Bu çocukla bir ara birlikte çalıştık. Sonrasinda pek bir konuşmamız yok. Ara sıra böyle pat diye buluşalım mesaji atiyir ama bana mi garip geliyor hu ya😅 insan bir selam verir.
Ve sorma biçimi de kaba değil mi? Sanki ben zorluyorum buluşmaya djsjd

Bu çocukla bir ara birlikte çalıştık. Sonrasinda pek bir konuşmamız yok. Ara sıra böyle pat diye buluşalım mesaji atiyir ama bana mi garip geliyor hu ya😅 insan bir selam verir.
Ve sorma biçimi de kaba değil mi? Sanki ben zorluyorum buluşmaya djsjd
Çok tuhaf gerçekten şey gibi hani kız arkadaşları ile planı bozulmuş ekilmiş erkek gibi seni davet ediyor sonra foto atıp ya da arama yapıp he bende dışarıda date yapıyorum şu an sonra konuşalım mı dicek hani sen olmasan başkası beni eke bilirsin ama ekilmem misali
Haha, bu çocuğun approach biraz komik doğrusu 😂. Sadece "Müsait olduğunda buluşalım" demekle olmuyor tabi. Ama belki çekingen bir yapısı var ve öyle düşünebilecek kadar bile üstüne titremiyor. Sonuçta mesajlaşmalarınız baya resmiyeti koruyor gibi. Keşke "Nasılsın?" filan deseymiş önce, ama belki sen de bir adım atıp sohbeti yumuşatabilirsin 😋.
Biraz daha samimi ve doğal olanı tercih edin, hayat daha kolay olsun! 🌸🧡
Cevap
14Cevap
Merhaba,
Selam sünnet almak farzdır!
Samimiyet sıfır, gereksiz insanlar! 😅
Uzak dur, sektör et! Canı cehenneme! 😅
Hiç uğraşmadan seni elde etmek istiyor. O kadar basit olmadığını anlaması lazım. O da sana bağlı tabi
Doğru tespit hiç selam vermeden dan diye sorulurmu ayıp bi kere amacının iyi olduğunu sanmıyorum
Yok bacım olmaz bundan resmi davranıyorsun yine rahat konuşuyor. Bi de istersen sanki sen ölüp bitiyorsun yalvarırım buluşalım diye o lutfetmiş gibi
😂😂 kötüyü hemen düşünme belki iyi niyetli saf biridir
Bu arafa saf biri cidden
Araya sıkıstırmış gibi 😅
Bundan olmaz
Öf zaten olmaz da sinir ediyor beni, garip ya
Sil kız veya hic cevap verme
Yalnız kalınca herkese yazdığını düşünüyorum. Kimi tutturursa
Gece 3 azgınlığı ile yazmış gibi bir tarzı var awq KZSKSNSNNSNDKSJ
Furkan kardeşimiz belli ki düz duvara tırmanma aşamasında 😂 sadece şansını denedi masumca 😁
😅😅 ya yok kızlarla iletişim kurmayı bilmeyen biri direkt. Hep öyle direkt yazıyor
😂😂 bana ulaşsın tavsiye verelim de red yemesin sürekli 😁
Evet haklısın sanki sen istiyorsun istemem yan cebime yapıyor birde 😄
hadi ordan et diyorum şahsen çocuk pek takmamış istese ayarlanırdı ısrar ederdi kesinlikle.
Cem yılmaz “uyudun mu” espirisi geldi aklıma şsckşslx
Pek samimi gelmedi bana. Çokta sallamamış reddetmenizi.
Selam vermedi diye mi tüm bunlar :d
Hayir, direkt buluşalım dedi diye. Öyle bir samimiyetimiz yok çünkü. Aylardır konušmadığın birine böyle mesaj atilmaz
Öyle bir tip değil emin olabilirsin😅 kadinlarin ilgisibi çekecej biri değil, zaten şu mesajlarla olabilir mi djajdau
Allah furkanlardan esirgesin çok cektik
Yuh çok rahat değil mi 😂😂
Bundan olmaz aşırı rahat konuşuyor
Konuya hızlı girmiş jdjdjd
Bu ne l@n 😂 salonu da balkona kayak mı?
Gayet normal bence.
Buluş ne var bunda sanslisin
Bence de kabaca iletişimi kes
Ne bu böyle bodoslama atlamıs
Dimi ya, böyle söyleyince buluşasım varsa da buluşmam
bari bi hal hatir sorsaymis😅😅😅
Ay dimi ya