sonra ben karşı çıkınca sonra dedi ki beni mi deniyorsun… eşim cimri değildir bana araba aldı beni muhtaç etmedi para konusunda da kimseye ama bu konuda ben hayır bu şekilde istemiyorum deyince bana cimri olduğumu ima etti halbuki benim korkularım var dünyanın binbir çeşit hali var bir erkek taşı sıkar suyunu çıkarır ama bir kadın yaşlandığı zaman eğer çoluğu çocuğu kimsesi yoksa mağdur olun ben dedemden kalacak olan evi de satmak istemiyorum ve eşimin de yeni bir ev almasını istiyorum eşimin gücünü öyle görmek istiyorum.. yani sizce ben haklı mıyım? eşime bu konuyu nasıl açıklayacağım yani ben cimri değilim aslında ama malımı mülkümü vermek istemiyorum eşime bile olsa ve eşimin de ev almasını istiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Bana bugün bir soru sordu ya benim param olmasaydı ya ben hasta olsaydım öyle olsaydı tabii ki de sana bakardım dedim ama bu böyle bir şey değil ki
Güncellemeler
1 yıl
Geçen gün de ablamın nikahı vardı sırf ona bilezik almak için benim bileceğimimi bozdurduk tamam evet bu aylarda pek durumumuz müsait değil ama sonuçta çalışıyoruz ve eşim kendi işini yönetiyor ticaret yapıyor ben bileziğimi vermek istemiyordum aslında dedim ve bana cimri dedi
Ailemden kalacak olan en son eşimin alacağı ev?