Değersiz hissetirilseniz naparsiniz cok sevdiginiz bir adam ya da kadin yuzunden.. ben hic sevgi gormemis bir insanimm bastiramiyorum artik ilgisiz sevgisiz yasiyamiyorumm bittim artik...
1 ay
Değersiz hissetirilseniz naparsiniz cok sevdiginiz bir adam ya da kadin yuzunden.. ben hic sevgi gormemis bir insanimm bastiramiyorum artik ilgisiz sevgisiz yasiyamiyorumm bittim artik...
Merhaba,
Hepsinin alayının canı cehenneme, lanet olası pislikler! 😅
Uzak dururum, bende değersiz hissediyorum aşkçıl olarak, onun harici çevrem geniş sevenim çok da aşk yoksa önemi anlamı yok! 😅
Evet iste bu arkadas aile sevgisi alsam da esten sevgi goremeeyince hepsi bosa cikiyor ben eş sevgisi istiyorum yaa bu kadarmi zorr
Bende onu istiyorum önce eşim olsun tabi eş yok ki 😅sen evli misin?
Neden boşanmıyorsun?
Neden cunku baba evine donmek istemiyorum cunku kendi hayatim var bozulsun istemiyorum m+l esime katlaniyorum iste...
Peki sen bilirsin, nee diyim gönlünce olsun.
Örneğin baba evi şart değil kendi evinize de çıkabilirsiniz yani şart şirk baba evi diye düşünüyorum tabi genel olarak sizin hayatınızı bilemem
Kendi maddi durumum gelirim olsaa herkesi sirtimdan atip gidip yasardim ama maalesef
Her zaman söylerim
Kadınların kendi ayakları üzerinde durması lazım
Gönlünüzce olsun mutlu bir ömür dilerim hayırlı akşamlar
2nci evlendiğim kişi daha ilk gününden başladı. Sonrasında Narsist olduğunu öğrendim. Evlilik çok kısa sürdü.
Evet dış kapının mandalı gibi hissettim. Benim hiçbir şeye hakkım yoktu. Varsa yoksa inek gibi sağsınlar beni.
Ben de sağdırmadım kendimi.
Evet bende yokum iste ölsem bakan olmaz öyle bir hayat elim ayagim var birtek
Senin adına üzüldüm, aynı durumları yaşadığım için en iyi ben anlıyorum diyebilirim. İnsanız yani, erkek de olsak kadında olsak biraz ilgiye de ihtiyacımız var.
Senin ne şartlar altında stres yaşadığını bilemiyorum, benimki de bana zaten fazla geliyordu.
Ayrıldım, yeniden doğmuş gibi oldum.
Ayrıldıktan sonra Narsist olduğunu öğrendim. Hayatımda narsist nedir bilmiyordum.
Çaresi de yokmuş bunun. inan sana ne söyleyeceğimi bulamıyorum moralinin düzelmesi için.
Of, çok üzücü bir durummuş ya... 🥺 Birinin seni böyle hissettirmesi gerçekten kötü. Ama sen değerlisin ve bunu unutmamalısın. Sevgi görmek herkesin hakkı, bu yüzden kendini mutsuz eden bir ilişkiye devam etmek zorunda değilsin. Kendine odaklan, seni mutlu eden şeyleri yap, belki de yeni bir başlangıç için zaman gelmiştir. Unutma, sen bir tanesin! 💪💕
Cevap
14Cevap
Önce kendine değer vermelisin canım. İnsanlar sen kendine değer vermedikçe bundan daha çok beslenir ve asla başkasından değer hissini beklediğini göstermemelisin. Bu seni sevgiye muhtaç gösterir ve aşağılanma sebep olur. Değersiz hissettirene günü geliyor bende değersiz hissettiriyorum hakaret ve küfür değil. Onlara en güzel hareket görmezden gelmek olmuyor. Anlayan anlıyor zaten.
Bir ilişki içerisindeysen daha zor… fakat aklını başına topla ve düşün “Ben bunları hak ediyormuyum? “Ancak öyle duyabilirsin kendini…maalesef ki bazen insanlar kendilerin vazgeçilmez zannediyorlar. Kendini tekrardan hatırlatmak içinde sessizce çık git :) (yaşadım, yaşıyorum)
Ben de ilgi göstrecek birini bulamadım. Ayninduygular bende de var esasında ilgi sevgi aşk arkadaşlık bile olmadı hep tektim...
Degersiz hissettiryosa sana sende ona degersiz hissettirmelisin madem başka yerde başka sekilde yapamıyacan birak o degersiz hissetsin kendini artık
Degersiz hissettiğim an değersiz hisettiririm umurumda olmaz
Ayrıl gitsin ben öyle yapardım.
Sen ona muhtaç değilsin
Bu hayatı aglaya aglaya üzüle üzüle yıkıla kalka yaşayacaksın kimseye kulak asmayacaksın kimseden beklentin olmayacak sen güçlü olacaksın hak etmeyene tekmeyi vuracaksın senı değersiz hissettiren herkesi hayatından çıkaracaksın
Değersizlik hissi çok kötü bir his ben şahsen tahammül edemedim ve evliliğimi bitirdim.
son günlerde değersiz hissediyorum ve bunla basa cıkmak gerçekten zor
Boyle hissettirildik cunku niye bilmiyorumm esimden baska herkes ilgi alaka veriyor esimden birsey yok adam beni gormuyor bile
evlisin bir de yani.. üzücü cidden
Evet esimin beni sevdigine bir kere sahit olmadim neden evlendiki benle acaba butun ilgiyi alakayi ben verdim yoruldum artik
Aynısıyım ben ama gulup gecmeyı ogrendım He bı de etrafta narsıst dolu dıkkat et
Kendilerinı hep ustte gorurlwr senı manıpule edebilirler
Kendini nasil hissediyorsan, baskalari da oyle davranir. Sen kendine deger verseydin bunun yapilmasina izin vermezdin. Kurban psikolojisinden cik ve kendine gel.
Bu saate sana hayat bunu sorgulatıyorsa bi düşün istersen o kişi hakkında seni üzüyor belli ki ne kadar uzak durursan o kadar iyi
Evet bu saat maalesef üzüldüm kirildim sogudum herseyden soguttu
Umrumda olmaz, değer verecek biri bulunur elbet
uzaklasirim herkesten ve kendimle ilgilenirim
Bence sen kendine değer ver
Karşımdaki kişiye de aynı şeyi yasatırım.
Sonra hayatımdan ziktir ederim ve gram üzülmem
Sende üzülme.
Hakkı o aslındaa niye ben insan yerine konulmadim sence
Asla üzülme kaybeden o
Ben çirkinim de bir eskigim mi var deme
Bak ben taş gibi kadınım cekiciyim ama biri çıktı degersizlestirmeye çalıştı
popona tekmeyi yedi alamadigina yansin bazı şeyleri.
Baskalari bana oyle bakiyorki oyle begeniyolarki esime bak ya yaranamadik gitti butun ilgiyi ben veriyodum simdide tukendim
Kuzum sakın burdan erkeklerle konuşma aldatırsin adamı
Yok bacim isim olmazz aslaa sadece icimi dokmek istedim
Aynı şeyi yaşadım eşimi sanaldan aldattım o da öğrendi ve duzeldik aşırı reele düşmedi olay iyi ki sakın yapma sanaldakine bile pişmanım benimde çocuklarım var
Bu duygusal boşluk insana onu yaptırıyor ben yapacak kadın değildim kimseyle mesajlaşma burdan
Yok kiz asla erkek aramaya cikmadim ya icim dolu agladimm canım sıkkınn
Bende erkek aramadım kuzum senin gibiydim bir konustum biriyle samimi geldi derken
O da evli bende evli bir yanlışa düştüm
İnsan sevilmeyince düşüyor
Eşim baktı bu kadar nefessiz bırakmış beni biri gelmiş ilgiyi vermiş
Şimdi pırlanta yüzük bile aldı düşün
Deveye diken insana ziken.
Insan istese neler yaparr ama yapmiyorum esime kirginimm ama
Ben seni uyarmak istedim
Sagol canimm yok ya napcam burdakileri eksik olsun hepsi esimden sevgi goremedikten sonra burdakiler kim
Muhtemelen saçma sapan bir adama inanacak ve seveceksin
Kadınlar beni değersiz hissettiremez
Değersiz hissettirildiğim yerde durmam
Doğru yerdesin yardımcı olacağım
Engeller yoluma bakarım
değersiz hissettiğim yerde kalmam.
İlgilenmem.
Tınlamam
Yol vercen gitcek sen onun köpegi degilsin
Dogru degilim kopek bile benden degerlidir devran doner birgun
Dönmez emin ol degmez
Deveres diken