Sevgilimle ilişki anlayışlarımız çok farklı?

Sevgilimi çok seviyorum 2 aydır birlikteyiz aramızda 5 yaş var ben 20 o 25 yaşında ve evlilik vs düşünen birisi değil her konu geldiğinde korkunç gözüyle bakıp dillendiriyor bende hayatımda bir kişi olsun son olsun istiyorum

O ilişkide cin sellik istiyor benim için çok önemli olması lazım diyor ama ben daha önce birisiyle birlikte olmadım ona da söyledim ilk konuştuğumuz zamanlarda bunun vebalini ben almam yaşamayız vs demişti ama zaman geçtikçe temaslarımız arttı ve ben istemsizce ileriye gidicez diye kendimi geri çekiyorum o da saygı göstermeye çalışıyor ama anlıyorum kendini o an kötü hissediyor modu falan düşüyor mutsuz oluyor o öyle olunca bende öyle oluyorum temaslarımızdan sonra istemsizce mutsuz oluyorum eve gidip düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum öyle bir şey yaşasam kim bilir nasıl hissederim ne yapmam gerekiyor

Onun sevgisini de çabasını da hissediyorum onsuz bi hayat yaşamak istemiyorum kötü hissediyorum çok alıştım ilk defa bu kadar yakınlaştığım birisi ama dediğim gibi çok farklıyız evlilik vs düşünmeyen biriyle böyle bir şey yaşamak istemiyorum ve kimseye güvenmiyorum ya bir şeyler yaşadıktan sonra beni bırakmasından korkuyorum ki evlilik düşünmediğine göre bi sonumuz beraber olmıycak ama bu şekilde devam ederek ben kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki onun da hissettiğine eminim bana çaktırmamaya çalışıyor ama sanki zorluyomuş gibiyiz iyi gelmiyoruz birbirimize son bir kaç gündür bunun çözümü ayrılık mı ne yapmam gerekiyor akıl verin…..

Sevgilimle ilişki anlayışlarımız çok farklı?