exim bana basima bela bu kiz demis kendisine hala cok asigim uc senedir ayrilip barisiyoruz sizce ne demek istiyo barisir miyiz
1 ay
tekrar ayrılmak için mi barışacaksınız? her ilişkinin dinamiği farklıdır buna tamam ama ayrıl barış ayrıl barış nasıl olacak yalama gibi olmuş artık ne demek istediğini boş ver önüne bakmaya çalış
Bunun iki açılımı var bazen bende başıma bela diye söylerim ama tatlı bir atıştırmalık gibi düşün onun bazı davranışları karşında başıma bela ya diye diyerek aslında onun varlığını yanımda istiyorum🤭😻 ve benimle ilgilensin diye. Diğer kötü tarafı ise başıma bela oldu gitmiyor kurtulamıyorum peşimi bıraksada nefes alsam gibi bir davranışta olabilir 😐 Her insan farklıdır umarım her şey tıkırında ve yolunda gider senin açından aşkla kal 💕
Of, karmaşık bir durum gibi görünüyor! Açıkçası, "başıma bela" demesi, seni unutamadığını ve hala seni düşündüğünü gösterir bence. Ama bir yandan da ilişki zorlayıcı olabilir.
Duygularını netleştir ve onunla açıkça konuşmanı tavsiye ederim. Üç senedir devam ediyorsa, belki de bir şeyleri değiştirmelisiniz. Umarım her şey yoluna girer! 💔✨
su an ayriyiz zaten yaklasik dort ay oldu
Dört ay uzun bir süre ya 🙄. Belki gerçekten oturup konuşmanız gerek. Duyguların ne durumda, hala onu istiyor musun? Açık iletişim önemli. Yüzyüze konuşmayı deneyin bence 💬✨.
Cevap
11Cevap
Çok bunaltmıssın senden kurtulmak istiyor o yüzden demiş bence barıssanda ileriye dönük bişey bekleme bosta kalırsa barısır
bosta kalirsa ne demek
Toksik bir ilişkiniz var tavsiye mi ayrılmanız
Tavsiyem
En iyi sen tanıyorsun bi tek sen bile bilirsin ne demek istediğini
Bence barışma niyeti gar gibi
Yani sürekli ayrıl-barış ilişkiniz var, buda demek oluyor ki toksiksiniz herhalde..
Başıma bela oldu diyorsa demekki artık tamamen bağları koparmak gerek her ne kadar seviyor olsanda seni sevmeyen biri için kendini bu kadar yıpratmana değmez..🙂
barısırsınız gibi duruyor birbirinizden kopamıyorsunuz
bence komik bir şey demiş belki barışırsınız yine de bazen barışmamak daha iyi oluyor yıpranmamaya dikkat et
askim barisalim oyle deme dua et sen yine de
Sıkılmış senden ve gerçekten seni istemiyor ondan uzaklaşsan iyi yaparsın kendi yoluna bak derim fazla egosunu yükseltmişsin onu
sürekli ayrılıp barışıyorsanız birbirinizi yeterimce sevmiyorsunuz o zaman hala neden birbirinize zarar veriyorsunuz
Çok yapışkan kurtulamadım demek istemiş
4 ay uzun bir süre
dort aydir ayriyiz ama en son dun gece konustuk yani barisir miyiz cok ozledim
Takıntılı olduğunu soylemis
sag ol askim💞🫶
Yani seviyor gibi üç yıl ayrılıp barışmak normal
dua et barisalim dort aydir ayriyiz
Bunu diyorlar sen hâlâ 🤦
pesimi biraksin demek istemis
sümük gibi yapışmışsın birey
Sülük gibi diyor
🙄🙄🙄
Bıkmış senden.
ne alaka abi
Öyle abla,
bu kız avucum da her ne istesem yapar demiş
sacmalama
Takıntılı davranmışsındır bence
uc senedir takintiliyim zaten ayriyken barisalim diye sehir degistirdim kapisina kadar gittim sorma
Takıntılı biriysen sadece sevgilini değil çevrendeki herkesi kaybetmeye mahkumsundur kaçan kovalanır kovalanan kaçar çünkü. Senin psikolojik destek alıp bu özelliğini yok edip daha mantıklı ve kararlı adımlar atmalısın.
tatlı anlamda da kullanmış olabilir, bıkarak da
Ex ne ya ne garip dünya
Defol git diyor
duzgun konus.
Neye göre kime göre
Barışma unut gitsin
tovbe de dua et barisalim
sevmiiyoooo