Enişteniz araba kullanmayı öğreticem dedi, direksiyona kene gibi yapıştım çok da yakıştım😎 ama öyle tutulmaz diyor🙄 neyse, sinyal ver dedi o'na dönüp göz kırptım🤭 aynalara bak diyo yüzümde bir şey mi var dedim in yavrum in dedi🤭 Millet nikah salonuna sürdürüyor🥲
Yaşım çok küçükken bile inanılmaz merakım vardı. Şoför her kimse mutlaka izler hareketlerini takip ederdim bu şekilde az çok bilgi edindim. 14-15 yaşlarımda babam artık düz köy yollarında vermeye başladı bana ama yol dümdüz tat alamıyorum. Dedim baba otobana çıkayım, hayır dedi. Sen misin bana hayır diyen? O günün gecesi arabayı kaçırdım ve sabah kurban bayramı. Babamlar kesime gidecek. Gece 3-4 sularında arabayı garajdan çıkardım, mahallede biraz gezindim Allahım nasıl havalı geliyor bide. Gittim yukarlarda bir yerde arabayı vurdum. Ama iyi vurmuşum. Düşen tamponu falan bir binanın bahçesine attım öyle bir panik. Sonra 6-7 sigara içtim arabanın içinde. Otomatik araba istop etti öyle bir kaza. Arabayı kaldırımdan falan indirdim en sonunda sakinleşip, bir şey olmamış gibi gittim çektim kapının önüne uyudum. O günden sonra babam arabayı yaptırdı ve bana sık sık vermeye başladı korku oluşmaması için sanırım.
Eşimle sevgiliydik o zamanlar bir kaç kez öğretmeye çalıştı ama anahtarı alıp arabayı kaçırana kadar öğrenememiştim ben de bu taktikler sayesinde nikah salonuna götürdüm adamı o gün bu gündür evliyiz işte ahahsjxjsjdjxjxjxjxjxk
Yavrum direksiyona geçtin ‘ eeee ben bunların hepsını birden nasıl yapacam ‘ dedin 😂
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Doğru demişim😂 aynı anda gazla freni karıştırma, yola bak, şerit değiş, aynalara bak, sinyal ver ohoo tek tek gelsinler hepsini aynı anda nasıl yapayım😂