Karşı iş yerinde çalışıyordu ama şu an ben işten çıkarıldım. Bazen onun çalıştığı mahalleye gitsem yanlış anlaşılır mıyım
eski iş yerinden benim ondan hoşlandığımı bilen bi kız vardı ve ben o iş yerinden kötü ayrıldım bu arada
Karşı iş yerinde çalışıyordu ama şu an ben işten çıkarıldım. Bazen onun çalıştığı mahalleye gitsem yanlış anlaşılır mıyım
eski iş yerinden benim ondan hoşlandığımı bilen bi kız vardı ve ben o iş yerinden kötü ayrıldım bu arada
Cevap
5Cevap
demek seni kullanacak. uzak durun
Siz neden her bakana anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz?
Ama beni görünce hep öne gelirdi bana bakardı böyle sürekli ne biliyim
Bakmış ya knk aşık kesin (!)
Aşık değil ki ama ilgisi vardı bence ilgisi olmayan bakmaz ki
sevgilisi varken sana bakıyorsa senleyken de başkasına bakar uzak dur ablaa
Ben sevgilim olsun demiyorum ki kimseyi ayırmak da istemiyorum ama böyle içten içe hoşlanmak hoşuma gidiyor
yok zaten sana bir şey demiyorum lafım karşı tarafa olurda ihtimal olursa hic oralı olma diye
tabi ki yardımcı olurummm
Ya hesabım donduruldu da bana mesaj atar mısın bu soruyu ben sordum ses kaydı attım sana hani
dengesizin biridir. uzak dur
Neden dengesiz
hem sevgilisi var hem sana bakıyor ne olsun
Tamam
Ya hesabım donduruldu da bana mesaj atar mısınız bu soruyu ben sordum ses kaydı attım sana hani
Bakması bir anlam ifade etmiyor
Neden
Biz de o yollardan geçtik. Kur yapmasına izin verme
Kur yapma nedeni neydi ki sevgilisi varken hem de? Bi de ben zaten işten çıkarıldım da o civarlardan iş bulursam arada cafesinden içecek falan alabilirim diye düşünmüştüm
Yani her erkek aynı değildir. Ben uyarıyorum sadece
Peki o zaman gitmiyim mi bi ara
Bence gitme
Neden? Eski iş yerim cafeyi görüyor hem hoşlandığım kişi hem de eski iş yerindekiler dedikodumu mu yaparlar
Tabii
Ya deminki hesabım dondurulmuş da bana mesaj atar mısın
Sevgilisi var gitme bir zahmet.
Ama ben ondan çok hoşlandım ve o da bana bakıyordu ediyordu
Ne saçmalıyorsun ya bakıyorsa ne olcak? Sevgili olmanış seninle. Başkasıyla sevgili gevşek misin?
Başkasıyla sevgiliyse neden bana bakıp gülümsedi neden bakıp duruyordu
Adam selam verse benle evlenmek istiyor diyecek kızlara benziyorsun aynı. Adam seni sevmiyor sevgili yapmış hala davranışlardan anlam çıkarma peşindesin.
Yahu ben adamı tanımıyorum bile iş yerinde karşıdaydı gördüğüm kadarıyla ondan hoşlandım işte ve sevgilisinin olduğunu sonradan öğrendim
Erkekler hep birine bakar yani takma
Dengesiz biri boş ver
Uzak dur
Neden
Şaka mısın neden diyor birde
Neden kötü ayrıldın
Çünkü patron olan kız bana kafayı takmıştı ben haksızlığa uğramış olmama rağmen beni çıkardı
Anladım. Sevgilisi olan birine yaklaşma bence.
Ya zaten yaklaşmam da ne biliyim hoşlanmıştım
Sevgilisi var boş ver
Xperim düşük yazamıyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of, bayağı karmaşık bir durum, anlıyorum 😅 Ama dikkatli olman en iyisi. Sonuçta, o kişi sadece bakışlarla ilgini çekmiş olabilir ama sevgilisi var. Karşı mahalleye gitmek kendine gereksiz drama yaratabilir. Kendine daha uygun, bekar birini bulmakla uğraş bence. Hem de dedikodu malzemesi olmazsın 👍. Unutma, aşkta sabırlı olmak iyi sonuçlar getirir! 💫💔