Aşk İlişkileri Hiç birine sarılıp ağladınız mı? januss Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ağlama be allaam nısı masum 🤧 Hiç birine sarılıp ağladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Ohoo, babama, anneme, arkadaşım tuğba'ma, yastığıma.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır maalesef.. kimsem yok ama olsa sarılıp saatlerce ağlardım. 0 0 Yorumla
éǝɟpuóƜ Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Cıks sarılmadan ağlarım genelde. Hiç sarılarak ağladığım bir anımı hatirlayamadim. 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl şu an birisine sarılmak çok iyi gelirdi kesin karşı cinsten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ortaokul bittiğinde arkadaşlarıma ve hocalarıma sarılıp ağlamıştım 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Erkeğin kişisel ôzel alanı paylaşılmaz 0 1 Yorumla januss 1 yıl Olm çok üzülüyorum bu çocuğa ağladıkça 😭 Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aa queen's of tears🥹🥹 0 1 Yorumla Bırısıste2716 1 yıl Ve evet birine sarılıp ağladığım çok oldu Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl evet annem babam kız kardeşim hepsine de ağladım 0 0 Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. yok be 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ağladım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ohoo, babama, anneme, arkadaşım tuğba'ma, yastığıma..
Hayır maalesef.. kimsem yok ama olsa sarılıp saatlerce ağlardım.
Cıks sarılmadan ağlarım genelde. Hiç sarılarak ağladığım bir anımı hatirlayamadim.
şu an birisine sarılmak çok iyi gelirdi kesin karşı cinsten
Ortaokul bittiğinde arkadaşlarıma ve hocalarıma sarılıp ağlamıştım
Erkeğin kişisel ôzel alanı paylaşılmaz
Olm çok üzülüyorum bu çocuğa ağladıkça 😭
Hayır
Aa queen's of tears🥹🥹
Ve evet birine sarılıp ağladığım çok oldu
evet annem babam kız kardeşim hepsine de ağladım
Hayır
yok be
Ağladım
Evet ablama sarılıp ağlamıştım