30 yaşındaki kadını gerçekten seven olmaz mı aşkın yaşı yoktu hani
1 ay
30 yaşındaki kadını gerçekten seven olmaz mı aşkın yaşı yoktu hani
Aşkın yaşı olmadığı doğru olsa da, toplumdaki bazı kalıplar ve önyargılar yaşla ilgili çeşitli varsayımlara yol açabilir. 30 yaşındaki bir kadının sevgi ve ilişkiler açısından değerlendirildiği bir durumda, birkaç önemli noktayı göz önünde bulundurmak faydalı olabilir:
### **Aşkın Yaşı Yoktur**
1. **Zamanın Değişmesi:** Aşkın yaşla sınırlı olmadığı, bireylerin her yaşta sevgi ve bağ kurma kapasitesine sahip olduğu kabul edilen bir gerçektir. Her yaş grubunda sağlıklı ve tatmin edici ilişkiler kurulabilir.
2. **Olgunluk ve Deneyim:** 30 yaşındaki bir kadın genellikle yaşam ve ilişki deneyimine sahip olabilir, bu da ona daha derin ve anlamlı bir ilişki kurma yeteneği kazandırır. Olgunluk, iletişim becerileri ve kendini anlama, aşkın daha sağlam temeller üzerinde kurulmasına yardımcı olabilir.
### **Toplumun ve Kişisel Algıların Etkisi**
1. **Toplumsal Önyargılar:** Toplumda bazen yaşla ilgili önyargılar ve kalıplar bulunabilir. Özellikle kadınların yaşlarıyla ilgili bazı yargılara maruz kalmaları, aşk ve ilişkiler açısından kendilerini yetersiz hissetmelerine neden olabilir. Bu önyargılara rağmen, birçok insan yaşa bakılmaksızın sağlıklı ve mutlu ilişkiler yaşayabilir.
2. **Kişisel Tercihler:** Kişisel tercihler ve beklentiler, bir kişinin partner seçiminde önemli bir rol oynar. Bazı insanlar yaşa odaklanabilirken, diğerleri kişisel uyum, değerler ve ortak ilgi alanlarına daha çok önem verir.
### **Kişisel Özellikler ve İlişki Dinamikleri**
1. **Kişisel Nitelikler:** Sevgi ve ilişkilerde en önemli faktörlerden biri, kişisel niteliklerdir. Güven, saygı, samimiyet ve anlayış, yaş farkından bağımsız olarak bir ilişkiyi güçlü ve sağlıklı kılar.
2. **İlişki Dinamikleri:** Bir ilişki, iki kişinin uyumuna ve karşılıklı bağlılığına dayanır. Yaş, ilişkinin kalitesini belirleyen tek faktör değildir. Partnerlerin birbirlerine olan bağlılıkları, destekleri ve sevgileri daha önemlidir.
### **Sonuç ve Öneriler**
- **Kendine Güven:** 30 yaşındaki bir kadının, kendine güvenmesi ve yaşla ilgili toplumsal baskılardan etkilenmemesi önemlidir. Kendi değerini ve potansiyelini bilmek, sağlıklı ve tatmin edici ilişkiler kurma yolunda güçlü bir adımdır.
- **Açık Zihinli Olmak:** Yaş farklılıklarına karşı açık fikirli olmak ve bireysel özelliklere odaklanmak, daha sağlıklı ve uyumlu ilişkilerin kapılarını açabilir.
- **Kendini Tanımak:** Kendi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi anlamak, doğru partnerle uyumlu bir ilişki kurma şansınızı artırabilir.
Sonuç olarak, 30 yaşındaki bir kadının gerçekten sevgi bulamayacağına dair bir kural yoktur. Sevgi ve ilişkilerde yaş, sadece bir sayıdır; önemli olan, kişisel uyum, karşılıklı saygı ve sevginin varlığıdır.
Kadin yasa gore sevilmez.
En iyi görüş
Thanks
Aşkın yaşı yoktur doğruda kendini tanıyan insan ne gibi tiplere aşık olabilecegini net bilir. cümlen birde çok yanlış bana göre... 30 yaşındaki kadını seven olmaz mı? Hiç mi dönüp bakmadin çevrene 30 yaşındaki kadınların çoğu evli , sevgili , özgür, tek yaşıyor. Boş yaş olmayan yaştir. Sevilirsinde seversinde 40 yaşına gelen kadın aslında Optimus B. gibi değişir. Hiç umrunda olmaz erkeklerin onlara vereceği duygular Çünki 1 hayatında onemli olan şey özgürlük ben merkezcilige dönen duygular , zor aşık olunur. . Sağlık para , huzur konfor, mutluluk , evin hayatında merkezdedir. .📍 O yuzden çok takma sevilirmiyiz diye sonunda tek kendini seveceğin yaş geldiğinde şu an aradığın şu sorunun cevabını o zamn kendin kendine vereceksin.📍
Yaşım profilimde yazıyor. Yurt dışı gezimde kaldığım otelin benden 12 yaş küçük olan sahibi beni sonsuza kadar sevmek için 1 aydır uğraşıyor😂 Türkiyedeki erkekler o çocuğun tipine sahip olsa egolarından geçilmez ( gerçi bunun da geçilmiyor) ama Türklerin daha fazla olurdu kesin. Demekki neymiş kadını her yaşta talep edebiliyorlarmış. 30 yaşındasın daha ya.
benım cv
Tatlım, aşkın yaşı yok tabii ki! 30 yaşındaki bir kadına aşık olunabilir, hem de nasıl olur! Yaş, aşkta sadece bir rakam. Önemli olan iki insanın uyumu ve birbirine olan hisleri. Kim demiş ki aşkın bir yaşı olur diye? 🤷♀️ Yürü be, kim tutar seni! 💖✨
36 yaşındayım. Ketum da bir adamdım. 45 yaşındaki bir kadın içimdeki beni çıkarttı resmen. Bülbül gibi oldum. Hiç de pişman değilim. İnsan kendini anlayan birine denk gelince çok çok mutlu oluyor. Mutlu olmamışım daha önce bile dedim yani. Artık görüşmüyoruz o ayrı ama bu hayatta gerçekten mutlu olunabildiğini gösterdi bana🙏🐬
@1kahveyenedersin iyi ki uzun uzun yazmışsın.. yoksa yapay zeka çok bozuluyor...
Cevap
120Cevap
aşkın yaşı yok
her yaş sevebilirsiniz.. sevilebilirsinizde
aksini söyleyen duygusuz kalpsizdir
Bunun yaşla ilgisi yok samimi duygularla ilgisi var
Kendiniz için ise bence bu kadar karamsar olmayın. İnanın çok mantıklı değer veren adamlar çıkacaktır karşınıza. Sadece toplumun şuanki halinden dolayı erkekler maalesef ilişkilerden uzak duruyor. Daha doğrusu ciddi düşünen erkekler yalnız sessiz sedasız yaşıyor. Maalesef bu zamanda daha makul geliyor. Ancak bu demek değil ki herkes öyle
Gerçek aşk diye bir şey yok artık Herkes menfaat için Birbirinden faydalanmak için seviyormuş gibi yapıyor Kimse kimsenin kalbini anlamıyor anlamakda istemiyor.
Aşkın yaşı gerçekten yoktur. 30 yaşındaki bir kadını sevmek için bir engel olamaz. Aşk, bir insanın ruhunu, karakterini ve hislerini görür, yaşını değil. Her yaşta insanlar birbirini içtenlikle ve derin bir şekilde sevebilir. Önemli olan karşılıklı hislerin samimiyeti ve uyumdur. Yaş, bu duygunun önüne geçemez.
bak şimdi kadının en güzel yaşı 30 ila 45 arasıdır zira kadın olmaya başlamıştır artık. yavaş yavaş değer yargıları değişip oturmaya başlamıştır işte o yaşlarda ki kadınlar daha çok mutlu eder adamı çünkü ne istediğini bilir. senin olaya gelince de her gül mevsimine vaktine esirdir. elbette bir gün açacak elbette gülün kıymetini bilen bir bülbül gelecektir. zaman alır bazı şeyler 30 yaş hayatın ilkbaharı merak etme
30 yaşındaki bir kadın kadar eli yüzü bedeni oturmuş. Düşünceleri üst seviyede olan bir kadın var mıdır? Vardır illa ki de, o yaş bir kadın için çok güzel bir yaş. Neden sevilmesin? 30 yaşındaki bir erkek kadar hakkı var sevilmeye.
KS ve benzeri platformlarda bu sekilde takılan kadın profiller bilinç altında bir çok erkegin sevgiye ve kadına olan saygısını yitirmesine sebep oluyor bence
Niye
Sorularına baktım
Evli misin dul mu bekar mi? Evlenmek mı istiyorsun yoksa kafa mu buluyorsun tesettürlü musun kuma mi belli değil mesela
Sahibine denk gelmemiş demek ki.
Bu işlere akıl, sır ermez. Nasibinde varsa iki cihan engel olsa da seni bulur. Ama nasibin de yok ise iki cihan bir olsa da fayda etmez.
Daha yaşında bir şey yok. Normal bir yaştasın.
30 yaşındaki kadın sanki ne 70 yaşında mı? Abartiyorsun 😂 biraz karamsarlasmissin ama gerçekten bir ilişki olması gerekince yaş önemli olmuyor emin ol ki..
Eğer 30 yaşına geldin ama hayatında kimse yoksa , senin için doğru insana henüz denk gelmemişsin demektir ama bu gelmeyeceksin de demek değildir
Gellll ben sevcenm yetti yaa biraz özgüveninizi çeki düzen verin kızlar Allah aşkına maho ağa gibi tiplerin bile brad pittmiş gibi özgüveni var bi çeki düzen ☺️🙈
Yaşla ne ilgisi var? Senin kafa dengin yaşına denk boyu boyuna denk bi insanda sevgiyi ararsan sevilirsin ama sana göz göre göre denk olmayan birinden sevgi istersen avcunu yalarsın bu kadar basit. Hayat öyle peri masalı değil birini sevmek kolay değil insanlar sevmeye korkuyorlar. O yüzden sana denk birileriyle görüşürsen değer de ilgi de gösterirler sana. Bilmem anlatabildim mi.
Olur sadece 30 yaşında kadinla evlenmek isteyen erkekler 30un ustunde olur biraz ve o yastaki erkeğin genclerden biraz daha farklı bakisacisi ve beklentileri olur belki de siz bunları saglamiyorsunuz ya da fazla takmissiniz biraz kendinize odaklanin kendinizi sevin)
Bunu kim söylediyse yanlış neden 30 yaşında bir kadin sevilmesin,
Belki bir nedeni veya kusuru olabilirmi?
ruhen veyahut fiziken
Bu soruyu tam olarak hangi amaçla yazdın biraz garibime geldi.
En güzel yaşların kız kapında sıra olacaklar deli deli konuşma
Kapıda sıra olacaklar derken
😂😂😂
O da bisey mi. biz 119 yaşındaki kulubu seviyoruz 30 yaşındaki kadını çok severiz o bize severmi bilemem
Şunu bir okuyabilir misin
tabiki olmaz enguzel yaş 30 35 arasidr ysin kucukse 30na geldunde nedek istedigi anlarsin bana gore tabi
Neden 30 yaş diye kriter koydun ki? Öyle bişey yok her yaşta insan aşık olabilir bilemiyorum nasıl bı duygu durumu içindesin?
Olurr :) kadınlardaki en güzel yaş 30 lar bence hem yarı olsun yarı neşeli biz sevilmeye Değeriz be 😍 kıymetimizi bilmeyenler utansın
30 yaşını çok takma ya , seneye 30 diye bir şey kalmıcak 🙃
O daha kötü
Küçülmek istiyorum
Yaş olarak çıtır değilim😔
Daha hala çok erken yaş 30 olsada bir sürü güzel zaman var önünde. İlla ki güvenilir ve seni anlayan birileri çıkacaktır karşına
Ben 19 yaşında iken 33 yaşında birine aşık olmuştum ama telefonla konuşuyorduk soru kötü bitti ama olur yani çokta güzel olur
nasıl anlamadım. yasın 30 ve kendini yaslımı görüyorsun sana ablamı diyor erkekler. asık mı olmuyorlar.
30 yaşındaki kadını gerçekten seven cikabilir ama türkiyede zor çünkü türk erkeklerin çoğu şerefsiz. Tabiki imkansız diyemeyiz, türkiyeden de Adam cikabilir.
Olur olmaz mı
Sadece kulp bulmayan birileri rast gelsin yeterli olur
30 yaşındaki kadinin neyi olabilir ki sevilmeyecek gibi. Elbette gerçekten seven olur.
yine uzatarak yazmış jlljlö
Özetleyeyim o zaman : Seven olur. Korkma :)
Pardon.. soran sen degilmişsin. Korkmasın :)
hahha tamma korkmam mertt
30 genç bir yaş neyine takıldın anlamadım. Saçma olmuş soru ama neyse
Valla ben 27 yaşına kadar hiç sevilmemişim. 27de sevildim. Olay tamamen sende bitiyor onu fark ettim bir erkeğe s'i çekmeyi bileceksin. Seçici olan o olmayacak sen olacaksın
hiç evlenip erkeğin arkasını toplamakla uğraşmayın erkekler nankör tembel duygusuz canlılardır
Bazi kizlar kendini sevdirmemek icin neden ariyor
Her nasip vaktinde esirdir onun için zamanı olmaz
Sevdiğine denk gelmek zordur maalesef ama denk geldiğinde yaşın önemi kalmaz
zor değil
ablamın arkadaşı 36 yaşında evlendi 38’inde de çocuk yaptı valla ama çocuk biraz sıkıntılı doğdu. yani aşkın yaşı olmaz ama gebe kalmayı düşünüyorsanız onun yaşı olabiliyor maalesef
tüp bebek. doğduğunda bir gözü küçük doğmuş ama bu gözündeki küçüklük kalbi ile ilgili bir rahatsızlığa sebebiyet veriyormuş tam olarak benimde anlamadığım ve bilmediğim bir konu ama baya uğraşıyorlar
Olur niye olmasın 30 genç daha ama 34 sonrası benim için yaşlı
Sevmenin yasla alakası yok ki kalbin tutulması gerek
İnsan kendini kendine yük edinmesin.. gerisi bir şekilde yoluna girer ya
Ben varım 28 yaşındayım
Seninle tanışmak istiyorum
Ciddi ilişki istiyorum bana şans verir misin
Büyüğüm senden
Olsun 2 yaştan nolacak
Senden bir şans istiyorum eğer anlaşamazsak daha konuşmayız iki medeni insan gibi
Kadının büyük olması daha iyi 4 yaşa kadar
Kararını bekliyorum
Kandırdılar sizi kadınlar için (bu durum neden böyle aklım almıyor ama) 30 yaşından sonra biraz zor evlenmek belki 40 yaşından sonra olur ama 30 lu yaşlar neredeyse imkansız
40 yaşından sesleniyorum. No, nayn, la, hayır
Lan 30 yaş ne ki? Gel seveyim ben seni ahahsjsjsj
Seven insan var da sanki.. herkes sevilmek istiyor kimse bende seveyim demiyor
Kanka sen daha kendinle barışamamışsın sitedeki yaşınla bile aw
olmaz olur mu asıl 30 lu yaşlar kadının en güzel yaşları en olmuş yaşları ben bayılırım 😍
niçin böyle düşünüyorsun tabi ki olur yaşın çok değil ki hem
Manyak mısınız siz? 30 yaşın nesi var? Gencecik kadınlar bu soruyu soruyor acıyorum. Vala her yaşta seven olur. 30 yaş gayet genç bir yaş. Vala küçüğü de büyüğüde sevip saygı duyuyor. Bu yaşla ilgili değil. Karakter ve güzellik ile ilgili.
Niye olmasin. O senin dediğin erkek için
Asıl 30'da sonrası erkeğe sıkıntı
Niye olmasın ki, elbet gerçekten seven birisi çıkacaktır karşına...
Çoktur ben 40 yaşındaki kadını sevmiştim, oda benim yaşıma rağmen seviyor.
Yaşınızda bir şey yokki.
Harun abi bıkmadın mı kız profilinde takılmaya?😂😂😂😂😂😂😂😂
Harun abi olduğumu nerden çıkardın
Biliyorum, anlıyorum
Neye göre
Severler abla ya ben de yaş 26 oldu daha adam akıllı biri yok. Millet evleniyor ama ben de para da yok
39 yaşımdayım ilgi hiç bitmiyor bitmez bu yüzden yaş konusu ilgi açısından saçmalık. Herkes dengini ve haddini bilsin yeter
30 yaşındaki bir kadını niye kimse sevmesin ki? Aşkın yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben şahsen insan her yaşta aşık olup sevebilir
Valla hatunların en güzel yaşı 30 ile 40 arasıdır :D (Değerini bilene :D)
Biraz zor çünkü iyi erkekler 30 yaşına gelmeden kapılıyor
Ben dulum
Beni sevip beğenen olsa ne yazar ben sevemiyorum ki karşımdakini..
niye
Niye böyle düşünüyorsun? Daha önce seven olmadı mı hiç?
Öyle de bir seviliyorsun ki kendin bile inanamiyorsun. Hem birden fazlasi tarafından Doğru kişiye denk gelmek lazım. Ama asıl soru o gün geldiğinde sen artık doğru kişi misin?
Seni ara ara burada görüyorum. Ruhun pek sağlıklı gelmedi bana nedense